Natasha 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 MALO JE ZDRAVO,VELIKO BOLI! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sweetangel 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Ljubosumje je prisotno samo tam kjer je Ljubezen odsotna!!S to izjavo se popolnoma strinjam... Ljubosumnost se pojavi takrat, ko se ti zdi da si nekoga lahko lastiš... če je free love, pa free odnos... ljubosumja ni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 MALO JE ZDRAVO,VELIKO BOLI! aj, jaa, maš prav nikiy.....še to, ljubosumje je normalno v začetni zvezi z nekom; menim, da se je treba znat izražat v temu, saj človeka še ne poznamo ; tut koristno je v pravi meri Jest kr povem, potem je pa vse dobr,če povem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 ljubosumje so si zmislle stare babe, de se majo s chem za ukvarjat, k nimajo u lajfu kej pochet ga lohk serje kokr ga hoche Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 ga lohk serje kokr ga hocheJAA, pazi na zdravje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 ljubosumje so si zmislle stare babe, de se majo s chem za ukvarjat, k nimajo u lajfu kej pochet ga lohk serje kokr ga hocheStare babe se ponavad ukvarjajo s sosedi...če jez kej vem...ne pa kaj njihov dedec dela... Kar se njih tiče se loh praska kokr če... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 ljubosumje je podzavestni strah pred izgubo, bila sem ljubosumna, ker sem čutila, da me ne mara. Danes tega čustva ne čutim več, čutim pa neko drugo nelagodje, ki ga še nisem definirala, ampak tolažim se s tem, da se bo razvozljalo, ko bo čas zato, z mojim teženjem ali pa brez. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Vanja...pa veza še traja...al je že dotrajala? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nejkica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 mislim,da malo ljubosumja ne škodi....še malo začini vso zadevo.....kaj pravite?seveda pa obstaja meja, ki jo ne smemo preskočiti, da na koncu že ne postanemo pretirano ljubosumni....posesivni....jst sem vedno mičkno ljubosumna na partneja, vendar ne v negativnem smislu....tak rada se malo 'špikava'....he he nič slabega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Ej Nejkica, mal ljubosumja nikol' ne škodi, sam ' še bolj popestri strast v ljubezni. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 vanja (konchn ena, k prizna de z lubosumjem tezhi) ma bridke izkushnje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Aakhut...sej ženske nismo ljubosumne...smo samo strašno navezane na vas... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 aakhutk, as tut ti kej lubomoran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 loh skache kokr che...sam negova ne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Tista, ki me je naučila, da ljubosumje škodi, ne več, prav je tako, danes imam preveč svobode in nisem ljubosumna, traja - mogoče je to prava veza, kaj vem , ni mi čisto jasno kaj je bolje ? :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Vanja...tist veza...ki te ne "navdihuje" z ljubosumjem je sugurno bolj zdrava... imaš mir ti in posledično on...govorim od duševnem miru... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Tukaj govorimo o ljubosumju, ki nastane v naši glavi...in v resnici zanj ni vzroka.Koliko pa ste lahko ne-ljubosumni...če vas partner v resnici vara... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Pa res , ljubosumje je eno od custev, ki mene NE tare. Si zelim doloceno mero svobode zase in jo tudi drugim puscam. Potem je klima v razmerju bistveno bolj sproscena in pozitivna, saj temelji na ZAUPANJU. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Ljubosumje je duša ljubezni. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 ljubosumje je en velik velik velik :xx!: šitttttt :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 zarad ljubosumja trpijo vsi... 666 -ou je cepljenih proti ljubosumnju Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 losat se= edino pravilno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 hehja, to še ni nič,zoprn je to, de te nardijo tazga,posiljujejo in iznajdljivo strežejo temu; sam ne se pustit motit, pa je, hee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Tudi jaz bi rekla, da gre za nesigurnost vase in za strah pred izgubo. Tudi mene je včasih to skrbelo, zdaj me pa ne. Zdaj je vse postalo enostavno. Če se bo zgodilo, se bo v dobro mene in mojega partnerja, ziher naju v takem primeru obadva čaka nekaj dosti lepšega, tako da me to ne obremenjuje več. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 soočenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.