Skoči na vsebino

Ljubosumje

InnocencE

Recommended Posts

Pridružujem se pogovoru med Rubi in Izraz - zaključujem zakonsko zvezo, ki je na koncu bila le še zrcalo teorije nadzora, nezaupanja in vohunjenja. Noro mi je bilo, da če sem šla sama po mestu in zagledala znanca, sem ga pozdravila. Ko pa sem drug dan šla po mestu z možem in zagledala taistega znanca, sem se naredila, da kao gledam na drugo stran ulice, da se nisva srečala. Saj ne da ne bi imela "jajc", ampak enostavno nisem imela več moči, da bi se zagovarjala za dejanje, ki jih nisem storila. Opravičevanje za nič - neumno skratke. No sedaj to zaključujem - upam,da mi bo uspelo. :xx!:
Deli na socialnih omrežjih

A se pridruzim... :xx!:

Sem enkrat napisala tuki, da sem ljubosumna... valjda ne tko, da bi moj moral gledat v tla...gre samo za pozornost, če mi enkrat neha izkazovat pozornost in jo nameni drugi v večji meri, je treba ukrepat... moški so itak samo gobcači... jim je fino, da se kera zanima za njih, ni pa rečeno, da bo res z njo skočil med rjuhe... in z ženskami je isto...

Valjda mi laska, če me kdo nedolžno osvaja... in valjda njemu laska, če ga kera osvaja, tut nedolžno... če ga bi pa vabila k sebi domov, bi pa našpičila ušesa... in bi ji jasno povedala, naj s takimi predlogi na začenja, sploh, če ji je življenje drago... gotovo se ne zaustavim... :vragec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Pridružujem se pogovoru med Rubi in Izraz - zaključujem zakonsko zvezo, ki je na koncu bila le še zrcalo teorije nadzora, nezaupanja in vohunjenja. Noro mi je bilo, da če sem šla sama po mestu in zagledala znanca, sem ga pozdravila. Ko pa sem drug dan šla po mestu z možem in zagledala taistega znanca, sem se naredila, da kao gledam na drugo stran ulice, da se nisva srečala. Saj ne da ne bi imela "jajc", ampak enostavno nisem imela več moči, da bi se zagovarjala za dejanje, ki jih nisem storila. Opravičevanje za nič - neumno skratke. No sedaj to zaključujem - upam,da mi bo uspelo. :xx!:

Noka, sigurn ti bo uspel, pripravi pa se na nizke udarce. Takrat boš zadovoljna, da nimaš jajc, kajti udarci bodo leteli prav na tisto območje.

Jaz sem srečno ločena in vem o čem govorim!

:detelca: :detelca: :detelca: :detelca:

Meni je to mimo ratalo.

Ce nedolzno flirta ( ko me ni ), naj, tudi jaz. NEDOLZNO x;)x x:Dx

Drugace je pa tako. Ce se xsrcx katera res dobesedno ponuja, jo more pac obvladovati, zavrniti, ce najina zveza, kaj pomeni.

Nisem ena izmed tistih, ki bolj krivi drugo zensko, ker se mi zdi, da ni bilo groznje s pistolo, da ji usteze? Pa tudi to, da se ne more zenski upret ( saj je le "tip" in ona dobra zenska), je zame bullshit. Ce partnerju zveza kaj pomeni, naj deluje tako. Drugace sem pa dovolj mlada, brez otrok in obveznosti v zvezi, da recem adijo in najdem drugega, ki bo mojo predanost in zvestobo cenil. Simple as that. Prisla sem do tocke, kjer mi je skoda energije za premisljevat, kaj dela, ce me slucajno vara in podobne stvari.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Prisla sem do tocke, kjer mi je skoda energije za premisljevat, kaj dela, ce me slucajno vara in podobne stvari.

... :palec: ...

