Brezo 17. julij 2012 Prijavi Deli 17. julij 2012 Ne bom se pregovarjal ,kdo ima prav,ti ali jaz.Zavedanje v trebuhu ?- to je le preživetveni nagon in še daleč od tega, da tam otrok začne z svojim zavedanjem.Zavedanje duše nastopi z spominom, na sam začetek svojega zavedanja oziroma, ko se spomniš svojega otroštva.Vprašam te ali se spomniš ,ko si bila še v trebuhu,- verjetno ne; verjetno se spomniš le do tja nazaj, ko si bila stara pet ali šest let ?Nalepke so vodilo za usmerjanje otrokovega značajskega razvoja,z tem ni nič narobe.Hm, le kam bi se potem uvrstilo nekatere budistične menihe, ki so se preko meditacije sposobni spomniti svojih prvih let, rojstva, celo časa v maternici in vse do spočetja... Budisti so najbolj znani po takih sposobnostih, niso pa edini...mogoče je pa podzavest malo več kot samo preživetveni nagon... 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 19. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2012 (popravljeno) Brezo; piše Hm, le kam bi se potem uvrstilo nekatere budistične menihe, ki so se preko meditacije sposobni spomniti svojih prvih let, rojstva, celo časa v maternici in vse do spočetja...Budisti so najbolj znani po takih sposobnostih, niso pa edini...mogoče je pa podzavest malo več kot samo preživetveni nagon... odg; Meni verjemi ,da nimajo te sposobnosti;oni le predvidevajo in z svojim verovanjem to spremenijo v utopično verovanje.Meditacija je namišljena sprostitev možgan in njeno usmerjanje v neznane pojme in čute,kateri pa ponavadi nimajo stika z realnostjo; so le utopija in sama meditacija pride v poštev le v prehodih iz fizičnega sveta v duhovni,kar pa pri globokih meditacijah človek na koncu še vedno, zavestno ali nezavestno ostane v fizičnem svetu. Pravi učinek katerekoli meditacije je samo v času med linijo življenja in smrtjo.Ker tega ljudje ne spoznajo v času življenja jih vedno,znova in znova preganja v to,da preko meditiranja poskušajo doseči to,kar bi na samem prehodu v duhovni pas in njegovem nadaljevanju z lahkoto dosegli.To,kar počnejo je isto,kot da se spustiš po slapu deroče reke in če si riba ,vrnitve ni. To delo budističnih menihov je le polovičarsko delo z nepravim rezultatom in ker imajo strah pred slapom je le navadna utopično dejanje in zavajanje svojih vernikov. Popravljeno 19. julij 2012 -> rudi.rudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 19. julij 2012 Prijavi Deli 19. julij 2012 Meni verjemi ,da nimajo te sposobnosti;oni le predvidevajo in z svojim verovanjem to spremenijo v utopično verovanje.Meditacija je namišljena sprostitev možgan in njeno usmerjanje v neznane pojme in čute,kateri pa ponavadi nimajo stika z realnostjo; so le utopija in sama meditacija pride v poštev le v prehodih iz fizičnega sveta v duhovni,kar pa pri globokih meditacijah človek na koncu še vedno, zavestno ali nezavestno ostane v fizičnem svetu. Pravi učinek katerekoli meditacije je samo v času med linijo življenja in smrtjo.Ker tega ljudje ne spoznajo v času življenja jih vedno,znova in znova preganja v to,da preko meditiranja poskušajo doseči to,kar bi na samem prehodu v duhovni pas in njegovem nadaljevanju z lahkoto dosegli.To,kar počnejo je isto,kot da se spustiš po slapu deroče reke in če si riba ,vrnitve ni. To delo budističnih menihov je le polovičarsko delo z nepravim rezultatom in ker imajo strah pred slapom je le navadna utopično dejanje in zavajanje svojih vernikov. Mogoče ne bi bilo slabo, če bi se najprej malo pozanimal o "Brain waves"- možganskem valovanju in frekvencah...Ali boš trdil, da je recimo 40 Hz al pa 100 HZ sprostitev možganov po današnjih merilih al je to zelo pojačana aktivnost v primerjavi z običnim človekom... http://www.hypnosis-...brain-wave.html Obstaja veliko vrst meditacij...ampak s tole izjavo sem pa res začel dvomiti, da sploh poznaš malo bolj globoke vidike nekaterih glavnih... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 20. julij 2012 Prijavi Deli 20. julij 2012 [/size][/font][/color][/left]odg;Če bi ti malo več vedel o stvarstvu razen o tem verskem,bi me ne spraševal,kaj jaz menim.Ja res je da ni stvarstvo postalo iz nič ampak je življenje nastalo od neustavljive kemije,katera na osnovi sonca vode in materije začne kaliti žive organizme in jih preko evolucije spreminja v fenomen, živih skrivnostnih teles.Vse ostalo pa je iluzija vključno z tvojo versko.