Skoči na vsebino

Ljubosumje

InnocencE

Recommended Posts

Točno to, ko nimaš za početi kaj bolj pametnega, pa zganjaš ljubosumje! x:Dx

Nauk:Veliko delaj, pa ne bo časa za neumnosti! x:Dx :vragec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Nikjer nisem opazila,da bi napisala, da mislim tebe! xrolleyesx

Je pa res, da je to bolj v domeni strastnih znamenj! :vragec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Hm,kar nekaj jih je! x:Dx xg:Dx

HONORE DE BALZAC

Tko na uč, hehe a strastna znamenja so zdaj lena znamenja, ki nič ne delajo pa majo čas za ljubosumnost? :P i think not :) :D :D hihi kaj pa vem... ljubosumje.... mahja, kdaj se mal naredim ljubosumnega, čist tko da se lepo skrbno vidi ;) hja drgač pa hm sploh ne vem kdaj sem bil nazadnje zares ljubosumen, mah enkrat se spominm, sam tist je blo par let nazaj.... ehja... kt je gor napisal tomažek, ljubosumje je stvar ega, in kot taka hm ni lih najbolj prspektivna, pa primerna za čutit...

drgač pa če je kakšen dober razlog za ljubosumnost, končaš vezo, če ga ni.... hja pol pa pač nisi ljubosumen....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, zdaj si se pa zakvačkal! x:Dx Prepusti to raje tistim, kateri znajo! x;)x

HONORE DE BALZAC

:fiju: haha seveda kdo se še zna boljš zakvačkat kt js, da bi mu to prepustil.... ;) ti ti ti ljubosumna škorpica, no če pa nisi pa .... tud prav.... hm hja, eh preveč sem horizontalno postavljen da bi še razmišljal grem pančat....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>jz pa mislim da je ljubosumnost pomankanje samozavesti. misliš si da nisi dovolj dober in da bo zato pratner našel drugo, oz. da so druge boljše od tebe in da bo to spoznal in odšel. in če si tako nesiguren... bo partner res odšel.

:palec: :palec: :palec:

ceprav meni osebno primankuje samozavesti, pa nekak nisem ljubosumna...

Vidim pa, ko me kdo zeli narediti ljubosumno, takrat pa nisem ljubosumna, ampak postanem tecna xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

itaq da si tečna, ča pa te nekdo hoče pripravit do tega da čutiš eno bedno negativno čustvo... haloo??? Mene če kdo hoče narest ljubosumno se še bl ravnodušno delam... pa kšno knotra isto prbijem... pa bomo vidl kdo bo prej ljubosumen... mah... u bistvu se mi ne da igrat teh igric... sam enkrat sem enga mela k mi pač ni tok ful pomenu, pa me je hotu ljubosumno narest, ja tak me bo res še najmanj, pol sem pa jz kšno tako rekla je pa skor popizdu od ljubosumja... hi hi hi... sem se prov nasmejala. dobr da ni dolg trajal, k bi me zih ob živce spravu...
spet se mi je na bolš poslabšal

Je bilo včasih tako, da nisem bila niti mal (pa mi seveda ne verjame). Sem pa imela vedno ene ljubosumne tipe. In vem, da to ful duši. Sva imela zadnjič pogovor o tem, in se menda ful opazi, čeprav nikol ne tečnarim, sam on pravi da tekmujem za njegovo pozornost, tk ko mlade mačke x:Dx Ni tud to, da si nebi bila sama sebi všeč, ali njemu, ker mi vedno s komplimenti dviguje samozavest. Vedela sem pa, da se je nekaj zlagal (nisem niti vedela, sam je rekel), pa da me ne pokliče več tako pogosto kot včasih in sem mislila, da mu mogoče ne pomenim več toliko. In sem bila zarad tega ljubosumna, kaj se dogaja. Brez da bi ga vprašala mi je povedal zakaj je tako, da pač si želi,d a bi me, sam če se ne zavedam, da sem še mlada in lepa in da bi si mogla najt mlajšega, da on bi sicer rad in nima nič proti, če se to nadaljuje, ampak kako bom pol enkrat, ko bo navezanost še hujša, lahko preklopila drugam (noče mi vzet maldosti, msili,d a bi se mogla več družit s svojimi vrstniki), najhujša stvar ki se lahko zgodi, je pa to, da je njemu pač najljubša igra z življenjem in nikol se ne ve, kaj bo. Sam me je pa rahlo minila ljubosumnost, ker sem videla koliko dejansko sam name misli.

Oj, mačky!

