EBX 20. junij 2012 Prijavi Deli 20. junij 2012 Mp3 predvajalnik, ki je vgrajen v slušalke, sem kupil od kolega in so me takoj navdušile (držijo se v ušesih in so zelo udobne + cenovno so sprejemljive )- Odločil sem se, da jih bom priskrbel večini kolegov... Naj povem da so vsi ZELO zadovoljni z njimi !!! Zdej sm naredu eno spletno stran (na hitro in je še v obdelavi), kjer imam oglas, ter do FB profila... Ne odlašajte in si jih naročite - OBLJUBIM da vam ne bo žal !!! =) Če je kdo iz Lj. in ima željo sprobat ta mp3 player naj sporoči na mail: ebx.slo@gmail.com več na strani: www.ebx.si (slike na strani so mal drugačne - slušalke so enake, le nalepke ob strani so malo bolj 'fancy' ... :-)in na FB profilu: https://www.facebook.com/#!/ebx.sport Pa veliko športnih užitkov vam želim... :-) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 20. junij 2012 Prijavi Deli 20. junij 2012 Malo še razišči, kako dobro ta zadeva vpliva na možgane, saj je učinek podoben, kot bi jih dal v mikrovalovno pečico. Pa veliko pametnih užitkov. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.