(pa brez zamere.)Zaenkrat znanstvenikom še ni uspel ustvart življenja iz mrtve materije, zato je to, kar razlagaš, zgolj znanstvena teorija, nikakor pa ne znansveno dokazano dejstvo. In ko so znanstveniki računal, zakaj jim ne uspe, so prišli do zaključka, da je zaradi nestabilnosto verjetnost uspeha enaka, kot če bi 30 let igral loto in VSAKIČ, brez izjeme, zadel sedmico!!! To je približno tako, kot če bi opici dal pisalni stroj, pa bi naključno nekaj tipkala, in bi napisala recimo vsa izbrana Shekespearjeva dela. Kar seveda ni nemogoče. Če že nekaj tolče po pisalnem stroju, zakaj pa ne bi napisala ravno tega? In če bi miljon opic miljon let nekaj tapkal, bi pa mogoče še kaj ratal. In teb se zdi vse, kar presega tvojo sposobnost dojemanja iluzija?Kaj pa, če je tvoja sposobnost dojemanja omejena? O bistvu duše in materije si pa lahko prebereš tudi tukaj!http://novorazodetje.si/?page=bistvo-matreije-in-du%C5%A1e Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 21. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2012 emanuel; Poglej, ti bereš in raziskuješ po raznih internetnih čtivih in si na podlagi teh pisanj izdelaš sliko in znanje,to je tudi prav; jaz pa pišem samo moja vedenja,vizije in spoznanja in jih sproščam na "temi"z pisanjem,zato ni nujno,da z mojim pisanjem soglašaš.Moja sposobnost dojemanja ni iluzija, je le spoznanje in analiza,same biti in njenih še neznanih potekov.Če bi prebral vse ,kar sem napisal in malo premislil,bi vedel o čem pišem,tako pa brez razmišljanja negiraš stvari,ki ti zaradi tvoje mladosti še niso jasne in težko rešljive. Kje pa piše,da je tisto, kar ti veš ali kar si prebral ,da je sto procentno resnično. Stvari so zelo preproste,vse kar nas zanima je z pravim logičnim razmišljanjem čisto preprosto,tudi svetovna revolucionarna odkritja so ponavadi zgolj naključna in so se zgodila sama od sebe in z dobrim opazovanjem smo odkrili to, kar nam bo in nam je z tem odkritjem spremenilo življenje. Prepletanje in zakompliciranje stvari si ustvarjamo sami na osnovi nevednosti.Odkritje in vedenje o dušah moraš gledati in občutiti samo iz pravega zornega kota,in če si že v osnovi zaveden je logično,da imaš to zavajanje za sveto in ti druge teorije niso blizu. Tudi mladi možgani ne morejo delovati že sto%,ker so še v razvoju in človek se uči celo življenje in na koncu še vedno ne sprejme vse, kar ga je zanimalo.Velikokrat sem že napisal , da so človeški možgani kot računalnik,preobremenjenost z napačnimi podatki ne moreš izprazniti iz glave se jih samo držiš,kot pijanec plota,za take stvari bi moral človek začeti razmišljati,ko ni obremenjen z vso kramo ,ki je na razpolago,na koncu je pa še morda negativna smer razmišljanja. Smer razmišljanja o onostranstvu je edina stvar,ki je še neodkrita in vizije ter spoznanja raznih preprostih ljudi temelji na spominskih odtisih prejšnjih življenj,ne pa da imajo nekateri,ki teh odtisov nimajo to smer za znanstveno in potem to prepletajo z raznimi teorijami ,katere so prezpredmetne; -vsaj zame. Nadaljevanje sledi; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 22. julij 2012 Prijavi Deli 22. julij 2012 mayita; piše jojo jojo jojo, samo v eni stvari se strinjam in to da bog nima nič pri tem drugače pa otrok se začne zavedati že v maminem trebuhu in ne šele pri enem letu pa lahko že zaigra bolečino in jok.prej pa ja deluje z instinktom in če otroka pustimo rasti in mu samo kažemo pot lahko duša čista če mu pa mi projeciramo kaj nam ugaja pa rata duša z nalepkami..... odg;Ne bom se pregovarjal ,kdo ima prav,ti ali jaz.Zavedanje v trebuhu ?- to je le preživetveni nagon in še daleč od tega, da tam otrok začne z svojim zavedanjem.Zavedanje duše nastopi z spominom, na sam začetek svojega zavedanja oziroma, ko se spomniš svojega otroštva.Vprašam te ali se spomniš ,ko si bila še v trebuhu,- verjetno ne; verjetno se spomniš le do tja nazaj, ko si bila stara pet ali šest let ?Nalepke so vodilo za usmerjanje otrokovega značajskega razvoja,z tem ni nič narobe.emanuel;piše. vse življenje je iz Boga, in ni življenja izven Boga. odg;Če bi ti malo več vedel o stvarstvu razen o tem verskem,bi me ne spraševal,kaj jaz menim.Ja res je da ni stvarstvo postalo iz nič ampak je življenje nastalo od neustavljive kemije,katera na osnovi sonca vode in materije začne kaliti žive organizme in jih preko evolucije spreminja v fenomen, živih skrivnostnih teles.Vse ostalo pa je iluzija vključno z tvojo versko.