Dokler doma štima, se tut men ne da...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Pridružujem se pogovoru med Rubi in Izraz - zaključujem zakonsko zvezo, ki je na koncu bila le še zrcalo teorije nadzora, nezaupanja in vohunjenja. Noro mi je bilo, da če sem šla sama po mestu in zagledala znanca, sem ga pozdravila. Ko pa sem drug dan šla po mestu z možem in zagledala taistega znanca, sem se naredila, da kao gledam na drugo stran ulice, da se nisva srečala. Saj ne da ne bi imela "jajc", ampak enostavno nisem imela več moči, da bi se zagovarjala za dejanje, ki jih nisem storila. Opravičevanje za nič - neumno skratke. No sedaj to zaključujem - upam,da mi bo uspelo. :xx!:

Bo uspelo, če ne prvič pa drugič,... x;)x Jaz sem ene 5 x bila že odločena da je dovolj, pa potem pozornost, pa telefoni non stop, pa travme, samo da je zaznal da še nisem 100 % odločena, ni odnehal, dokler nisem prišla do točke, ko sem mu pogledala v oči in mu mirno rekla, da ga ne ljubim več. Zjutraj je pobral stvari in konec. xsrcx Potem pa čas, da srce zaceliš, pa jok, pa tudi to mine in je cool. Preteklost. x^x x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

Po mojem ko odpreš srce in se predaš nekomu, začutiš ljubosumje do neke tretje osebe. Res je pa da imaš toliko pameti da veš, da nimaš pravice s tem komu grenit življenje. Ali pa se motim. Mogoče pa začutiš samo takrat, ko se odpiraš in ko greš čez določene bolečine, potem pa izgine in naprej čutiš pravo ljuebezen. xrolleyesx

js recimo sem bla dons oziroma sem tko mal ljubosumna pa užaljena,tko bedno zoprna,k je šu moj muc mal vn,k ful nism navajena na to. :ermm: pa itak,da naj gre,sej smo socialni ljudje,js sm pa ljubosumn oven,k sm poklicala sosedo,da sva družno pile na najino osamljenost(prov pasal je ubistvu) pa še prov fajn sva se mele,ampak vseen,tko mal pa še vseen si mislim - prasc,kva se je hitr spomnu,da gre vn xegox - ful ga mam rada,lepo,da je mal v družbi,če ne loh nazadnje še umreva kdaj od dolgčasa skupi x^x -svina kr skenslu me je k lanski sneg-razumljivo,da bo šou s kolegi,koji k sm pa js k.,na vrvici človeka pa res ne morš met,naj ma mal svobode pa uživa - kako si upa egoist en :sniky:

- res ga ljubim xsrcx

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

<{POST_SNAPBACK}>mene res srcno zanima, kaj si msilite o ljubosumju? kaj vam predstavlaj, njegove dobre in slabe lastnosti?.... sploh ima dobre in slabe lastnosti... kaj to sploh je?

me muero de amoe...

hmm ljubosumje... če zase povem... če mam osebo rad in mi nekaj pomen al pa velik xsrcx pol itak, da sm mal ljubosumen, ampak tega niti ne pokažem.. hmmm me pa res full mot, da recimo hipotetično - mam punco,greva nekam vn in ona sreča njene prijatelje pa se tam neki objema z njimi pa uni se neki po njej obešajo... to me pa full mot, če se to dogaja v moji prisotnosti, ker se počutm kot en kekc takrat, prou poniža me...zares grdo :xx!: xrolleyesx

honor and respect

• 3 months later...
(popravljeno)

Ljubosumlje je ena vrsta bolezni, baje se je ne da odpravit. Lahko pa jo prikriješ in ne moriš s tem partnerju.

x8Dx Ljubosumni so ljudje brez zaupanja v partnerja in v samega sebe. Vemo pa, da je zaupanje v resni vezi vse. Torej, treba se je le odločit ali bomo lahko živeli s tem ali ne. Kjer je prisotno ljubosumlje prej kot slej poči v vezi.

