dusa 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 vidite,da se da .bravo !! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 Načeloma nisem ljubosumen, mogoče čisto malo včasih....toliko koliko je po mojem mnenju v vezi celo zdravo. Ne delam pa scen, izpadov.....ko sem mogoče malo ljubosumen to vem le jaz Sicer pa rabim svobodno dihati........in to se vsaj trudim pustiti tudi partnerju ....hm....malo manj pa on meni :xx!: . Sicer pa tudi jaz verjamem, da je ljubosumnost zelo povezana z negotovostjo vase.......in to se nam verjetno občasno zgodi vsem. In ko je že omenila duša, da se sprašuje...jaz se ne....ljubosumje zagotovo ne prepreči varanja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 duša, se čisto strinjam s tabo. če nimamo radi sebe, tudi drugih ne moremo imeti. in ljubosumje definitivno ni izraz ljubezni. sama sem škorpijonka, ampak očitno netipična, ker s tem nikoli v življenju nisem imela problemov. ne moremo vplivati na druge in njihove odločitve o tem ali in koliko nas bodo imeli radi (še bolj kot ne moremo, je pravzaprav pravilno to, da nimamo pravice. vsak se zase odloča sam). in bolj kot sprejemamo sebe take kakršni smo (in to vsak trenutek, ne pa "duhovna" varianta na temo, kakšni naj bi bili- nekoč), lažje ljubimo sebe in druge in dovolimo življenju, da teče s svojim tokom. lažje tudi razpoznamo, kdaj delovati in kdaj pustiti, da se nekaj samo zgodi. in ful drži, da s tem postajamo tudi strpnejši in bolj razumevajoči. dobrodošla duša Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 Ljubosumnost je pomanjkanje spoštovanja do ljubljene osebe. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Velika ljubezen in pretirano ljubosumje lahko človeka spremenita v pošast Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 obratna verzija je pa:LEPOTICA IN ZVER 666 -kou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ljubosumje je šibkost majhnega duha; zaupanje je vrlina velikega duha. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 hi hi hi in vendar je vse v nas Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 hi hi hi in vendar je vse v nas hi hivsacga po malčk Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 < Ljubosumnost je pomanjkanje spoštovanja do ljubljene osebe. > < Ljubosumje je šibkost majhnega duha; zaupanje je vrlina velikega duha. > Slišati je kar lepo, častno, pošteno in ful dobro, drži pa ne. Reklo bi se lahko, da bi torej bila - če bi to držalo - ljubosumnost temeljna lastnost, po kateri bi koga ocenjevali. Pa ni. Poznam kar nekaj ljudi, ki jim pomanjkanja spoštovanja ne morem očitati, šibkosti duha pa tudi ne - ljubosumni so pa kot le kaj. Stvar je v Škorpijonu, kot je na nek način ugotovila contesa. Natančneje - v Plutonu, ki je seveda vladar Škorpijona. Plutonu, ki pravi "Ne morem si kaj. Takšen sem." In v Plutonu, ki je skrajno posestniški. Plutonu, ki ne ljubi do take mere, da njegov partner postane NJEGOV, ampak do take mere, da pričakuje, da bo njegov partner postal ISTO Z NJIM. Eno! Ali ljubosumnež trpi ali ne, je tudi dilema. Odvisno od Plutona, kakšen je. Nekateri ne, nekateri pa zelo - a si kljub vsemu ne morejo pomagati. Takšni pač so. Obtoževati ih torej nemorale, nizkosti, pomanjkanja takta ali česar koli že, je precej plehko. Žal. In ne da bi komu hotel kaj slabega. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Ljubosumnost ženska še oprosti, ravnodušnost pa nikoli. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 je bil danes vesel, ko je ugotovil, da sem cisto mejckeno mejckeno ljubosumna. zakaj? Ker je to pomenilo, da mi ni vseeno. Evo preklicujem da nisem več ljubosumna, sem cisto mejckeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 otožna, pa ne ti, ti pa že nisi ljubosumna Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 sej men se tud ni zdelo, ampak sem tisto, kar me je mučilo povedala, pa sem bila pol ko je bilo ugotovljeno vesela, da bi lahk še kaj v temo prejeti komplimenti zapisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 no, pa dej, napiš še tam kej Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Kaj vedve pa delujete v tandemu Nič nismo, če smo samo tisto, kar smo zaradi drugih. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 tandem je ful v redu stvar najboljš je takrat, ko ni samo zaradi tandema Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Tandem je super ja, enkrat že preizkusil s padalom in preživel, nisem rekel, da ne bi več poskusil Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Nič nismo, če smo samo tisto, kar smo zaradi drugih. Torej sem jaz vse, ker nikoli nisem nekaj zaradi nekoga, v tem trenutku resno prikimavam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Ljubosumnost hoče biti neopažena. Persichetti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Sem bila v zvezi, kjer je bil moj fant grozno ljubosumen in od takrat naprej v meni ni niti kančka ljubosumja več... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Ljubosumnost megli razsodnost. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Med najbolj ljubosumnimi znamenji so: - škorpijoni,- biki,- lahko včasih tudi tehtnice... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Hojla!Naštel si vse ,le vodnarje ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Haj! Vse nisem naštel, če pa upoštevam še podznak( v biku, škorpijonu, tehtnici), se količina poveča, je pa še odvisno še od drugih dejavnikov! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.