Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ne vem, če je to ljubosumnost, če jo ljubim pa se to dogaja, pa vsekakor boli, ne... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 pravjo da vsak dobi tist kar si zasluži, ostali so pa samski Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 včasih se pa tud ne dobi tist k bi si zaslužu kdo, eni dobijo predober, drugi pa preslab.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pravjo da vsak dobi tist kar si zasluži, ostali so pa samski Oooo, to pa je fajn, če je tko..........me lajf kar mal razvaja že ves čas.....aja, ne.......si zaslužim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 morš si razpucat prej ka se ti zdi da si zaslužiš in nč bit zadovoln z manj sam č pregruntaš mal, ono drži Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 jaz pa menim, da je vsa tale *ponos scena* v odnosu en navaden bullshit. velik odnosov shepa al se skrha zaradi tehle nekih *ponosnih kao scen*. Brez veze. to je duvanje Ega v odnosu, kar nima tle kaj delat, ker sta dva eno in je vse eno.ponosi in taksni egotripi nimajo zraven kaj pocet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 no ja....mal enga ponosa in dostojanstva človk vseen more met a ne jaz neb mogla it preko sebe in se sama pred sabo ponižvat pa nevemkajvse počet zarad enga tipa Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ponos mora bit! K eni pa take scene dovolijo... ne vem, partnerstvo ni nikol eno.. če vse dovoliš ne verjamem da bi dobu takega partnerja k ne bi to začel izkoriščat v negativo.. sej na začetku je vse tko na easy... pol ga pa ponavad je treba pršponat.. k sami se djedi ne znajo.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ne saj to nic ne pomeni, ne pomeni da se moras po trepalnicah metat recimo. Sam 3/4 teh scen je cist brez veze.Recimo - on mora prvi pristopit k spravi, saj me je on uzalil (najverjetneje kaj bedastega itak), in podobno. Cist off. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa menim, da je vsa tale *ponos scena* v odnosu en navaden bullshit. velik odnosov shepa al se skrha zaradi tehle nekih *ponosnih kao scen*. Brez veze. to je duvanje Ega v odnosu, kar nima tle kaj delat, ker sta dva eno in je vse eno.ponosi in taksni egotripi nimajo zraven kaj pocet. Kaj to? Ne vem, če misliš na moj komentar o umiku.......tak pač sem. Nisem se razpoložen poniževat ali pa dovolit, da se me ponižuje. Se umaknem, če me hoče, pa tko ve kje me najde. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 men se zdi da tle ne govorite vsi o isti stvari.................mogoče se pa motim Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 kak ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ah kje, Mick, kok si ti hecen, zakaj mislis, da vsak komentar na svetu nate leti?Pac tko hitr postamo pa se nek post slucajno znajde za kaksnim.mal pac razmisljamo, ja, shaolin, tud mal drug mimo drugega, pa kaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 itak!! pol ze bols 1 ego yoghurt spit!! sploh pa je ego yoghurt full dobr yoghurt - plane one -je megasticen! ce je oseba egocentricna (vsaj pou tolk k jest), pol misl, da se use okol njega vrti!! ajd, grem delat naprej!! za vse pa se za mojo ----------jaz pa menim, da je vsa tale *ponos scena* v odnosu en navaden bullshit. velik odnosov shepa al se skrha zaradi tehle nekih *ponosnih kao scen*. Brez veze. to je duvanje Ega v odnosu, kar nima tle kaj delat, ker sta dva eno in je vse eno.ponosi in taksni egotripi nimajo zraven kaj pocet. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>itak!! pol ze bols 1 ego yoghurt spit!! ---------- bohnedaj eni mamo že zadost vlek ego narava dala, nismo sami krivi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 [mal pac razmisljamo, ja, shaolin, tud mal drug mimo drugega, pa kaj. to skoz delam, potem pa vsi mislijo da jih osebno atakiram, pa samo premlevam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah kje, Mick, kok si ti hecen, zakaj mislis, da vsak komentar na svetu nate leti? Saj ne mislim, zato pa sem vprašal..... Sicer pa debatiram, kak naj, če ne vem al men namenjen al ne..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne saj to nic ne pomeni, ne pomeni da se moras po trepalnicah metat recimo. Sam 3/4 teh scen je cist brez veze.Recimo - on mora prvi pristopit k spravi, saj me je on uzalil (najverjetneje kaj bedastega itak), in podobno. Cist off. ja, meni se tudi zdi, da take scene ne spadajo v zrel odnos.to je za takrat , ko si v puberteti, ko se iščeš in si itak čist v Ego-tu . Npr. moj mož je maser in si lahko mislite kolk žensk gre čez, skoz, njegove roke-take in drugačne-potrebne nepotrebne ...in so me spraševale prijeteljice:kako nisi ljubosumna? PA sej to je njegovo delo.To je tako kot, da bi bla žena od ginekologa čist prizadeta...Je pa res, da enkrat sem pa bla na eno mal...jezna , ko sem vidla da uporablja iste finte na njemu, kot sem jih jaz pri kakem drugem..je pa finta v tem, da mi mož take stvari pove, v stilu:kako ste ženske zanimive, čudne, odbite...a veš kaj mi je xy rekla..? ipdmislim, da si ljubosumen, ko nimaš razpucano sam pri sebi. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ej dbest kje jih pobiras?ej fee, a si ti free, bi bla kr s tabo? <{POST_SNAPBACK}>itak!! pol ze bols 1 ego yoghurt spit!! Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ego jogurt? a to dobesedno .... upam da ne res no je pa že boljši pol Še pa še... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ego jogurt? a to dobesedno .... upam da ne res no je pa že boljši pol Še pa še... Kje pa, to je navden šit. Polno dodatkov. najboljši je Ego tazelen in pika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a lilit je zdaj ta krivec? ker jaz mam pa asc in duh v sco in venero v biku. Sam lilit mam pa res v strelcu in malo morje v ribah, riba pa ni ljubosumna. hehe! Pa da ne boš mislila, da je to vse- še vladarja sedme bajte imam v škorpiji, pa ful planetov v ovnu.Pa še Ve trigon Pluton. Pol pa si zamisli, da to ni tko enostavno. je treba kar dostikrat ventil odpret, hehe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe! Pa da ne boš mislila, da je to vse- še vladarja sedme bajte imam v škorpiji... Pa še Ve trigon Pluton. Pol pa si zamisli, da to ni tko enostavno. hehe, to kar vem... jaz pa v Biku (vladarja 7.) Tud Ich venero/pluton trigon (sam da je uran v konj., torej tud v trigonnu z venero, pa mal... drugih viber doda). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 o čem vi tole - sej je hujš k kitajščina....... nč jasno js sm vem da sm opica (pr kitajcih), hrast (pr keltih), nevihta (pr Majih), košuta (pr sevAm. indijancih) pa dvojček(doma) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o čem vi tole - sej je hujš k kitajščina....... nč jasno js sm vem da sm opica (pr kitajcih), hrast (pr keltih), nevihta (pr Majih), košuta (pr sevAm. indijancih) pa dvojček(doma) zmaj, lipa, pojma nimam, pojma nimam. riba. Kitajscina! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.