Skoči na vsebino

Sanje in sporocilnost le-teh/6

Marsa

Recommended Posts

Tina... Jaz lahko govorim samo zase oz. za Lunin net oz. za LNF...

Na katerem tocno linku na drugih straneh pa bo kdo dobil dolocene usluge, ce jih bo, pa ne vem in tako ne podajam teh informacij, ker ponavadi nisem seznanjena s tem - moje urednikovanje ne more segati prek mojih meja oz. prek LN meja.

Itak si bo pa lahko zainteresirani sam ogledal tole, pa videl, ali je to to ali ne, saj si ustrezljivo podala link in ti to poiskala zanj.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
pa dobro če je razlaga sanj tam... to še ne pomeni da tukaj ne moremo pogovarjat se o sanjah :) (uh kakšen vrstni red) jih pač ne bomo razlagali.... kako sanjate v barvah, črno belo, ali sploh brez vsega... nevem moje sanje so kdaj povsem barvne, kdaj pa sploh ni niti črne niti bele sam v bistvu osebe, ampak ne vizualno....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

A bi kdo vedel, kaj je to "predmet moči"?

Zadnjič se mi sanja, da najdem v stanovanju en tak"predmet moči", ki je zgledal kot kakšne rediestezijske antene, ki se vrtijo naokrog. Iz njega so prihajali eni taki čudni glasovi (umrlih? prednikov?), ki so bili nekam nezadovoljni z mano. Čedalje bolj jezni in čedalje glasneje so mi nekaj kričali (si predstavljate nekaj desetin glasov in vsak goni nekaj svojega). Jaz sem bila vedno bolj zmedena in tiste antene so se vedno bolj besno vrtele.

Potem sem mela vsega dost in sem nesla ta čudni "predmet moči" k neki duhovni skupini , mislim pa da niso bili lunatki x:Dx x:Dx (niso se ukvarjali z vprašanji grupnega seksa).

Potem so šele glasovi ponoreli. Tja, kaj naj rečem, dobesedno skočila sem iz postelje..

Najbolj zanimivo je to, da sanjam ponavadi posamezne slike, vizije, tukaj pa je bilo tako živo in

prav ta beseda " predmet moči" se mi je kar naprej ponavljala.

Evo lunatiki, experti, en izziv. Mal po knjigah pokopat!

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

• 1 year later...
"Mokre" sanje

Mokre sanje so zelo pogoste pri dečkih v puberteti. Medtem, ko spiš, pride do erekcije in izbrizga semenske tekočine. To se zgodi, ker se telo še ni povsem navadilo na drugačen način delovanja. Dogaja se, medtem ko sanjaš, čeprav ne nujno o seksu. Če ti je nerdono, ker si umazal rjuho, jo umij z milom in mrzlo vodo. Imej pripravljene papirnate robčke, da se boš lahko obrisal. Pogostost mokrih sanj zmanjšaš ali odpraviš z masturbiranjem.

web-

Budala 1 a jih ti maš ali jih nimaš - mokre sanje?

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Tole se mi zdi Zanimivo napisati;

Simbolika narave v naših sanjah;

dreves, živali, korenine, gore, voda, reke, puščave, oblaki...v naše sanje se meša notranji zaplet, ki ga imamo sami s seboj. Gre za naš odnos, razvoj ali nazadovanje, za našo srečo, za naš namen ali ideale.

Simbolika predmetov v naših sanjah;

hiše, denar, slike,vlaki, avtomobili, posoda, ključi... se naše sanje nanašajo na težave zunaj nas, ki se tičejo zakonskih, družbenih, gmotnih ali drugačnih težav, ki bi jih bilo potrebno rešiti.

Sta glavna vodnika pri razlagi pomena sanjskih simbolov.

El Nino - sanje o živalih predstavljajo določen vidik tvojega JAZA.

-sanje o osebah ( globji pomen začutiš sam preko sanj in ti veliko pove o osebi, ki je poleg tebe ).

Zmaj; je simbol Zla in demonskih nagnenj. In skrivnostni čuvaj zakladov ( lahko tudi notranjih - duševnih ). Premagati njega, pomeni premagati samega sebe. Doseči svoj notranji boj. Ovire, ki ti stoje na sami poti tvoje osebne sreče.

Orel;Simbolizira nenadno razburljivost, uničujočo duhovno strast. Ima kremplje, ki pa simbolizirajo.

Simbolizira lahko tudi očetovo Figuro.

Tempelj ; hoja proti njem je simbol duhovnega udejanjanja. Pot po kateri se dvigneš do božjega.

Svečenik pa je simbol duhovne svetlobe.

Malo simbolike.

Poveži jo sam.

Še sanjaš o tem?:).

he he.. sanju kmete. kmecko ljudstvo... iz kmetij.

torej: ali se dol dajejo al ne x:Dx x:Dx :palec: nato sem vzopredno se iskal dokaze da se tudi oni dol dajejo!!

(res pa da sem spal na vasi... ce lahko tko recem.. recimo turisticni vasi)

ocitno nekaj simbolicnega... :o|o: ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...