Skoči na vsebino

Bookcrossing

want_more

Recommended Posts

www.bookcrossing.com - Preberi in daj naprej

Danes sem naletela na sliko Knjižnice pod krošnjami (, ki se v teh dneh odpirajo v Ljubljani na večih lokacijah)... in ker rada berem, mi je ideja zanimiva. Spomnila sem se tudi moškega na Dunaju, ki je knjigo prebral in jo odložil na klopco na podzemni... in sem malo pobrskala in našla tole stran zgoraj.

Videla tudi, da je 137 registriranih iz Slovenije...a nekako to v Sloveniji ne zaživi? Kaj menite o tem, da knjigo prebereš in pustiš nekje, da jo prebere še nekdo drug?

Meni je ideja čudovita :)

Deli na socialnih omrežjih

Zanimivo sam problem je, ker bi s tem lahko tudi smetili, če tisti drugi knjige ne bi nikoli vzel.

Pred časom se mi je porodila ideja, da knjigo, ki jo kupim in preberem tudi podarim, in to nekomu, ki vem, da mu bo všeč. Tej osebi pa tudi povem, da naj potem knjigo podari tistemu, ki po njenem oz. njegovem misli, da mu/ji bo všeč, itd. No pred kratkim pa sem to tudi naredila in odziv je bil odličen http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

...

Meni je ideja čudovita :)

meni se zdi tudi super. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...