Skoči na vsebino

Ali verjeti..?

ANIN

Recommended Posts

Pozdravljeni,

sama sem v življenju doživela veliko uvidov. Kot otrok sem snjala o dogodkih, ki so se v kratkem času tudi zgodile. Sanjala sem o ljudeh, ki sem jih kasneje videla prvič v življenju.. Skratka verjamem, da se da pokukati v naprej.. Menim pa tudi, da so uvidi trenutni in da se lahko še vse spremeni..

Pred časom je mojemu partnerju napovedala (baje ena huda vedeževalka) da bom jaz pri 40 umrla. Vse mu je zadela za nazaj...koliko ljudi je v njegovi družbi..malo da mu ni rekla kake spodnjice nosi..No, posatalo me je "malce" strah.. Kolegi mi pravijo naj pozabim na vse skupaj in naj ne pošiljam energije v to napoved. Je pa malo težko pozabiti na vse skupaj..

Menite, da če ne verjameš v to napoved, da se ne zgodi? Bolje projecirati energijo drugam in pozabiti na vse? Težko je pozabiti na strah pred tem ker mi gre po glavi samo misel na mojo punčko, ki bi ostala brez mame..

Lep dan vam želim

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni,

sama sem v življenju doživela veliko uvidov. Kot otrok sem snjala o dogodkih, ki so se v kratkem času tudi zgodile. Sanjala sem o ljudeh, ki sem jih kasneje videla prvič v življenju.. Skratka verjamem, da se da pokukati v naprej.. Menim pa tudi, da so uvidi trenutni in da se lahko še vse spremeni..

Pred časom je mojemu partnerju napovedala (baje ena huda vedeževalka) da bom jaz pri 40 umrla. Vse mu je zadela za nazaj...koliko ljudi je v njegovi družbi..malo da mu ni rekla kake spodnjice nosi..No, posatalo me je "malce" strah.. Kolegi mi pravijo naj pozabim na vse skupaj in naj ne pošiljam energije v to napoved. Je pa malo težko pozabiti na vse skupaj..

Menite, da če ne verjameš v to napoved, da se ne zgodi? Bolje projecirati energijo drugam in pozabiti na vse? Težko je pozabiti na strah pred tem ker mi gre po glavi samo misel na mojo punčko, ki bi ostala brez mame..

Lep dan vam želim

poglej jaz se ukvarjam z šloganjem vsaj že petnajst let tko da poglej glede na to da si že sama imela uvide bi ti sama vedela kdaj se ti konča življenje. drugače pa če boš dajala energijo in verjela kar je rekla se zna zgoditi čeprav malo verjetno.

pozabi na to! vse se spreminja in tudi če je ona res to videla imaš ti moč da urediš svoje življenje tako da se to ne zgodi.

sploh pa kašna vedeževalka je to k se ukvarja s tem koliko ljudi je v njegovi družbi? poglej to so same psihološke zanke k jim ljudje nasedajo samo zato da bi vedeževalka impresionirala.

lepo te prosim uživaj svoje življenje seveda bodi odgovorna in lahko boš živela kolikor dolgo boš sama hotela.bodi pozitivna in posvečaj svoje misli svoji punčki.

če pa ti ne bo in ne bo dalo miru pojdi pa še ti knjej pa ne povedat kdo si pa boš videla kaj bo tebi napovedala.

V življenju je šest pozicij za končanje naše poti, mogoče je vedeževalka videla eno od teh. Te stvari ne jemli resno, saj nas v resnici čaka lahko zelo dolga doba.

Mi smo tisti, ki upamo na nek razplet, tako lahko tudi posredno vplivamo na našo pot.

Imej cilj sto zdravih let, to si vsidraj v svojo podzavest, pa bo vsaka druga temna misel zbežala stran od tebe.

Počakaj raje, da nazdravimo za tvojo stoletnico.. x;)x x;)x

sem videla v drugi temi da si pisala o energetskem zdravljenju mogoče je pa vedeževalka videla posledice tega da če se ne zresniš in kot si že sama ugotovila da nimaš dovolj znanja za kaj takega ja res je raje se ne ukvarjaj s tem, saj ti intuicija sama rekla to.

in tvoja mentorica te ne bi smela siliti v nič ampak nič.poslušaj sebe in delaj samo tista pri čemer si 100% drugega nič.

Po drugi strani pa prav dvomim v to vedeževalko, ki tako direkt napove take zadeve kot je smrt.

Malo več sociologa in psihologa od nje bi pa res pričakovala, če bi bila za kaj.

p.s.: upam, da ni bila tista zloglasna Stanka, ker v zadnjih leti nisem slišala kaj dobrega o njej.

točno tole. Dvomim, da ima lahko kdo tako točne uvide v prihodnost brez posredovanja energij višjih sil. Da pa si dovzeten za takšne energije, pa rabiš biti zelo razvita osebnost, ki je sama dobro razrešila lastne izzive. To pomeni, da je čista in deluje iz ljubezni. Kdor je dosegel takšno raven, da deluje iz ljubezni in s pomočjo višjih sil vidi v prihodnost, ta gotovo ne bo mešetaril z usodo drugih ljudi, pa čeprav je sposoben videti njihovo prihodnost. Preprosto ve, ljubi in spoštuje drugega, da mu česa takšnega, kot je napovedi smrti njega samega ali bližnjih, ne bo naredil!

Kdor pa je sposoben takšnih napovedi, pa ne verjamem, da ima sploh kakršnekoli uvide v prihodnost, veliko, veliko bolj verjetno se poslužuje takšnih in drugačnih trikov "cold readinga", kar pomeni, da je izredno vešč branja reakcij svoje stranke, in ve, kako peljati pogovor, da bo izgledalo, kot, da vse zadane xrolleyesx

in pazi se moči samouresničujoče prerokbe! Usmerjaj svoje misli in želje v dobre cilje, in se ti bodo zgodili. Kaj je že govorila Margareth Tatcher, a kdo že?

Pazi, kaj misliš, ker to boš delal.

Pazi, kaj delaš, ker to bo postala tvoja navada.

Pazi, kakšne navade imaš, ker bodo postale tvoj značaj.

Pazi, kakšen značaj imaš, ker to bo postala tvoja usoda.

Pusti besede vedeževalke, naj gredo mimo tebe v pozabo, in prevzemi usodo v svoje roke x;)x

pa srečno! xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...