Skoči na vsebino

Ljubosumje

InnocencE

Recommended Posts

jaz pa menim, da je vsa tale *ponos scena* v odnosu en navaden bullshit.

velik odnosov shepa al se skrha zaradi tehle nekih *ponosnih kao scen*.

Brez veze. to je duvanje Ega v odnosu, kar nima tle kaj delat, ker sta dva eno in je vse eno.

ponosi in taksni egotripi nimajo zraven kaj pocet.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

no ja....mal enga ponosa in dostojanstva človk vseen more met a ne :inocent:

jaz neb mogla it preko sebe in se sama pred sabo ponižvat pa nevemkajvse počet zarad enga tipa

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ponos mora bit! K eni pa take scene dovolijo... ne vem, partnerstvo ni nikol eno.. če vse dovoliš ne verjamem da bi dobu takega partnerja k ne bi to začel izkoriščat v negativo.. sej na začetku je vse tko na easy... pol ga pa ponavad je treba pršponat.. k sami se djedi ne znajo.. :vragec:
Mushi

ne saj to nic ne pomeni, ne pomeni da se moras po trepalnicah metat recimo. :D

Sam 3/4 teh scen je cist brez veze.

Recimo - on mora prvi pristopit k spravi, saj me je on uzalil (najverjetneje kaj bedastega itak), in podobno. Cist off.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jaz pa menim, da je vsa tale *ponos scena* v odnosu en navaden bullshit.

Brez veze. to je duvanje Ega v odnosu, kar nima tle kaj delat, ker sta dva eno in je vse eno.

Kaj to?

Ne vem, če misliš na moj komentar o umiku.......tak pač sem. Nisem se razpoložen poniževat ali pa dovolit, da se me ponižuje. Se umaknem, če me hoče, pa tko ve kje me najde. x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ah kje, Mick, kok si ti hecen, zakaj mislis, da vsak komentar na svetu nate leti?

Pac tko hitr postamo pa se nek post slucajno znajde za kaksnim.

mal pac razmisljamo, ja, shaolin, tud mal drug mimo drugega, pa kaj.

Picasso

itak!! :palec:

pol ze bols 1 ego yoghurt spit!! x:px x:Dx x;)x

sploh pa je ego yoghurt full dobr yoghurt - plane one -je megasticen! x:Dx

ce je oseba egocentricna (vsaj pou tolk k jest), pol misl, da se use okol njega vrti!! x:Dx x:Dx x;)x

ajd, grem delat naprej!! za vse x:Xx pa se za mojo x:Xx x:Xx x;)x

----------

jaz pa menim, da je vsa tale *ponos scena* v odnosu en navaden bullshit.

[mal pac razmisljamo, ja, shaolin, tud mal drug mimo drugega, pa kaj.

:palec: :palec: :palec:

to skoz delam, potem pa vsi mislijo da jih osebno atakiram, pa samo premlevam x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>ah kje, Mick, kok si ti hecen, zakaj mislis, da vsak komentar na svetu nate leti?

Saj ne mislim, zato pa sem vprašal..... x;)x Sicer pa debatiram, kak naj, če ne vem al men namenjen al ne.....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>ne saj to nic ne pomeni, ne pomeni da se moras po trepalnicah metat recimo. :D

Sam 3/4 teh scen je cist brez veze.

Recimo - on mora prvi pristopit k spravi, saj me je on uzalil (najverjetneje kaj bedastega itak), in podobno. Cist off.

ja, meni se tudi zdi, da take scene ne spadajo v zrel odnos.to je za takrat , ko si v puberteti, ko se iščeš in si itak čist v Ego-tu x:Dx . Npr. moj mož je maser in si lahko mislite kolk žensk gre čez, skoz, njegove roke-take in drugačne-potrebne nepotrebne x:Dx ...in so me spraševale prijeteljice:kako nisi ljubosumna? PA sej to je njegovo delo.To je tako kot, da bi bla žena od ginekologa čist prizadeta...

Je pa res, da enkrat sem pa bla na eno mal...jezna x;)x x:Dx , ko sem vidla da uporablja iste finte na njemu, kot sem jih jaz pri kakem drugem..je pa finta v tem, da mi mož take stvari pove, v stilu:kako ste ženske zanimive, čudne, odbite...a veš kaj mi je xy rekla..? ipd

mislim, da si ljubosumen, ko nimaš razpucano sam pri sebi. x:Xx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>a lilit je zdaj ta krivec? x:Dx x;)x

ker jaz mam pa asc in duh v sco in venero v biku. :D

Sam lilit mam pa res v strelcu in malo morje v ribah, riba pa ni ljubosumna.

hehe! Pa da ne boš mislila, da je to vse- še vladarja sedme bajte imam v škorpiji, pa ful planetov v ovnu.Pa še Ve trigon Pluton. Pol pa si zamisli, da to ni tko enostavno. x:Dx je treba kar dostikrat ventil odpret, hehe!

<{POST_SNAPBACK}>hehe! Pa da ne boš mislila, da je to vse- še vladarja sedme bajte imam v škorpiji... Pa še Ve trigon Pluton. Pol pa si zamisli, da to ni tko enostavno. 
hehe, to kar vem... x:o)x

jaz pa v Biku (vladarja 7.) xDDx

Tud Ich venero/pluton trigon (sam da je uran v konj., torej tud v trigonnu z venero, pa mal... drugih viber doda).

Picasso

o čem vi tole - sej je hujš k kitajščina....... nč jasno xnckrivx js sm vem da sm opica (pr kitajcih), hrast (pr keltih), nevihta (pr Majih), košuta (pr sevAm. indijancih) pa dvojček(doma) x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx
cosmic dancer

<{POST_SNAPBACK}>o čem vi tole - sej je hujš k kitajščina....... nč jasno xnckrivx  js sm vem da sm opica (pr kitajcih), hrast (pr keltih), nevihta (pr Majih), košuta (pr sevAm. indijancih) pa dvojček(doma) x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

zmaj, lipa, pojma nimam, pojma nimam. riba. :)

Kitajscina! :D

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...