Alan_New 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 wow plastic fantastic Better: natural fantastic! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ljubosumje je engram, ki se ga da elegantno odpravit z auditingom v scientologiji...preizkušena stvar Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 .. ljubosumje je bolezen... ne da se ga pozdraviti... da pa se zbežati pred njim.. Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Kot je ugotovil že Jiddu Krishnamurti: če je prisotno ljubosumje, je to dokaz, da ni ljubezni. Ljubosumje je kot čru, ki najeda ljubezen. Se prav, kjer ni ljubezni, tud ne more bit ljubosumja. Kjer ni lesa, tud lesnega črva ne more bit. Ampak čru s časom les unič. Na kratk, ljubosumje je dokaz, da JE ljubezen (kaj mam jest dobro logiko ) Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ali pa: kako si drznem biti tako sebičen, da bi bil ljubosumen kdo sem jaz, da bi pričakoval to pa to. zrušiš si ego, pa nisi več ljubosumen, samo fajn ti je. Mogoče res Saj res, kdo pa sem jest In zakaj naj bi mi blo fajn, če ima na primer baba, v kero sem zacopran, drujga tipa . A če mi ni, pol mam še prevelik ego Ampak, vseen mislm, da tam, kjer ni ljubezni, tud ljubosumja ne more bit Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 a ji ne privoščiš, da je srečna? sicer pa zmaga srce polno ljubezni, ne pa tisti, ki se ima za "ne vem kaj"... čim bolj nekdo šprica strupke naokrog, tem bolj je navezan na svoj bedni ego in seveda mu je bad sori, to jaz čisto iz sebe pišem, ni nujno, da drži tud za koga druzga. be happy Saj ne, da ne bi privošču. Kje pa. Me pa prav zanima, kakšna si v praksi, ko si v teoriji tko super Kaj pa meniš o tem, da tem, kjer ni ljubezni, tud ljubosumja ne more bit (da ne boš sam o preseganju ega pisala) sicer pa zmaga srce polno ljubezni, ne pa tisti, ki se ima za "ne vem kaj"... A si čist sigurna Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Mene je pa moj dal na ignore.....zakaj??? Ker je on ljubosumen, noro ljubosumen.........ne morem več tega prenašat, ko da bi bla 15 stara. Ne bi rekla da bi jst nardila sceno z takim izpadom....sam tole je pa too much!!!!Jst sem ljubosumna, sam ne grem v take ekstreme. Pač glih tok da mi ni glih vseen kje je moj tip, pa s kom, ne pa do te mere da bi mu kakorkoli kratila svobodo ali spreminjala lastno voljo. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Škorpijoni ljubosumni?? Ma kaj bi pol mene kot dvojno škorpijonko moglo raznest od ljubosumja? Ko sem začela zvezo z fantom sem bila ljubosumna, (samo na njegovo bivšo) nisem mu še toliko zaupala, bila sem totalno nesamozavestna... Ma nikoli nisem delala kakšnih scen, samo v notranjosti me je žgalo...Sedaj nisem več ljubosumna. Mislim, da ima pri tem veliko vlogo zaupanje in tvoja samozavest. Vsaj pri meni je tako. Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Jest tut nikol nism ljubusumja zganjov za nobeno in nobenim.Brez veze in škoda energije dajat v to čustvo.Če si ljubusumen na partnerja je to odveč, ker on ti bo ušel al se ti na trpalnce postavš al pa ne, če bo hotel.Pa tut slej al prej boš zvedel al te vara al ne.Če ne kuj pa čez 5 tednov, tako da je ta "ritual" odveč.Mogoče v manši zdravi meri da daš parterju vedet da ti je do njega. Kar se pa tiče ljubusumnosti drugje: naprimer do soseda ker je bolši v čem kot ti, da ima bolšo ženo, bolše življenje and so on...mi je pa že bolano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Ljubosumnost je posledica strahu pred izgubo odnosa z osebo, na katero smo navezani. Navezanost in ljubosumje sta vedno v navezi. Kdaj se porodi ljubosumje? takrat, ko začutiš, da boš nekoga izgubil(a). Koga? Tistega (tisto) na katerega (katero) si navezan(a). Navezanosti je več vrst. najmočnejša je navezanost iz strasti. takrat razum in notranje čutenje odpovedo in ljubosumje se v primeru goržnje izgube pokaže v najenergičnejši obliki. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 ....ponavadi kot nasilje..... ....................... Pol pa še kšni pravijo, da mal ljubosumen je pa dobro bit. HALOOOOO!Navezanost je največja ječa.....na karkoli..... :shuriken: Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Ljubosumnost je posledica strahu pred izgubo odnosa z osebo, na katero smo navezani. Navezanost in ljubosumje sta vedno v navezi. Kdaj se porodi ljubosumje? takrat, ko začutiš, da boš nekoga izgubil(a). Koga? Tistega (tisto) na katerega (katero) si navezan(a). Navezanosti je več vrst. najmočnejša je navezanost iz strasti. takrat razum in notranje čutenje odpovedo in ljubosumje se v primeru goržnje izgube pokaže v najenergičnejši obliki. Lepo napisano! Se strinjam s tabo. Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Ločevanje med zdravim medčloveškim odnosom in (pre)globoko navezanostjo je hoja po noževi ostrini. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Zakaj (pre)globoko? :shuriken: Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Ljubosumje je kot čru, ki najeda ljubezen. Se prav, kjer ni ljubezni, tud ne more bit ljubosumja. Kjer ni lesa, tud lesnega črva ne more bit. Ampak čru s časom les unič. Na kratk, ljubosumje je dokaz, da JE ljubezen (kaj mam jest dobro logiko )Po logiki in predpostavkah, ki si jih navedel, bi lahko bilo tako. A dejansko, bivanjsko, ljubezni ne more nič škodovati. Če je prisotna ljubezen, ljubosumnosti preprosto ni, je ne more biti. Kot je kabalist lepo povedal, je ljubosumje posledica strahu (pred izgubo); strah pa je nasprotje ljubezni. Ločevanje med zdravim medčloveškim odnosom in (pre)globoko navezanostjo je hoja po noževi ostrini.Kako res je to, kar praviš! In kako tanka je razlika med navezanostjo in povezanostjo! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 A dejansko, bivanjsko, ljubezni ne more nič škodovati. Če je prisotna ljubezen, ljubosumnosti preprosto ni, je ne more biti. Kot je kabalist lepo povedal, je ljubosumje posledica strahu (pred izgubo); strah pa je nasprotje ljubezni. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Sem malo vse prečekirala in ja strinjam se, da se bolano ljubosumje vidi v črni kroniki.Zdravega ljubosumja je dosti v pravi-obojestranski ljubezn.Normalno pa, da je ljubosumje hudo, če so zato razlogi, naprimer, da ima partner nenehne kufetke z bejbami. Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 hvala. v praksi sem bila "nekoč" grozna, s svojimi čustvi in navezanostjo. pravijo, da moraš "do dna da se lahko odrineš".bašem se z bananami (sem na sadju) mislim da ta "teorija" ni brez smisla, gre za konstuktivno stanje duha.Ta "nekoč" se šliš, kot da si že zlo stara Pa si sigurna, da si se tolk spremenila . Mogoče sam motivacije trenutno nimaš take, da bi bla ljubosumna? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Težko je ločiti mejo med navezanostjo in zdravim odnosom, še posebno ljudje, ki nič ne vlagajo v osebnostno rast. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Srckano. sam da vse stekamo pa da smo tolk kul pa vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Ah, pojma nimamo. se samo delamo.... raje to, kot pa da nakladamo in naklaaaadamo.... ok- i'm ready for my karma Kva je Dianca.Ti tut šihtaš al kva.I know the filling.hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 ok- i'm ready for my karmaČemu? Odgovorna si za svoja dejanja in že to je vrh glave zajebano. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Čemu? Odgovorna si za svoja dejanja in že to je vrh glave zajebano.To je res ! Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 oh... ja... ves, jst sm leta in leta life zgubu tko, k smse spraseval kaj je rav in kaj ne! sm meu zacetno energijo, pol pa sm se ustavu na vzorcih kot. kaj pa ce tko, kaj pa ce to, kaj pa ce ... itn.pol sm pa slisu tkole:ko zaba skoci, se ne sprasuje kam bo skocila. ona pac skoci iz nagiba, in v zraku ma cas razmislat kam bo padla.to fajn za tiste, ki 'prevec' odlasate...! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 pol pa sm se ustavu na vzorcihVse na tem svetu je tkanje različnih vzorcev. Najbrž je bistvo osebnostne rasti s pozornostjo prepoznati, kako se tkejo različni vzorci in iz rok usode vzeti umetnost tkanja.To je res !Mnogo ljudi, ki se gredo danes duhovnost, se preveč obremenjuje z neko imaginarno krivdo. Morebiti je tako udobneje. Za drek, kateri ti prifrči v fris je udobneje odgovornost prenesti na neko imaginarno preteklost, vpeto izven lastne odgovornosti. Neprimerno huje je prepoznati svoje napake in se spoprijeti z njimi. Priznavanje karme je pot popuščanja in sprejemanja in ne soočenja z lastno odgovornostjo. Sicer se verbalno trdi drugače, a v resnici je velikokrat tako, kot sem zapisal. zatorej je treba za lastno ljubosumnost in začaran krog, v katerega padeš, poiskati vzroke v sebi, v svojih postopkih. Ni kriv črv, v katerem je tvoja duša bivala pred 2000 leti, čeprav je udobno nanj preliti krivdo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.