Tamburin 16. marec 2003 Prijavi Deli 16. marec 2003 Iz mojega opažanja menim, da so ljubosumni in sumničavi tisti ljudje, ki sami varajo ali si želijo "skočiti čez plot". Sebi si tega ne priznajo, zato to lastnost (oz. željo po varanju) pripisujejo drugemu in ga morijo s prazno ljubosumnostjo. Kaj menite vi o tem? Tamara ******************* Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif P°k0w< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 Ljubosumje je vse od naštetega... bil naj bi odraz ljubezni, povzroča ga strah, v bistvu pa ubija... kombinacija zvarkov!Jaz sem ljubosumna, priznam, ampak šele takrat, ko je ogrožen moj mir. Če je ljubosumen on, mu pritrdim in potenciram, tako, da ne ve, kaj je res...pa se mu ne da več pregovarjat.Ampak nima razloga bit ljubosumen, tega pa on niti ne ve... itak zaupamo najbolj sebi...drugim pa ne toliko. Majic@ Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 Ljubosumje in ljubezensta kot trn in vrtnica,dve besedi brez pomena,če ljubiti se ne zna. Vrtnica je lepa roža,a brez trnja se ne da.(opravičilo avtorju, ker sm pozabila kdo je to napisu) Ne odobravam ljubosumja in se ga tudi zelo otepam. Vsake toliko časa pa le pomislim, da bi mu bilo tako lahko kako ušpičit, ker mu tako zelo zaupam. Mislim, da neka zdrava mera ljubosumja v ljubezni mora obstajat. Problem pa so ljudje, ki so čezmerno ljubosumni in s svojimi "izpadi" uničujejo tistega, ki bi ga morali ljubiti. Menim, da v takih primerin niti ne gre za ljubezen, ampak za lastništvo, obsedenost,.... LP M Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 quote: Tamara pravi: Iz mojega opažanja menim, da so ljubosumni in sumničavi tisti ljudje, ki sami varajo ali si želijo "skočiti čez plot". Sebi si tega ne priznajo, zato to lastnost (oz. željo po varanju) pripisujejo drugemu in ga morijo s prazno ljubosumnostjo. Kaj menite vi o tem? Tamara *******************Izkušnje mi pravijo, da je to v bistvu res!!!http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_sad.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_sad.gif Majic@ Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pupika 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 Majica se s tabo strinjam, ampak jaz mislim, da je malo ljubosumja koristno, saj tako pokažeš, da ti nekaj je do človeka. Sicer pa pamet v roke, ljubosumje je razdiralno čustvo. In če zganjaš ljubosumje za brezveze, si brezvezen in nisi vreden človeka, ki te prenaša [V] Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zabica 19. marec 2003 Prijavi Deli 19. marec 2003 Človek ni ljubosumen, kadar ljubi, marveč takrat, kadar bi rad bil ljubljen!! Zabica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. marec 2003 Prijavi Deli 19. marec 2003 ...se pravi, da si z ljubosumjem odkupujemo energetsko´ bližino? hmmm.....morda maš pravhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gifP°k0w< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sm 27. marec 2003 Prijavi Deli 27. marec 2003 Odnosi so energetske vezi med dvema partnerjema. Hudo postane takrat, ko en partner želi še več energije, kot jo prejema s spolnimi odnosi. Z dramo nadzora, torej kako si kaj naredil, in ne drugače, kje si, kaj počneš, ... Divja igra domišljije (s kom partner kaj počne,...) povzroči to, da s tem pridobiva še več energije (tem več, če bolj reagiraš), kot bi jo drugače. Ker se je odklopil od svojega Višjega vira. Ker je tako lažje. Imam ( na žalost) lastne izkušnje napadov ljubosumja mojega dragega. Če mi teži, mu rečem: "Če bi rad, da te prevaram, sam reč. Ni problema, sam da boš srečen. A bi res rad se s tem hvalu? Bi to res rad sprobu, bit prevaran, izdan v zaupanju? Ne bi, a ne! Pol pa tih bot! "... neki v tem stilu - zmeri pali, da je gmah. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. marec 2003 Prijavi Deli 27. marec 2003 Ljubosumje je strah pred izgubo.Je nezaupanje samega vase.Je prepričanje, da si ne zaslužimo, da bi bili ljubljeni. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. marec 2003 Prijavi Deli 27. marec 2003 :o tole bo glih pasal klele zakaj za vraga ne morem komenterat enih zadev klele not? hudichek (k je zginu neznano kam) ma vas delno rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 28. marec 2003 Prijavi Deli 28. marec 2003 Ljubosumje je strah pred izgubo.Je nezaupanje samega vase.Je prepričanje, da si ne zaslužimo, da bi bili ljubljeni. Vojko se totalno strinjam s tabo. Ljubosumje ponavadi nima veze s partnerjem, ampak je izraz nesamozavesti oz. občutka nevrednosti, tistega ki je ljubosumen. V glavi odzvanja: Saj lahko dobi veliko boljšega od mene. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. marec 2003 Prijavi Deli 30. marec 2003 Ja Mašinca drži kot pribito. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Ljubosumje ponavadi nima veze s partnerjem, ampak je izraz nesamozavesti oz. občutka nevrednosti, tistega ki je ljubosumen. V glavi odzvanja: Saj lahko dobi veliko boljšega od mene.Se ne strinjam.Sem dovolj samozavestna, dobro se zavedam svojih prednosti(pomanjkljivosti mal manj ).Ne bojim se, da ga bom izgubila. Ne mislim, da lahko dobi boljšo od mene, ker takšne ni , haha...lahko pa dobi kakšno, ki mu bo bolj ustrezala od mene... Se mi zdi, da pri meni gre bolj za ponos. Želim biti z moškim, ki je dovolj samozavesten, da mu samodokazovanje in dokazovanje drugim ni potrebno.Ker če SI,(še vedno IN npr) itaq si, ni potrebno hoditi okrog in vsem dokazovati , da si. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Vojko, to si pa odlično zadel. V treh stavkih vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Se ne strinjam.Sem dovolj samozavestna, dobro se zavedam svojih prednosti(pomanjkljivosti mal manj ).Ne bojim se, da ga bom izgubila. Ne mislim, da lahko dobi boljšo od mene, ker takšne ni , haha...lahko pa dobi kakšno, ki mu bo bolj ustrezala od mene... AstraLepo je da si samozavestna. Popravek: Edino pravilno je da is samozavsetna. x!x Praviš, da se ne bojiš, da bi ga izgubila in da lahko dobi boljšo od tebe, v istem stavku pa izraziš bojazen, da bi dobil kakšno, ki mu bi bolj ustrezala. Torej bi bila boljša od tebe, v smislu boljša zanj. S tem si pokazala svojo bojazen. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Mašinca Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Uf, Mašinca si se pa potrudila z analizo Dobi takšno, ki mu bolj ustreza?Ja, saj se spreminjamo in to, kar nam ustreza danes, ni rečeno, da nam bo tudi jutri... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 itaqhehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 ljubosumje je strah pred izgubo najljubše igrače Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 ljubosumje je strah pred izgubo najljubše igrače . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Uf, Mašinca si se pa potrudila z analizo Dobi takšno, ki mu bolj ustreza?Ja, saj se spreminjamo in to, kar nam ustreza danes, ni rečeno, da nam bo tudi jutri... AstraAjd priznam, da sm mogoče mal preveč zafilozofirala. Ampak jaz pač menim, da so edini možni razlog za ljubosumje naslednji: nesigurnost vase, nesamozavest, strah - potrebno je delat na samopodobi bolestno ljubosumje, ki nima nobene normalne razlage (eni so pač prtegneni) - ni zdravila, končna destinacija Polje dobri in utemeljeni razlogi - partner dejansko vara in ti imaš dokaz LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 se strinjam.Strah je ljubosumja vladarVila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Ljubosumje je prisotno samo tam kjer je Ljubezen odsotna!! Citiraj ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Ha, nekateri pa ljubosumnost enačijo z ljubeznijo? prej bi reku da je to bolezen Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.