aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Izjava leta! kwa serješ? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, to pa sam ne gledam tako. Ponavad nism ljubosumn, tist mal k kdaj sm pa je za prenašat, pa pove in mogoče spomni me, da mi je zlo pomembna. Sam, če me razvaja in kaže itd. da me ljubi, kaj mam pol bit za ljubosumn, saj sm te car pri njej. Če pa nism in me ne ljubi........jo vleče k drugemu, kljub temu, da sva skupaj, kaj mam pol še z njo za delat?......In zato se umaknem. To ne pomen, da se nism pripravljen borit zanjo, sam v situaciji, ko je z mano in se posveča drugemu, pa pač ne, k ne vidim posebnega smisla v tem. Odneslo bo jo tako srce k tistmu, ki ji je ljubši....... Ljubosumost je smrt za ljubezen, moja bivša je mnenja, da če nisem ljubosumen je nimam rad. Eno leto se je trudila doživet ljubosumno sceno z moje strani in doživela konec. Se je pač trudila z dušo in telesom :xx!: Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 malo ga more bit če ne bi blo brezveze x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Me je dons fant peljal na vlak, pa sva srečala eno njegovo kolegico. Pa sta se ful pogovarjala tko....ne vem, jaz sem mela občutek, da mu je všeč. Ne vem, neki sem čutla pač. Pa nism glih ful ljubosumna, sam mi je pa mal bad. Je logično, da mu je še kera druga na svet všeč razn mene...sam...ni dobr vidt. No sej sem mu pol v hecu rekla, a ta ti je pa mal všeč . Pa je itak zanikal. Sam energije se ne da skrit Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Prava, brezpogojna ljubezen ne pozna ljubosumja. Kdaj pa je v nas prava ljubezen? Takrat, ko ljubimo, a ostajamo čustveno neodvisni. Še vedno živimo svoje polno življenje.... ....samo, ko bi to bilo tako enostavno..... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Nism ljubosumna, ker mu zaupam, sam filing mi je bil :xx!: , k da se je od mene odlimal. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nism ljubosumna, ker mu zaupam, sam filing mi je bil :xx!: , k da se je od mene odlimal. ...pomlad, jaz te popolnoma razumem .... ...in, če sem iskrena, ne poznam skoraj nobenega zakona ali para, ki bi se brezpogojno ljubil.....žal Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Pomlad... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Ej . Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nism ljubosumna, ker mu zaupam, sam filing mi je bil :xx!: , k da se je od mene odlimal. Jez sm pa ljubosumen človek...najprej sem pri njemu jez...potem pa vsi ostali... Grozno, ampak, jebi ga... se tut ne želim spreminjat v tem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jez sm pa ljubosumen človek...najprej sem pri njemu jez...potem pa vsi ostali... Grozno, ampak, jebi ga... se tut ne želim spreminjat v tem... sama sebe prepričuješ ????? Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa sem (tako kot pravis) postajala samotar zaradi njegovega ljubosumja. Ce pa si v taki situaciji - ODJEBI GA! CIM PREJ!! ja, tudi jaz sem bila na tem; tolikokrat sem se spraševala, sem potrebovala to lekcijo? Še vedno se učim. <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam z nekom, ki je napisal, da je to ali smo ali nismo ljubosumni odvisno tudi od tega s kom smo takrat... Dodala bi še, da nas izkušnje izoblikujejo. Sumničavost, nezaupanje, pomanjkanje samozaupanja... Kakorkoli že - ni dobro. Ja, je treba delati na zaupanju, najprej pa na sebi In verjeti intuiciji, filingu... prepričana sem, da je ogromno že to, da se ljubosumja zavedamo in ga poskušamo premagati na nek način. Dvig lastne vrednosti na prvem mestu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Ne, tomazslo... poznam se... in priznam svoje 'napake'... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Z ljubosumjem se tudi pokaže, kakšna je bojazen za izgubo partnerja. To da je v povezavi s stopnjo samozavesti, se ravno ne bi strinjal. Mislim da psiho-analitiki ne znajo do konca razvozlati ljubosumje. Kaj to pomeni, da so swingeraši (pari ki si medsebojno izmenjujejo partnerje), zelo samozavestni ljudje . