Skoči na vsebino

Ljubosumje

InnocencE

Recommended Posts

• 4 months later...

po moje, da gres globoko vase in se vprasas zakaj sem ljubosumna x?x

tko sem tudi sama naredila in kaj se ugotovila?

tocno sem prisla do odgovora, da sem mislila ali ugotovila, da ima ta oseba na katero sem bila ljubosumna nekaj "bolje" kot jaz, tocno to lastnost sem imela pri sebi za pomankljivo ...

PRVO JE, da se zavedas svoje lastne vrednosti ... nihce ti tega ne more dati, sam se moras tega zavedati!!

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Deli na socialnih omrežjih

Kaj pa vem, na splošno k sem 1x v vezi nism ljubosumne sorte, se zgodi sicer, sam bl redko. Sm pa kdaj imel bleme v unem smislu.......ženske so ljubosumne na potencialne bodoče, moški na bivše.... x:o)x Čeprav sam tega neb imel za ljubosumje, bi našu hiter kak bl primeren izraz.... x;)x x:Ix x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ma ne vem, jaz pa menim zase, da sploh nisem, mi pa nekak se pripisuje ta lastnost, pa priznam, da lohk tud sem, sam nekak... ce me pichi al kako ze... :)

Mislim ker nisem... se pa lohk ufuram... se pa zlo redko sicer. :)

v bistvu zaupam. in to je to.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

nikoli nisem bila ljubosumna...in glej ga zlomka letos sem se zalotila x:Ix

bemu..nic mi ni bilo jasno od kod to zdej.

v bistvu me je neki metalo,sama s sabo sem neki bluzila.vazno je da sem to tud priznala sama sebi in tudi njemu.on se je smejal,ces da ni razloga za to.

sam fora je v tem ,da se meni ni slo za nek razlog,sem v bistvu sam potrebovala mal neznosti,pa je bilo glih obdobje ,ko se nic nisva videla.in glih takrat se je ena zacela vmesavati in ga pecati in mene v glavo jebala.kr ena darilca mu je nosila,pa ga pred mano hotla masirat....sm mislila da jo butnem :blackeye: x:Dx

sam pol sem pa ugotovila,da je to njen namen,da me je prav hotela unicevati pocasi...pa sem pustila vse v k***c.pa se on je videl in uvidel situacijo in me pomirjal,da je ne more videt.

sam hocem rec...sem mislila ,da ne bom nikoli ljubosumna,ker do letos nisem bila,pa vidis...se je tudi meni to zgodilo.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx    kaj je zdej to ... x:Dx  x:Dx  x:Dx  SI ALI NISI ??

x;)x  x:Dx

ok, ce tko, stiskanje v kot, konkretnosti, odlocit se treba, pol nisem, eto. xDDx :palec:

xscratchx ... razen vcasih, ko mal sem.... :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>bl ne... k me pa pič sn pa grozna.... :OoO:  :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx Izjava leta! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

en mal lubosumja je najbrž čist ok.....tk, da ti ni vseen če bi.....da te mičken zaskrbi če pomisliš.....sam brezveze je pa neko paniko gnat....je mojga ena njegova bivša en cajt nazaj klicarla....sta včas neki mela, zdej se je pa ona ločla in po vseh teh letih kao nima nobenga da bi se z njemu menla, razn njega :8): pajade x:Dx pa ga je ful klicarla, pa na kavico spravlala, da bi se dobila kje.....pa sm mu še js rekla naj gre, k je ž mene zanimal kaj bi vrag babji rad provzaprov x:Dx x:Dx pa mi še na kraj pameti ni padlo da bi bla ljubosumna al kej.....sm se pa z eno mojo kolegico menla pol in je bla čist zgrožena da kk morm....da js bi ga bla prpravlena njej v naročje pahnt :eek: ja svašta, kt da bi zdej un...ma ne vem......če bi se pustu kr pahnit nekej eni babi pol pa klinc x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

a lilit je zdaj ta krivec? x:Dx x;)x

ker jaz mam pa asc in duh v sco in venero v biku. :D

Sam lilit mam pa res v strelcu in malo morje v ribah, riba pa ni ljubosumna.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>bolje receno, da zbežiš, a ne? x;)x

za tiste ki pa da kao niste ljubosumni, ej svaka cast  :palec:  :o|o:

Ne, to pa sam ne gledam tako. Ponavad nism ljubosumn, tist mal k kdaj sm pa je za prenašat, pa pove in mogoče spomni me, da mi je zlo pomembna. Sam, če me razvaja in kaže itd. da me ljubi, kaj mam pol bit za ljubosumn, saj sm te car pri njej. :vragec: Če pa nism in me ne ljubi........jo vleče k drugemu, kljub temu, da sva skupaj, kaj mam pol še z njo za delat?......In zato se umaknem. To ne pomen, da se nism pripravljen borit zanjo, sam v situaciji, ko je z mano in se posveča drugemu, pa pač ne, k ne vidim posebnega smisla v tem. x^x Odneslo bo jo tako srce k tistmu, ki ji je ljubši.......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

točn tko mick....morš vedet za kaj in gdaj se je treba borit.....k se lohk nardi da dobesedno norca iz sebe delaš pol....pa še tud lohk se zgodi včas da se umik dost bol obrestuje kt pa ne vem kaj.....vem iz lastnih izkušenj x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ok x:Ix , to pa je drgac ... ampak a si ljubosumen vtaki situaciji?

<{POST_SNAPBACK}>Ne, to pa sam ne gledam tako. Ponavad nism ljubosumn, tist mal k kdaj sm pa je za prenašat, pa pove in mogoče spomni mi, da mi je zlo pomembna. Sam, če me razvaja in kaže itd. da me ljubi, kaj mam pol bit za ljubosumn, saj sm te car pri njej.  :vragec: Če pa nism in me ne ljubi........jo vleče k drugemu, kljub temu, da sva skupaj, kaj mam pol še z njo za delat?......In zato se umaknem. To ne pomen, da se nism pripravljen borit zanjo, sam v situaciji, ko je z mano in se posveča drugemu, pa pač ne, k ne vidim posebnega smisla v tem.  x^x Odneslo bo jo tako srce k tistmu, ki ji je ljubši.......

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

haa.. men se pa zdi a je to ljubosumnost.. al enostavn si jezn sam nase, ko si se o sodbi o svoji kao "neločljivi" polovici zmotil pa je en običn cepec, če že tko daleč pelje da popizdiš zarad ktere??

Tist, k on si tebe ne zasluž, k te ne ceni dost tko kot bi mogu.. to ni zame ljubosumje to je ponižanje s strani tistga k bi si mogla en drugem največ pomenit.. on pa tele recimo..

A? :inocent:

jst se pa ne bi hotla za enga borit, rajš crknem.. :vragec: mislim to me pa full.. se mi zdi da ponos tak ubije še tako ljubezen.. da ni djeda da se ga ne bi pozabit dal!

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...