Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 EAS...change your mind, change your body, change your life!!!Ta mi je bil dolg cajta fejvorit!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 EAS...a to je zveza za sumoborce? (moj) EGO ....več kot jogurt! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 EAS je najvecje podjetje sportne prehrane na svetu... Bramac-streha za vse zivljenje! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uzmite Bronhi - lakše se diše! bravo, prastar pa Dbest slogan!!! Lakse se dishe!!! simpl, hudo! <{POST_SNAPBACK}>Nama stoji, mi je bil dober ja, je ok, men so sicer 'taki' zoprni. ampak je vseen kul. <{POST_SNAPBACK}>NOKIA...connecting people. <{POST_SNAPBACK}>Kdor ne skače ni slovenc, hej, hej, hej! x:Dx <{POST_SNAPBACK}>...za Pikico osebno: Baygon...bye,bye mrces!!! ta je tud kul, ja. <{POST_SNAPBACK}>ta je dobra... pa tut una ta stara-FRUCTAL-v sodelovanju z naravo... mi je bla zlo fajn!!!to je tud primer lepega slogana, ki pase, si cist predstavljas, zlo fajn... <{POST_SNAPBACK}>S pticami si delimo nebo, hvala bogu, da samsonajt ne zna letet! s tem je podobno, le da je bolj pateticen, je pa vseen ok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>EAS je najvecje podjetje sportne prehrane na svetu... Bramac-streha za vse zivljenje! EAS...Eat All the Shit? Kaka sumoborka sm, da tega ne vem, a ne? VZAJEMNA: Jaz zate, ti zame...al pa po moje mal preurejeno: Jaz ZAME, ti ZAME! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Mi nic ne prasamo kje gori pa kuga gori, mi sam pridemo pa pospricamo!!!Angal S-pogasite vneto grlo! Experimental and Applied Science Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 pAspricamo reče. Dnevnik: Tukaj si....ne, a res, kje drgje pa sm ponavad! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Slovenija-dezela na soncni strani Alp.Zavod za preventivo in vzgojo v cestnem prometu: ..vozis in pijes-ubijes!!Zavod za preventivo....: dvignjena roka za varnost otroka!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 eh...kok s brezvezn...to po netu iščeš... :xx!: Mačke bi kupile whiskas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ..lih da se mi... Pepsi-ask for more! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ALWAYS Coca cola....da novš zdej vložkov napisu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Budweisser: What's up! oz. Woozzz up!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Budweisser: What's up! oz. Woozzz up!! kjespatovidu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Gedapaaaaaaaaaaaaa!!! Tud Reanult, mislm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2005 ta je sploh huda reklama (saj veste, da mamo tud tako temo, ne, reklame?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Jp, vemo...sam nekak slogane vneto s Samsonajtom iščeva, pa vsake tok cajta med reklame zalutava...ja sej itak ne more bit slogana brez neke vrste reklame, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2005 ja ja seveda... sam povem.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 zakaj pa noben ni omenu: "just do it" NIKE Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 tale slogan mi je zeeeeeelo vsec... pa ze dva dni razmisljam za kaj eno stvar je bil ta slogan... u glavnem: WHEN YOU KNOW YOU'RE WINNING!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 seal , nike slogan je marsa omenila v prvi uvodni objavi te cele teme ... se en lusten- made from beer. ( carlton) pa se: reasurringly expencive ( stella) in pafosters - australian for beer. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>seal , nike slogan je marsa omenila v prvi uvodni objavi te cele teme ... hehehehe enga tazga sem sunil pri michelle "Samo dve stvari sta neskoncni: vesolje in cloveska neumnost, ceravno glede prvega nisem preprican" A. Einstein Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 men je bil vsec un srbski,ki so ga uporabljali takrat ,ko je clinton bombardiral srbijo...CLINTONE,SRBIJA NIJE MONIKA! Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ...pa pas, d se naus zaletu! .... No, pa sm en slogan skup spraula, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>pAspricamo reče. Dnevnik: Tukaj si....ne, a res, kje drgje pa sm ponavad! ...uprost, sm ti rmeno barvo spremenla u rdeco, nism vidla citat, ne ..... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>[/b] ...uprost, sm ti rmeno barvo spremenla u rdeco, nism vidla citat, ne ..... a češ špegle za rumeno čitat? :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.