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 uporabljaš.loreal.press ker se cenim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ampak ima precej povezave s samozavestjo in pozitivno samopodobo. Sama sem ljubosumna, zdaj sice manj, odkar se malce bolj cenim, čeprav še vedno ne preveč no. Ne bi ga rada izgubila, hkrati se včasih počutim, da nisem dovolj dobra. Pride kakšna dobra bejba s super postavco, komunikativna, po možnosti prijateljica mojega fanta ... itak, da mi ni vseeno. Včasih sem bila svinjsko težka, danes malo manj ... veš da sem si mislo da si kozoroginja ... pa se to ne morem vrjet im good, im good Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 jst mam ilirijo.to me đebe Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Jaz ljubosumja ne maram. Sploh ne v kaki pretirani obliki. Pa ne, da jaz še nisem bila. Sem bila, vendar je totalno brez smisla.Moje mnenje je, čim je ljubosumje v igri, mislim tisto, ki škoduje kidam na ljevo. Pa nima nobene veze ali si tisti, ki si ljubosumen ali pa ga samo moraš prenašati. Zame je to jasni pokazatelj, da sem z osebo, ki ni primerna zame. V primeru, če pa je to pri nekomu stalnica, je pa potrebno zadevo malo preštudirati, kje je korenina. Sem bila deležna teh scen pretirane posesivnosti v bivši vezi, pa ni glih najlepše, ko prideš domov iz službe, pa najprej okoli ovinka izpraševanje s kom sem bila na malici, pa kaj je kdo rekel, pa že kar rutinski pregled telefona, naskrivaj seveda, pa branje vseh mojih mailov, pa nepotrebno pogovarjanje dolgo v noč, pa razlaganje, pa uničevanje lepih večerov, pa da vseh sočnih podrobnosti ne govorim. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ja, probala sem kaj pomenijo hudičeve jaslce živet z nekom, ki je patološko ljubosumen! malo je manjkalo, da sebe ne bi več prepoznala, ker sem samo še v tla gledala in bala, da bi me kdo prepoznal kje in ogovoru, bog ne daj, da bi se mi kdo nasmehnu!!! Ker nisem nikoli imela za opravt s to "boleznijo" sem mu na nek način verjela, da sem pravzaprav res jaz kriva njegovih izpadov... dokler se nisem nekega dne vprašala: pa v čem je pravzaprav problem???? Bodo njegovi strahovi krojili vse moje življenje???? Je bla res grozna lekcija, ampak sem jo očitno rabla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Izraz... kolk mi je to znan....pa ne da si bla ti tud punca mojga bivšega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, probala sem kaj pomenijo hudičeve jaslce živet z nekom, ki je patološko ljubosumen! malo je manjkalo, da sebe ne bi več prepoznala, ker sem samo še v tla gledala in bala, da bi me kdo prepoznal kje in ogovoru, bog ne daj, da bi se mi kdo nasmehnu!!! Ker nisem nikoli imela za opravt s to "boleznijo" sem mu na nek način verjela, da sem pravzaprav res jaz kriva njegovih izpadov... dokler se nisem nekega dne vprašala: pa v čem je pravzaprav problem???? Bodo njegovi strahovi krojili vse moje življenje???? Je bla res grozna lekcija, ampak sem jo očitno rabla Ja saj, lekcija. Grozna. Samo kako te notri potegne. Jaz ko sedaj gledam nazaj, se mi zdi tako simpl. Takoj ko sem videla za kaj gre bi morala iti. Pa nisem. Stalno sem iskala in tudi našla neke izgovore, za kaj je tako. Dokler ni pripeljalo čisto do konca, tudi mene. Sekalo je vse nauprek.Nimaš kaj, važno je da sedaj vem za kaj gre in da ne smem biti v takem okolju, ki me izčrpuje. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izraz... kolk mi je to znan....pa ne da si bla ti tud punca mojga bivšega Nikoli ne veš, fajn bi pa bilo, bi ga šimfale ko pri norcih. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 čist v znanstvene namene sprašujem...a sta v tistem času uporabljale Loreal? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> čist v znanstvene namene sprašujem...a sta v tistem času uporabljale Loreal? O, kok si pa ti simpatična, ga pa pihneš. Smeha. Čaki da pomislim, ja Elseve Elvital za lase. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 še dobro..no jst sem še kr pr Iliriji Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.