Ljubosumje je ena taka bljek :xx!: zadeva.

Meni se je pojavila v obdobju, ko nama res ni vse štimalo. Ni pa to nujen razlog.

Včasih se ljubosumje pojavi tudi kot 'povračilni ukrep'. Ljubosumen je on, bom pa še jaz ali obratno.

Ti, kwa to on neki komplicira, da ti noče vzeti mladosti, ... bla bla. A te ma rad al te nima, hudiča? Al se neki špila?

Saj ne, da bi ti hotela dvome zbujat.... A sta že ful dolgo skupaj?

Drugače pa - to da se človk sčasoma ne kliče tolk po telefonu, je čist normaln.

Tko - pol z leti itak človeku že jasn poveš, kdaj ga maš poln kufr, pa ti sploh ne zamer.

Jaz sem po celi večnosti (enih luštnih okroglih 16 let) že navajena, da si odkrito poveva, kdaj se mava poln kufr in rabiva malo miru drug pred drugim. Samo do tega priti je pa proces xDDx In zdaj že vem, da to ne pomeni, da se nimava rada.

Bi pa tud jaz kdaj rabla, da me še bolj 'kuje v zvezde', pa da mi tud po tolk letih zaljubljeno gleda :2src:

Zgleda, da smo ženske bolj mahnjene na to.

<{POST_SNAPBACK}>Oj, mačky!

Ljubosumje je ena taka bljek  :xx!:  zadeva.

Meni se je pojavila v obdobju, ko nama res ni vse štimalo. Ni pa to nujen razlog.

Včasih se ljubosumje pojavi tudi kot 'povračilni ukrep'. Ljubosumen je on, bom pa še jaz ali obratno.

Ti, kwa to on neki komplicira, da ti noče vzeti mladosti, ... bla bla. A te ma rad al te nima, hudiča? Al se neki špila?

Saj ne, da bi ti hotela dvome zbujat.... A sta že ful dolgo skupaj?

Drugače pa - to da se človk sčasoma ne kliče tolk po telefonu, je čist normaln.

Tko - pol z leti itak človeku že jasn poveš, kdaj ga maš poln kufr, pa ti sploh ne zamer.

Jaz sem po celi večnosti (enih luštnih okroglih 16 let) že navajena, da si odkrito poveva, kdaj se mava poln kufr in rabiva malo miru drug pred drugim. Samo do tega priti je pa proces  xDDx In zdaj že vem, da to ne pomeni, da se  nimava rada.

Bi pa tud jaz kdaj rabla, da me še bolj 'kuje v zvezde', pa da mi tud po tolk letih zaljubljeno gleda  :2src:

Zgleda, da smo ženske bolj mahnjene na to.

Midva sva 10 mesecev skupaj. In sploh kako je do tega prišlo je že ful čudn, po mojem noben ni ravno na nekaj tako dolgega študiral x:Dx Po mojem se je on mal ustrašil določenih stvari in se ne more določit, kaj bi z mano, glede na nejgove reakcije, in je tako, da čaka mene, kako se bom jaz določila, jaz pa njega. Zgleda se ni vedelo, kaj kdo v resnici hoče, sam sem mu dala sedaj ajsno vedet, on pa noben drug in se tud oba od sedaj anprej počutiva v družbi bolj sporščeno, pa tud ljubosumje je minilo. Mim je ena kriza prejšnji teden, ko me ej pustil x:Dx , nekak se mi je zdel dokončno, sam so ga nejgove reakcije in rpetirana pozornost izdale, in sedaj vem, kaj moram naredit, da ga ovijem okol prsta. :vragec: x:Dx Sploh, ko se je zagovoril, da me ima rad, prej si pa nsiva izpovedovala čustev z besedami, sploh nikakor jaz, mi je šlo pa kr na smeh, ker sem itak vedela. Tak da sva praznike skupaj preživela, do takrat je bil pa ful bogi, tak ful žalosten... Mel ej še pa ene čudne izpade, da si naj najdem drugega, in me je spraševal, eč sem koga spoznala, sam sem vedela, da bi mu blo pa tud mal žal. Pa ni se mogče odločit, komu me naj pokaže in komu ne, vsi so pa vedeli, da je z mano, noben pa kako zgledam (konfliktna zadeva, glede na to, da mi dajo na splošno še ene 5 let manj... x:Dx )

uh, Macky, kakšno naključje se ti dogaja s takim moškim...sigurno imaš občutek, da resnično živiš, saj ti take drobne težavice, pogoste odločitve sigurno zbujajo veliko čustev, ki so močna...
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...