Opažam pri sebi zadnje čase... V enem trenutku se mi zdi, kot da si vse domišljam in razmišljam pozitivno, v naslednjem trenutku pa razmišljam čist negativno in pomislim na najbolj slabe strani veze, pa jih še napihnem, da je še huje. Navzven se vidi kot potrtost, brez volje za karkoli, nikol pa ne obremenjujem s tem okolice, se raje umaknem v svoj svet, nikol ne obremenjujem s tem njega, ker se mi bi zdelo sebično na tak način svobodo odvzemat, ker tud jaz nebi marala tega, pa še neumno bi se počutila. Vse se mi pa zdi da izvira iz preteklih negativnih izkušenj, pa ne s fanti, mogoče 5%, drugo je pa strah, da bi šel stran, da mi nebi bil zvest, da me nebi stalno poveličeval edini človek, na katerega sem se sploh lahk zanesla kadarkoli. In se mi to rpej nikol ni dogajalo, ampak prej so mi vse stvari šle gladko, nič mi ni spodletelo, sedaj se je pa situacija obrnila in pol se zanašam sam na njega, pa sam mislim na to, kaj bi blo če bi še to spodletelo. Hkrati je pa to veza, ki mi je sam prinesla nekaj, kar sem pogrešala, sam to niti slučajno ni dobro. Dobro je pa to, da se je pripravljen žrtvovat in me naučit stvari, za katere si niti slučajn ni še noben časa vzel, npr. kuhat, avto popravljat, pa še marsikaj. Hkrati pa kažem vso to negotovost navzven in v emn ne vidi isto osebo kot na začetku, namreč samozavestno to pa pol ne gre skupaj s tem, kar hočem slišat. Ker pomagajo mi sam določene skrajnosti in to je, da bi me koval v zvezde, poljubljal tla pred nogami x:Dx (kar pa si itak ne zaslužim, ap tud to da se bi svet vrtel sam okol mene ni mogoče), pomaga divjanje z avtom (tega tud nočem, ker bi ogrožala druge), pa npr. tek oz. kakršenkoli šport do skrajnosti, dokler dol ne padem, pa kakršenkoli adrenalinski šport, al pa da me kdo pretepe, pa tud hm kak ful ekstremen seks bi tud pomagal. A ma kdo mogoče predlog kako se lahko na mal bolj zdrav način znebim vsega tega? Poskušam s tem, da opravim vse stvari, ki jih imam sproti, poskušam se ukvarjat z vsem mogočim, sam še vseeno se mi zdi, da premal naredim, da ni dost dobro, da bi mogla bit boljša (pol je že itak tega toliko preveč, da kaka stvar res ne more bit ravno popolna...). Lahko bi tud vprašala, kako popravit svojo samopodobo, ker za to je itak krivo sam to...
Popravljeno -> tomas
Losing my religion

(popravljeno)
Ljubosumlje je ena vrsta bolezni, baje se je ne da odpravit. Lahko pa jo prikriješ in ne moriš s tem partnerju.

x8Dx Ljubosumni so ljudje brez zaupanja v partnerja in v samega sebe. Vemo pa, da je zaupanje v resni vezi vse. Torej, treba se je le odločit ali bomo lahko živeli s tem ali ne. Kjer je prisotno ljubosumlje prej kot slej poči v vezi.

Kot je ugotovil že Jiddu Krishnamurti: če je prisotno ljubosumje, je to dokaz, da ni ljubezni.

Popravljeno -> Alan_New
Possible—but highly unlikely.

Že davno so psihologi spoznali, da se za vsakim bolezenskim simptomom skriva strah . Tudi ljubosumnost je "bolezenski simptom" se strinjam s stabo tomas vendar ga je vsekakor možno ozdravit. Sploh je ljubosumnost zelo travmatična zadeva. Mislim, da bi se moral vsak, ki jo odkrije v sebi potruditi, da jo na nek način čimbolj zmanjša ali odpravi. Večkrat smo lahko priče določenih negativnih dejanj- predvsem nasilnih-, ki jih povzroča ljubosumnost.

:palec:

V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI.

Michael newton

oduim.p.'s Blog

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...