kajster 21. julij 2012 Prijavi Deli 21. julij 2012 Ali so vnetja kriva za rakave bolezni? Rakava obolenja: infekcije, ki bi jih lahko preprečili | Dnevnik http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dne »Vnetja, ki jih povzročajo razni virusi, bakterije inparaziti, so med najpomembnejšimi vzroki rakavih bolezni in jih je mogočepreprečiti«. Komentar: To bi lahko bilo resnično, vendar bi bilo še boljšepreprečiti vzroke za infekcije, kar bi učinkovalo tudi proti drugimi bolezni patudi za bolezni raka! V moji dolgoletni raziskavi: "Biotronika novaveda" sem ugotovil, da vsaka od bolezni lahko napreduje le, če telovsebuje preveč negativne/ škodljive energije, katero pa lahko telo sprejema odsvoje negativne okolice in tudi negativnih oblačil! To sem tudi praktično dokazal, da je to možno ustvariti naosnovi novih merskih industrijskih standardov in s tem spremeniti in ureditiokolico in oblačila v energetsko ugodno in zdravo stanje, da ima lahko človeksvojo okolico v zdravi nevtralni energiji in zato vse svoje življenje nima več problemovz boleznimi, a še manj s bolečinami! Ves tehnično razviti svet bi lahko živel v takšni energijskozdravi okolici, če se bi hotel le malo potruditi! Konrad Ajster Citiraj kajster Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 28. julij 2012 Prijavi Deli 28. julij 2012 Ali so vnetja kriva za rakave bolezni? NE,ravno obratno: rakava obolenja so kriva za vnetja.Za raka pa stres.Ti raztrgani dohtar, ti, daj se postavi na glavo, ko kaj raziskuješ; mogoče pa boš potem kaj uganil.IN raziskuj rajš katere osebnosti so predisponirane za vnetja.Pojdi malo z motiko kopat v psihomatiko, se boš samo še čudil. Fejst bod, peba 1 Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.