Marsa 28. november 2002 Prijavi Deli 28. november 2002 Meni je najbolj vsec "JUST DO IT". Pa vam? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skydiver 28. november 2002 Prijavi Deli 28. november 2002 ha, meni pa "READY, SET, GO!!!" (po "GO" se poženem v globino, verjetno zato). Sky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hannah 28. november 2002 Prijavi Deli 28. november 2002 Meni pa je bil najbolj všeč slogan na tabli "šiptarja", ki je pekel bureke v Celju: " Bolje stara potica kot pa svež burek!" x:Dx LP, Hannah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. november 2002 Prijavi Deli 29. november 2002 Meni pa so ostali v spominu hecni napisi v študentu: ZABRANJENO PUŠENJE U KREVETU I VOĐENJE LJUBAVI U PEPELJARI! Na vratih tuš kabine pa je pisalo: KAJENJE NI PRIPOROČLJIVO! (pod tušem! x:Dx V kuhinji pri pomivalnem koritu pa je pisalo: NE ZLIVAJ KAVNIH USEDLIN V KORITO, nekdo pa je dodal: AMPAK V USTA! Bljeeek... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 30. november 2002 Prijavi Deli 30. november 2002 Boljše toplo pivo, kot mrzla voda. Nikoli nisi tako sit, da ne bi pojedel še ene dobre klobase. Ne moreš iti tako daleč u grmovje srat, da ne bi muhe priletele za tabo. A boš špeh jedu, če si žejen. Uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 5. december 2002 Prijavi Deli 5. december 2002 Koga nema, bez toga se može. Uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 No mislim tole ni nic. :||||tole osvezujem, upam da bo kak SLOGAN not, ne pa kar nekaj.(*nekateri posti so izbrisani, ker mi ne pade na kraj pameti, da se matram s popravljanjem - smeskov....... stran je bila raztegnjena do nezavesti zarad 4 komentarjev, ki so vsebovali SAMO smeske, v veliki kolicini, ki pa se niso prikazali v graficni obliki, zarad dvojne selitve foruma, pac pa kot html in se je zato vse popacilo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 shift expectations (micra) mi je kar vsecpa nic vas ne zapelje kot citroenpovesta kar bistvo tega, kar sta... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 (citroen ma sploh dobre tele zadnje! , vkljucno s tem, ja, ker ima dvojni pomen in je zlo gud) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 en šiptar je mel pred svojo trgovino tablo z napisom: SADJE, ZELENJAVA IN FASADERSTVO Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 ker se cenim Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 saj grafite mamo po mojem tud nekje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ker se cenim ta je dobr ja, je mal liksirast, pac zhenski, tak novodoben pa to, sam je res kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Pa teli so lustni, od Cadburry cokoladic.. smo enkrat ene promocije delal, pa sem jih najdla nekje.."Are you a Cadbury's Fruit & Nut case?" za sadno-lesnikovo cokolado.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Impossible is nothing! ....... Adidas Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 nemogoce je mogoce.... (mehanotehn)ik)a?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 kovinotehna!!!! ja, tale je bil meni tudi super ... tudi lustno: feel as good as you smell (axe effect) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 aja saj res, sploh se nisem mogla spomnit! thanx Tinka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Kdor prvi pride, prvi pelje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Ljubi ga kakor on tebe, zajebi ga, preden on tebe. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 slogani, punce, slogani ... ne osebno vodilo, moto, pregovor, grafit ... saj imamo teme za vsako tole stvar...let's make things better .... (phillips) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 eden je nobeden, dva sta pa premal.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 domaaćee domaće Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 'm kr znorela Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>'m kr znorela Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.