(pa brez zamere.) ne ne spomnim se kako je bilo v trebuhu se pa spomnik vseeno malo bolj nazaj kot je 4 let. zakaj se ne spomnimo kako je bilo v trebuhu ker se rodimo, ker gremo skozi zelo veliko črno lukno na drugi svet..če se ne zavedamo ko smo dojenčki zakaj imajo dojenčki nočne more?a veš da ima vsa materija spomin tudi materija ki dela dojenčka ki je še v trebuhu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 22. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2012 (popravljeno) mayita;piše ne ne spomnim se kako je bilo v trebuhu se pa spomnik vseeno malo bolj nazaj kot je 4 let. zakaj se ne spomnimo kako je bilo v trebuhu ker se rodimo, ker gremo skozi zelo veliko črno lukno na drugi svet..če se ne zavedamo ko smo dojenčki zakaj imajo dojenčki nočne more?a veš da ima vsa materija spomin tudi materija ki dela dojenčka ki je še v trebuhu. odg; Vse dokler je otrok povezan z materjo preko popkovine ima prirojeno dušo,katera še ne deluje v celoti, ima samo telesu prirejene osnovne funkcije,te pa so, da telo diha,da srce deluje pravilno ,za vsak primer ima refleks sapnika in požiralnika prirejen tako,da lahko istočasno pije in tudi diha,to sposobnost pa izgubi tam nekje pri enem letu in je za pitje najboljši položaj rahlo sedeč.Bili so primeri ,ko je otrok zaradi ležečega položaja pil tekočino prav med prehodom izgubitve tega refleksa istočasnosti in se je zadušil,ko je prišla tekočina v pljuča.Redko se zgodi,da ima eno telo dve duši ,kot bi mislili vsi, ena za mamo in ena za otroka,toda to je neizvedljivo,ker bi prepletanje energij naredilo več škode, kot koristi posebno, ker se duša vedno bori za svoj prostor v fizični svet, kjer se edino tam lahko izpopolnjuje in to šele, ko je telo otroka na razpolago in razdvojeno z odrezano popkovino.Telo z dvema dušama obstaja toda le kratki čas,ker ena od njiju prevlada in spodrine drugo.Lahko pa se ta druga duša vtihotapi v telo,ki ima že dušo, v katerem koli starostnem obdobju zaradi labilnosti te prve,katera ima sama s seboj preveč nerešljivih problemov svojega obstoja in postane ranljiva.Ko pa si ranljiv te takoj začne nekdo napadati.Črno luknjo bi jaz zamenjal z svetlo,kar je bolj naravno in prvo kar vidi novorojenček.Katerekoli možgani so v samem spanju zelo aktivne,torej so tudi dojenčkove in če se malo premetava med spanjem še ne pomeni, da ima more,to morda pomeni ,da se možgani pripravljajo na možno povezavo z oplemeniteno energijo oziroma dušo,katera se vedno poveže v fazi, ko bitje spi.Točno tako vse materije imajo svoje jedro ovoj in svojo dušno energijo. Popravljeno 22. julij 2012 -> rudi.rudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. julij 2012 Prijavi Deli 23. julij 2012 No, zdaj imam pa že dovolj tega ... da Rudiju (in še komu) mal razsvetlim njegovo duševno temo , mu podam nekoliko Stvarnikove besede : VPLIVI DUHOV PRI SPOČETJU OTROKA Materialno spočetje človeka se zelo malo razlikuje od živalskega. Duša mora biti poplnoma navzoča seveda že pred spočetjem, to pomeni, da mora v sebi združevati vse substancialne specifike, ki so razdeljene po vsem Vesoljstvu in pritekajo z vseh strani. Takšen popolni substancialni kompendij ( združevanje substancialnih specifik) Je Duša. Samo specifike v njej so premešane, tako da bi lahko rekli nekako takole : duša je p r e d spočetjem "klobčič" , ki ga je treba šele razvozlati , da bi dosegla določeno obliko. razvozlavanje se začne z aktom oploditve, kajti tedaj je ta duševni klobčič položen v materino telo in ovit z ovojnico . Znotraj te ovojnice se začnejo inteligence, ki se ujemajo, približevati in sprijemati . Da to morejo, jim duhovi priskrbijo svetlobo v njihovo ovojnico. V tej svetlobi se substancialne specifikalne inteligence prepoznajo, se izločijo, sprimejo in povežejo. vse to se zgodi zaradi prisiljevanja z voljo duhov , ki jim je zaupano nadzorovanje. Ti duhovi so to, kar vi imenujete "angeli varuhi". Tudi angeli in veliki angeli imajo vpliv. Ni človeka, ki nebi imel vsaj treh duhov varuhov, dveh angelov, in enega velikega nadangela , nad katerim pa bdi še Sedmi ( ... ) , ki ga dobro poznate ! Duhovi varuhi in angeli so od trenutka spočetja okrog nove duše in nenehno skrbijo za njeno urejeno oblikovanje . Ko je duša v svoji ovojnici