tatianna22 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 Živimo v težkih časih, ko se je treba aktivno vključiti v iskanje službe in vsaka pomoč nam pride še kako prav, ne? Res je, da ponavadi pomagajo veze, ampak če jih nimaš, bi morda moja zgodbica prišla prav, vsaj upam:) No, kot večina drugih, sem pisala prošnje in klicala naokoli, vendar brez uspeha. Dodala sem tudi svoj cv na večje karierne portale, pa v zameno dobila oglase (pa ne za delo). Skoraj sem že obupala, potem pa sem našla družabno omrežje HitroDelo.si, kjer se lahko direktno povežeš z delodajalci. Rekla sem si - ok, ne more škoditi. Tako sem ustvarila profil in glej ga zlomka - v dveh dneh sem dobila kar 4 ponudbe! Na portalu sem malo poklepetala z delodajalci in nato šla na razgovore. Ena od teh ponudb je postala moja nova službica, v kateri uživam. No, to je moja zgodba o tem, kako se da dobiti službo na malce drugačen način. Hvala portalu HitroDelo.si, da so mi omogočili novo prihodnost! P.S. Ne, to ni reklama, saj ne delam pri njih, sem pa jim zelo hvaležna, da se trudijo nekaj naredit za brezposelne. Imaš tudi ti kakšno zgodbo? Povej jo in deli svoje mnenje, da si bodo morda tudi drugi našli službo, tako kot sem si jo jaz. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.