Aliana 6. junij 2012 Prijavi Deli 6. junij 2012 Takole, postam plakatek. Začnemo jutri ob 11h. Vabljene vse mamice ali očkati ali varuške, pa tete in strici .. važno, da s sabo pripeljete otročka, starega do 18 mesecev, ki si želi spoznati nove prijatelje in se poigrati z njimi Jutri se igramo tudi z lesenimi igračami Selecta, smo jih dobili na testiranje (če poveste, da ste nas našli na LNF, se boste jutri igrali popolnoma brezplačno!) 5 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 6. junij 2012 Prijavi Deli 6. junij 2012 2 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2012 Uuuu, jaz bi tud tako posteljo imela Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. junij 2012 Prijavi Deli 7. junij 2012 jaz jo pa bom imel! Seveda ustrezno moji velikosti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2012 A tisto iz Ikee, Cashy? Ki je dvignjena na strop, spodaj imaš pa lahko pisalno mizo? Midva sva tudi tisto gledala, samo potem z otrokom .. ni več tako zelo uporabna .. ali imaš otroka gor in dol pada, al moraš pa ti 5x na noč po lestvi dol plezat ... Ja, Zmenki so bili fajn Drug teden ponovimo, pa tole gratis ponudbo tudi, a ne Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2012 Prijavi Deli 8. junij 2012 Čestitke še tule! :palec: (če poveste, da ste nas našli na LNF, se boste jutri igrali popolnoma brezplačno!)lepo. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. junij 2012 Prijavi Deli 9. junij 2012 A tisto iz Ikee, Cashy? Ki je dvignjena na strop, spodaj imaš pa lahko pisalno mizo? Midva sva tudi tisto gledala, samo potem z otrokom .. ni več tako zelo uporabna .. ali imaš otroka gor in dol pada, al moraš pa ti 5x na noč po lestvi dol plezat ... ne, ne, bom kar po naročilu dal delat takšnole s toboganom in plezalno steno za mojo velikost se pa bojim, da bom za takšno stvar namesto običajne spalnice rabil športno dvorano sem pa videl tisto z Ikee, razen tega, da imaš pod njo lahko pisalno mizo, res ni praktična, sploh če imaš kup nočnih izletov do svojega malčka. 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2012 Prijavi Deli 9. junij 2012 me je tole spomnilo na en Fellinijev film (Gullieta in duhovi).Onadva sta kao v postelji z baldahinom, če se prav spomnim, okrogli, torej okol so bile zavesice, nisi nič videl/vedel, kaj je na drugi strani, no po sexu odgrneta zavesico in je bil tak toboganček, ki ju je ponesel v spodnji štuk in sta priletela direktno v bazen Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2012 me je tole spomnilo na en Fellinijev film (Gullieta in duhovi).Onadva sta kao v postelji z baldahinom, če se prav spomnim, okrogli, torej okol so bile zavesice, nisi nič videl/vedel, kaj je na drugi strani, no po sexu odgrneta zavesico in je bil tak toboganček, ki ju je ponesel v spodnji štuk in sta priletela direktno v bazen Jaaaaaa, prav ividm zdajle tale prizor pojma nisem imela o naslovu filma, še za to, da je Fellini bi morala prav zblefirat .. ampak ja, tale prizor mi je pa totalno ostal v spominu Evo, super, ideja kaj hočem gledat enkrat v naslednjih dneh zvečer Hvala vsem za support in verjetje vame Res cenim to (sem danes slišala od kolegice, da je dejansko tole malo zakrožilo okol po mailih vau, kar malo presenečena in vesela ) 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2012 Prijavi Deli 9. junij 2012 res super tole! Jaaaaaa, prav ividm zdajle tale prizor pojma nisem imela o naslovu filma, še za to, da je Fellini bi morala prav zblefirat .. ampak ja, tale prizor mi je pa totalno ostal v spominu Evo, super, ideja kaj hočem gledat enkrat v naslednjih dneh zvečer http://www.imdb.com/title/tt0059229/ (je precej odbito, groteskno, pač felini, ampak v bistvu je res piece of art... res nadzvočna scenografija in tud zgodba, liki, atmosfera, res v bistvu eden njegovih najbolj estetskih filmov; ker sicer mi je včas kar mal preveč grotesken oz. mi ni všeč vedno -in vsa- njegova estetika). 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2012 Da malo osvežim tole ... Jutri bo očitno še en takle deževen dan, mi se bomo pa lepo igrali na suhem in toplem Tule so pa še fotke iz prvega zmenka, za boljšo predstavo ... klik in klik Pa ta teden še vedno velja: če omenite LNF, je zmenek čisto gratis 4 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 13. junij 2012 Prijavi Deli 13. junij 2012 Aliana, super http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2012 Butl, daj pripelji Pikico in pridita pogledat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 13. junij 2012 Prijavi Deli 13. junij 2012 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Bom povedal snahi. 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 13. junij 2012 Prijavi Deli 13. junij 2012 Aliana tole zgleda pa res luštno in predvsem "domače", sproščeno Držim da ti zalaufa, bom Zmenke omenila potencialnim kandidatom v mojem krogu 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 13. junij 2012 Prijavi Deli 13. junij 2012 Aliana, tole je pa res super, http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif da uspe...bom pa povedla naprej potencialnim kandidatom http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. september 2012 Avtor Prijavi Deli 3. september 2012 Evo, mi spet začenjamo z Igralnimi Zmenki za malčke, stare do 18 mesecev. Smo pa prestavili termin na torke, med 9:00 in 12:00. Predvsem na željo mamic, da lahko gredo potem domov skuhat kosilo in da si otroci lahko privoščijo popoldansko siesto. Vabljeni! (jutrišnji zmenek, prvi v novi sezoni, je spet brezplačen, tako da res čisto fajn priložnost, da se pridete malo poigrat in spoznat kako kul mamico ) 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2012 Prijavi Deli 4. september 2012 Fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 4. september 2012 Prijavi Deli 4. september 2012 Aliana, super , upam da boste imeli čim več udeležencev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. september 2012 Prijavi Deli 4. september 2012 Aliana , da bi zalaufal Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. oktober 2012 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2012 Jutri bo očitno en tak moker, dolgočasen torek, prav nalašč za druženje. Naš predlog je takšen: ta torek, 16.10., pripeljite še eno prijateljico/prijatelja z otročkom in vsi štirje skupaj plačate samo en Igralni Zmenek 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2012 Prijavi Deli 16. oktober 2012 Predlagam, da daš v takih primerih še posebej eno obvestilo - novo temo (ki jo bomo potem magari brisali, ko ne bo več aktualno). Tako da je že kar v naslovu to vključno z datumom. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.