dobila človeško obliko, ji iz materinega telesa dovajajo ustrezne specifike . Te duša uporabi za trdnejšo medsebojno povezavo svojih inteligenc . Ko je to opravljeno, pritečejo iz materinega telesa na kraj novega učlovečenja druge specifike, ki se uporabijo za oblikovanje ž i v c e v . Živci so kakor niti, ki se jih duša oprime in jih uporablja, da bi tako lahko pripravila telo do vsakega mogočega gibanja. Ko so njihova zgradba in povezave končane, pritečejo nove specifike. Te se uravnajo za oblikovanje d r o b o v i n e . Ko je glavna drobovina z najpomembnejšimi organi razvita, se povežejo z glavnimi živci. Z drugimi specifikami se drobovina popolno izoblikuje. Ker se steka večina živcev v glavo - v glavnem v zatilniku, v katerem ima tudi duša svojo glavo, začne obenem z nastajanjem drobovine nastajati tudi glava. Ta je najustreznejša podoba duše, ker se njena celotna inteligenca po določenem izžarevanju osredotoči v glavi. In , ker se inteligenca najpopolnejše zrcali v očeh, jo lahko tamkaj najboljše prepoznamo. V oči se iztekajo vsa izžarevanja posameznih inteligenc duše in s tem sestavljajo njen naravni vid, s katerim lahko v sami sebi ustvarja zunanji svet . Ko duša s pomočjoduhov konča to ustvarjanje, ji pripeljejo spet nove specifike. Iz njih nastajajo; meso , hrustanec, mišice, kite, žile in kosti. Samo od sebe se sprime, kar spada skupaj. Samo smer bi lahko bila napačna in s tem tudi oblika, če nebi duhovi s svojim modrim vodenjem inteligenčnim specifikam vnaprej začrtali prave poti. Toda, če se žena, ki nosi otroka s svojimi čustvi in mislimi poda v pekel, kamor ji Stvarnikovi dobri duhovi in angeli nemorejo slediti, se navadno rodi spaček. Zato je vsaki ženski nujno svetovati, da se med nosečnostjo vede kar se da krepostno . ( v nadaljevanju sledi "Razvoj človeškega telesnega ploda" ... ) Toliko, za osvetlitev Rudijeve temačnosti njegovih "dognanj" ki so žal , na žalost napačna , ker jih jemlje iz svoje duše, namesto iz Stvarnikovega Duha. Lep Duhoven Pozdrav iz Slovenije, čav . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 23. julij 2012 Prijavi Deli 23. julij 2012 V bistvu je Rudi nekatere stvari prav dobro pretolmačil, če se naslanja samo na osebne izkušnje brez razlag iz kakšnih dobrih duhovnih bukvic...Vprašanje je ali uporablja eterični, astralni, mentalni ali duhovni vid...in koliko je sposoben informacije prinesti iz tistega nivoja, ki ga opazuje do fizičnih možganov...Najbolj zanesljivo je jasnovidno gledanje od mentala navzgor. Ampak za to mora biti človek že izvježban, zato se tega v knjigah tudi ne omenja. Potem je treba ločiti še par dejavnikov in od njih je odvisno koliko bo slika popačena in razumljiva. Vez z dušo se vzpostavi takoj ob spočetju...od spočetja dalje se tudi začnejo graditi subtilna telesa, skupaj s fizičnim...Tehnično gledano atomi duše začnejo okrog sebe ovijati atome iz različnih ravni...vsako telo ima pač svoje materialne substance tistega nivoja oz. ravni na kateri se nahaja. Recimo fizično telo sestavlja fizična materija, astralno telo astralna materija, itd...zato duhovnjaki radi uporabljajo izraze kot so ovoji, vozila, plašči, ipd. Pri sestavljanju teh nižjih teles pa lahko sodelujejo razni "duhovi"...čeprav jim jaz raje pravim lunarni in sončni pitriji...pač po ezoteričnem učenju, ki mi je še najbolj blizu...Človek jih ima lahko pod nadzorom ("duhove") in jim lahko s pomočjo volje- energije duše- tudi ukazuje kaj naj delajo ali ne...ampak to je že druga tema, ki se bolj tiče magije, jasnovidnosti, ipd... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. julij 2012 Prijavi Deli 23. julij 2012 Ja, no, saj sem hotel pripisati zraven, da tudi Rudirudi sem pa tja celo tudi kakšno Pravo "ugane" , ampak to je tako poredko, da je bolj ne, kot pa ja, in zato še zmerom naredi preveč duhovne zmede, kot pa koristi http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Nič, grem spat zdaj, da bom zjutraj lahko zgodaj vstal in šel delat : Dvojno : Duhovno Najprej, + takoj nato tudi materijalno . Dobro noč vsemskupajtukajtamkaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 24. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2012 Bojante; Prav lepo pravljico si napisal.Vsebina je prav pisana na tvojo kožo,kar tako naprej tudi zgrešene filozofije so dobrodošle,da jih beremo ! Brezo;piše .Vprašanje je ali uporablja eterični, astralni, mentalni ali duhovni vid.Odg;Vse, kar si naštel je človeška izrazoslovna iznajdba,katere sam pomen človek v bistvu tudi do potankosti ne razume in si na osnovi teh pojmov dostikrat zamegli razum.Delam na osnovi sanj ,podzavesti,spominskih odtisov prejšnih prehodov preko linije življenja in smrti,kodiranja od nekod iz samega vesolja, in v budnem stanju jaz samo pišem in se ne morem ustaviti,vsebino pa preberem na koncu da vidim,kaj je sploh napisano;toliko o tem, kaj uporabljam ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Vse, kar si naštel je človeška izrazoslovna iznajdba,katere sam pomen človek v bistvu tudi do potankosti ne razume in si na osnovi teh pojmov dostikrat zamegli razum.Delam na osnovi sanj ,podzavesti,spominskih odtisov prejšnih prehodov preko linije življenja in smrti,kodiranja od nekod iz samega vesolja, in v budnem stanju jaz samo pišem in se ne morem ustaviti,vsebino pa preberem na koncu da vidim,kaj je sploh napisano;toliko o tem, kaj uporabljam ! Napredni duhovnjak oz. napredni učenec mora to vsaj malo poznati in ločiti, da ne pada na določena slepila in iluzije. Za moje pojme si s svojim opisom povedal vse bistveno. To so za moje pojme večinoma informacije iz astrala, tam pa se nahaja vse živo. Od total popačenih informacij do koristnih. Medtem ko tiste res taprave se dobivajo samo na višjih ravneh. Človek lahko gre podzavestno višje, ampak če se tudi zavestno ne spomni, potem težko prenese informacije dobljene tam gor na nižjo raven. In tako lahko pride do napačne ali popačene interpretacije. Če jaz prav razumem naj bi ti opisoval nekaj podobnega kot avtomatsko pisanje. To se pa v okultizmu uvršča med nižje psihične moči. Drugo vprašanje pa je od koga je kao narek- od tvoje duše, od kakšnega naprednega duhovnega učenca na notranjih ravneh, duhovnih učiteljov na notranjih ravneh, od kakšnega drugega bitja...ampak v te detajle ne vidim smisla, da se spuščamo... Včasih ni slabo prebrati kaj od tistih osebkov, ki so to pot po kateri mi šele hodimo, že prehodili...So določene stvari lepo razložili, opisali pasti in še marsikaj pametnega povedali, da bi nam prihranili vsaj kakšno nevšečnost. Zakaj naj bi človek sam raziskoval osnovne stvari, če so jih že drugi nakazal. Zakaj se ne bi lotil raziskovanja kakšnih detajlov, ki ga zanimajo oz. nadgradil osnove, ki sedaj krožijo med nami- povprečnimi ljudmi...zato pa obstajajo duhovne bukvice in določeni smerokazi... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Zakaj naj bi človek sam raziskoval osnovne stvarizakaj pa *naj* jih ne bi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Bojante; Prav lepo pravljico si napisal.Vsebina je prav pisana na tvojo kožo,kar tako naprej tudi zgrešene filozofije so dobrodošle,da jih beremo ! Brezo;piše .Vprašanje je ali uporablja eterični, astralni, mentalni ali duhovni vid.Odg; Vse, kar si naštel je človeška izrazoslovna iznajdba,katere sam pomen človek v bistvu tudi do potankosti ne razume in si na osnovi teh pojmov dostikrat zamegli razum.Delam na osnovi sanj ,podzavesti,spominskih odtisov prejšnih prehodov preko linije življenja in smrti,kodiranja od nekod iz samega vesolja, in v budnem stanju jaz samo pišem in se ne morem ustaviti,vsebino pa preberem na koncu da vidim,kaj je sploh napisano;toliko o tem, kaj uporabljam ! No, saj sem vedel, da neboš razumel , ker, četudi bi hotel, bi težko zmogel , in zato je to zate pač "še ena filozofija več" . Itak pa razumet' niti nočeš, ... ker deluješ kot si rekel : na osnovi sanj - in tako preveč - sanjaš http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Le tako naprej sanjaj dete ... In prespi svoje življenje Instead of waking up into Reality . Just keep on Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 zakaj pa *naj* jih ne bi Zato Ker Smo Zmotni že v osnovi naših duš http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Z a t o http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Žal In zato vsi taki modeli ala tipa Rudištrudi žal delujejo zmotno, pa če se še toooooooooolk' trudijo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Na žalost taki ponavadi večinoma niti ne sprevidijo svojih zmot in se imajo za "nezmotljive" . Žal takele majo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 emanuel; Poglej, ti bereš in raziskuješ po raznih internetnih čtivih in si na podlagi teh pisanj izdelaš sliko in znanje,to je tudi prav; jaz pa pišem samo moja vedenja,vizije in spoznanja in jih sproščam na "temi"z pisanjem,zato ni nujno,da z mojim pisanjem soglašaš.Moja sposobnost dojemanja ni iluzija, je le spoznanje in analiza,same biti in njenih še neznanih potekov.Če bi prebral vse ,kar sem napisal in malo premislil,bi vedel o čem pišem,tako pa brez razmišljanja negiraš stvari,ki ti zaradi tvoje mladosti še niso jasne in težko rešljive. Kje pa piše,da je tisto, kar ti veš ali kar si prebral ,da je sto procentno resnično. Stvari so zelo preproste,vse kar nas zanima je z pravim logičnim razmišljanjem čisto preprosto,tudi svetovna revolucionarna odkritja so ponavadi zgolj naključna in so se zgodila sama od sebe in z dobrim opazovanjem smo odkrili to, kar nam bo in nam je z tem odkritjem spremenilo življenje. Prepletanje in zakompliciranje stvari si ustvarjamo sami na osnovi nevednosti.Odkritje in vedenje o dušah moraš gledati in občutiti samo iz pravega zornega kota,in če si že v osnovi zaveden je logično,da imaš to zavajanje za sveto in ti druge teorije niso blizu. Tudi mladi možgani ne morejo delovati že sto%,ker so še v razvoju in človek se uči celo življenje in na koncu še vedno ne sprejme vse, kar ga je zanimalo.Velikokrat sem že napisal , da so človeški možgani kot računalnik,preobremenjenost z napačnimi podatki ne moreš izprazniti iz glave se jih samo držiš,kot pijanec plota,za take stvari bi moral človek začeti razmišljati,ko ni obremenjen z vso kramo ,ki je na razpolago,na koncu je pa še morda negativna smer razmišljanja. Smer razmišljanja o onostranstvu je edina stvar,ki je še neodkrita in vizije ter spoznanja raznih preprostih ljudi temelji na spominskih odtisih prejšnjih življenj,ne pa da imajo nekateri,ki teh odtisov nimajo to smer za znanstveno in potem to prepletajo z raznimi teorijami ,katere so prezpredmetne; -vsaj zame. Nadaljevanje sledi; Kdorkoli si domišlja, da "naključja" obstajajo, ta je še zeloooooooooo slep, ker ne ve , da je Vse (Vsa Vesolja, kot tudi vsak posamezen Atom) Modro + Natančno Vodeno . In tako imamo tukaj še en lep odkrit primer Rudijeve zaslepljenosti/zavedenosti, ko niti neve, da "naključni dogodki" na Srečo Ne obstajajo . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Upajmo, da kmalu spregleda te svoje probleme Lp do tedaj, ajd', čaw Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 aaaa ... bojante ....lepo, da si se vrnil s safarija Ma, imam precej dela(večinoma sam z seboj ), tko, da sem moral malo "pavze" vzeti ... no, saj tudi še zdaj se nebi oglasil, ampak, kar je pa preveč, je pa preveč , ... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif ... kokr' me je rudištrudi razkuril z "svojimi dognanji/vizijami/raziskavami/sanjavami/ ... in kajjazvemkajvseše ... no, bolje bi bilo reči - z blodnjami, heh http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif And here i am Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 .. a to misliš, da ti pol 's sekico' počekiraš (kot se rad pohvališ) pa mal pošnofaš po folku, ki te za to niso pooblastili?! Popizdim na takšnole! .... Ni čudn, da je vse zblojeno, če se ima vsak za nekakšnega mesijo in terapevta in lohk šari po drugih!! .... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Ne, Ne, Ne, Marsa, imaš kar Prav http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif . Ampak tega ne mislim za Brezota, Temveč za Rudita , ki je še zmerom kakih 95% svetlobnih let zadaj za Brezotom http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Namreč, taki mislijo, da so "Najboljši" , če sami pridejo do nekih "spoznanj/dognanj" in da so potem "nezmotljivi" . Zdaj se pa vprašaj, kako bi bilo, če bi vsi bili taki, in vsi delali po istem sistemu/postopku, kjer bi vsak "dognanjal" sam-po svoje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Koliko takih samosvojih "teorijskih dognanj" bi se na koncu razvilo iz vseh ljudi , kjer naj bi potem imel "Vsak Prav" http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif No, lahko ti je kaj kmalu jasno, da bi kmalu nastala TAAAAAKAAAA Zmeda na Planetu, da nihče nebi več vedel "kaj je kaj in kaj ni kaj" . In, če to vseskupaj premisliš, ti je lahko kaj kmalu tudi jasno, da tak "sistem rudijev" nemore delovati, temveč le škodovati. In upam, da tudi Rudi kaj sprevidi od tega, in tako spozna svoje zmote/napake , da nebo mislil da je nezmotljiv. Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 zakaj pa *naj* jih ne bi Mogoče sem se malo čudno izrazil...Mislil sem zakaj naj bi se človek posvečal večino časa tistemu kar so že drugi lepo nakazal, razložil in kar je v nekaterih krogih že osnova. Ne rečem, da ni treba preveriti, če se ne verjame. Ampak v vse detajle ali držijo ali ne se pa res ni treba spuščat. Podobno kot če bi se nekdo lotil raziskovanja ali je tisto kar učijo pri geometriji res. Recimo a2+ b2= c2 V šoli je skoraj vsak, ki se je kdaj soočil s hipotenuzo in kateto preveril, če to drži. Drugače ni mogel rešiti določenih vaj oz. računov. Da bi se pa lotil še preverjanja s cos, sin, ctg in ostalimi zadevami, se pa marsikateremu ne bi dalo. Zlasti, če bi po začetnih preverjanjih tudi pri teh zadevah ugotovil, da drži tisto kar piše v matematičnih učbenikih... Ko bi se pa človek izobrazil, natreniral, postal bolj pameten bi se pa lahko lotil preverjanja kakšne višje matematike in pisanja kakšne nove kvantne matematike. Skratka zakaj se cel življenje igrati z OŠ zadevami, ki so že dovolj znane. Zakaj ne s kakšnimi doktorskimi disertacijami... No ja, človek se itak sam odloča čemu bo posvetil več časa...samo da ne bo potem na smrtni postelji stokal kako malo časa je imel...Mogoče bo pa v naslednjem imel več časa. Al pa v "među bivanju"- med tem in naslednjim življenjem... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 24. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2012 Povrnimo se v čas,ko so množično trdili ,da je zemlja ravna in, da na robu padeš dol, sonce pa potuje okoli te plošče; Našel se je nekdo verjetno po duši neke vrste rudi ,ki je zatrjeval, da je okrogla in po vrhu še potuje okoli sonca; koliko kritik je doživel od šablonskega razmišljanja vseh, za tisti čas izobraženih ljudi,kot ste danes vi,teorija pa je bila priznana šele po njegovi smrti in dokaj pravilna. Njegova ugotovitev ni bila računalniška,ker tisti čas ni bilo računalnika, tudi kaj pametnih teorij tisti čas ni bilo,če pa so bile so jih hoteli zatreti že v kali,tako kot danes.Osvajanje teh ved je bilo podobno kot danes; evolucijska naravnanost za ljudi je blokirana glede možganske sposobnosti,kajti možgani vodijo telo le polovično ,to se tudi vidi ,da se ljudje še vedno ločujejo po prevladi ene polovice telesa od druge,torej telesna sposobnost ene od polovic,na desničarje in levičarje.Dokler bo tako bodo tudi možgani lahko prenesli le toliko razvijanja filozofije,kot je potrebno za ta čas in razvitost telesa. Polovično telo in možgani ,kateri delujejo zaenkrat okoli 35%, in za to uporablja računalnik,ne pa svoje glave, pa res ne more odkriti drugega, kot to kar je vezano na znanstveno doktrino, katera je za ta čas in telo neizpodbitna. Komentar Marse je dober,Bojantov komentar pa bi uvrstil v razmišljanje šablonskih množic. Kar se pa tiče zmotlivosti,pa ne bom trdil,da se tudi jaz ne morem motiti; lahko,da se, ali pa tudi ne, verjetno bo pokazal čas,in čas je tisti, ki nam odkrije,kako smo se v preteklosti motili,še posebno,ko smo neko teorijo imeli za zgrešeno od nekega osebka po imenu rudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Rudi, .......... grooozen si . Ampak res . Poznam Mnooogo podobnih Rudeljnov kot si ti, veš, Ker mi jih je Stvarnik pokazal skozi obdobje zadnjih 20 let .. In še čedalje pogosteje več vas je takih, v novejšem času, in vsak ima svojo "teorijo-iz-sebe" , tko, da je na koncu taaaka godlja, da se neve "kdo plača in kdo pije" http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Ampk zdaj mam dost teh tvojih for, in grem spat', za zjutraj kmal vstat . Howk' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 Zato Ker Smo Zmotni že v osnovi naših duš http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Z a t o http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Žal http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif In zato vsi taki modeli ala tipa Rudištrudi žal delujejo zmotno, pa če se še toooooooooolk' trudijo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Na žalost taki ponavadi večinoma niti ne sprevidijo svojih zmot in se imajo za "nezmotljive" . Žal takele majo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Lp + # Bojante lp A se ti zdi, da maš pravico bit žaljiv, če se kdo ne strinja s tabo? Da ne govorim o podcenjevanju in preziru, ki kr šprica v teh postih tle /pa ne sam pr teb/. Mrbit bi blo dobr, če bi nastopajoči prej počedl pred svojim pragom, preden se spravte kazat s prstom /in to na kakšen način, a ne/ na druge. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 Mogoče sem se malo čudno izrazil...Mislil sem zakaj naj bi se človek posvečal večino časa tistemu kar so že drugi lepo nakazal, razložil in kar je v nekaterih krogih že osnova. Ne rečem, da ni treba preveriti, če se ne verjame. Ampak v vse detajle ali držijo ali ne se pa res ni treba spuščat. Podobno kot če bi se nekdo lotil raziskovanja ali je tisto kar učijo pri geometriji res. Recimo a2+ b2= c2 V šoli je skoraj vsak, ki se je kdaj soočil s hipotenuzo in kateto preveril, če to drži. Drugače ni mogel rešiti določenih vaj oz. računov. Da bi se pa lotil še preverjanja s cos, sin, ctg in ostalimi zadevami, se pa marsikateremu ne bi dalo. Zlasti, če bi po začetnih preverjanjih tudi pri teh zadevah ugotovil, da drži tisto kar piše v matematičnih učbenikih... Ko bi se pa človek izobrazil, natreniral, postal bolj pameten bi se pa lahko lotil preverjanja kakšne višje matematike in pisanja kakšne nove kvantne matematike. Skratka zakaj se cel življenje igrati z OŠ zadevami, ki so že dovolj znane. Zakaj ne s kakšnimi doktorskimi disertacijami... No ja, človek se itak sam odloča čemu bo posvetil več časa...samo da ne bo potem na smrtni postelji stokal kako malo časa je imel...Mogoče bo pa v naslednjem imel več časa. Al pa v "među bivanju"- med tem in naslednjim življenjem... Naj dodam, ne samo, da bi vsakdo preverjal pravilnost matematičnih zakonitosti, ampak da bi jih vsakdo moral sam odkruti, le kam bi prišli. Recimo, da bi v šoli dali nalogo, za rešitev katere bi bilo potrebno vedeti, da je a2+ b2= c2, pa jim tega ne bi povedali, bi moral do te zakonitosti priti vsak sam. Po kakšnih 10ih do 20ih letih bi kakšnih 5% učencev nalogo rešil, potem pa bi jim dal nalogo, kjer rabiš poznat integrale (seveda jih tega ne bi nihče naučil, bi vse integrale morali sami odkrit), ostali pa bi z matematiko zaključili. Me prav zanima, kakšno bi blo splošno znanje matematike, če bi bil vsakdo omejen zgolj na to, do česar bi sam prišel. VPLIVI DUHOV PRI SPOČETJU OTROKA Lep Duhoven Pozdrav iz Slovenije, čav .Lepo si tole najdu Super, da si se spet mal oglasu tuki Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 Kva pa, če nč od tega, v kar vidva, Brezo in Emanuel, verjameta, ne drži. Kljub silnim bukvicam, ki jih prebirata? Mislm, da pitagorov izrek ni glih najbolša primerjava z vajinimi prepričanji. Kajtinamreč, pravilnost formule a2+ b2= c2 je dokazljiva. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 25. julij 2012 Prijavi Deli 25. julij 2012 Povrnimo se v čas,ko so množično trdili ,da je zemlja ravna in, da na robu padeš dol, sonce pa potuje okoli te plošče; Našel se je nekdo verjetno po duši neke vrste rudi ,ki je zatrjeval, da je okrogla in po vrhu še potuje okoli sonca; koliko kritik je doživel od šablonskega razmišljanja vseh, za tisti čas izobraženih ljudi,kot ste danes vi,teorija pa je bila priznana šele po njegovi smrti in dokaj pravilna. Njegova ugotovitev ni bila računalniška,ker tisti čas ni bilo računalnika, tudi kaj pametnih teorij tisti čas ni bilo,če pa so bile so jih hoteli zatreti že v kali,tako kot danes.Osvajanje teh ved je bilo podobno kot danes; evolucijska naravnanost za ljudi je blokirana glede možganske sposobnosti,kajti možgani vodijo telo le polovično ,to se tudi vidi ,da se ljudje še vedno ločujejo po prevladi ene polovice telesa od druge,torej telesna sposobnost ene od polovic,na desničarje in levičarje.Dokler bo tako bodo tudi možgani lahko prenesli le toliko razvijanja filozofije,kot je potrebno za ta čas in razvitost telesa.Glej, da je zemlja okrogla, je ugotovi že en grk v času pred našim štetjem. Še velikost zemlje je kar dobro izračunal. Je pač opazil, da je senca v grčiji opoldne dost daljša, kot v krajih bliže ekvatorju, zato je sklep čist logičen, iz razmerja med dolžino sence in predmetom, ki meče senco, pa se da tudi izračunati velikost zemlje. Da pa je zemlja ploščata, in da sonce kroži okoli nje, pa je učenje Rimske poganske duhovščine. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.