umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 BorisMmislim, da bi pri vseh znamenjih našli sledi ljubosumja v posameznikih Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 jaz tud,ker poznam-zelo dobro-vodnarja,ki pa je ljubosumen bolj kot škorpijoni,biki,..(mogoče zato ker je moškega spola, ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Skwo, saj ne rečem, da ne, če si pa ti njegova, mu pa verjetno daješ povod za to Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Skwo, saj ne rečem, da ne, če si pa ti njegova, mu pa verjetno daješ povod za to :o|o: boris, ta je pa bila huda,huda ,huda... khm,khm..zdaj pa te vprašam javno,kako to zgleda ,ko nekomu daš povod za ljubosumje???? :o|o: aha,že vem,poznam to pesem ,ki pravi:ti si kriva,ker sem jaz ljubosumen,jezen,utrujen,ker sem te ozmerjal,te lopnil,vedno me izzivaš,itd.....Veš ta način razmišljanja potegne marsikaj za sabo... jaz sem prepričana,da nisem kriva in mu ne dajem povoda,. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Če je kdo, ki v principu ni ljubosumen, je to ravno Vodnar. Žal, skwo. Res pa je, da ima tudi kak Vodnar lahko recimo kvadrat Venere in Plutona v lastnem horoskopu, pa je ljubosumen bolj kot kak Škorpijon. Pa ne zato, ker so Vodnarji ljubosumni, ampak zaradi grdo postavljene Venere. (Že to je dovolj, da je Venera v osmi hiši (Škorpijonovi) pa slabo aspektirana, pa še bi se našlo variant.) Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Skwo, saj ne rečem, da ne, če si pa ti njegova, mu pa verjetno daješ povod za to :o|o: boris, ta je pa bila huda,huda ,huda... khm,khm..zdaj pa te vprašam javno,kako to zgleda ,ko nekomu daš povod za ljubosumje???? :o|o: aha,že vem,poznam to pesem ,ki pravi:ti si kriva,ker sem jaz ljubosumen,jezen,utrujen,ker sem te ozmerjal,te lopnil,vedno me izzivaš,itd.....Veš ta način razmišljanja potegne marsikaj za sabo... jaz sem prepričana,da nisem kriva in mu ne dajem povoda,. Skwo, daj se malo umiri ti občutljiva dušica......jaz sem mislil glede povoda, če je že partner na meji občutljivosti, da mogoče ne prenese izzivalnih oblačil na tebi v mešani družbi, to je le eden od možnih vzrokov, pa čeprav imaš dobro postavo, pomisli malo in lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 in to je povod za ljubosumje, hm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Če je kdo, ki v principu ni ljubosumen, je to ravno Vodnar. Žal, skwo. Res pa je, da ima tudi kak Vodnar lahko recimo kvadrat Venere in Plutona v lastnem horoskopu, pa je ljubosumen bolj kot kak Škorpijon. Pa ne zato, ker so Vodnarji ljubosumni, ampak zaradi grdo postavljene Venere. (Že to je dovolj, da je Venera v osmi hiši (Škorpijonovi) pa slabo aspektirana, pa še bi se našlo variant.) Lep pozdrav! a se da venero premakniti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Ne, to je povod za zabavo in žur do jutranjih ur. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Skwo, daj se malo umiri ti občutljiva dušica......jaz sem mislil glede povoda, če je že partner na meji občutljivosti, da mogoče ne prenese izzivalnih oblačil na tebi v mešani družbi, to je le eden od možnih vzrokov, pa čeprav imaš dobro postavo, pomisli malo in lep dan heja, hoj !Viš to pa je pri meni VELIK problem.Ne nosim kratkih kril-samo dolge,brez razporkov-,kamor grem ,je zraven ali otroci,sem zapečkar,staromodna v vseh pogledih,postava-ljubim vsak svoj kg-hecna,nisem lepotica,umetnosti ličenja ne poznam,...skratka siva miška :xx!: .zato bolj verjamem,da neki z njegovo Venero ne štima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 pa tudi če bi imela postavco in bila krasotica v sebi sigurno si, to ne bi bil razlog za ljubosumje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 pa tudi če bi imela postavco in bila krasotica v sebi sigurno si, to ne bi bil razlog za ljubosumje absolutno,drži kot pribito!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 pa tudi če bi imela postavco in bila krasotica v sebi sigurno si, to ne bi bil razlog za ljubosumje absolutno,drži kot pribito!!!!! dekleti, z vajinim mnenjem se popolnoma strinjam Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Poznal sem 2,3 tipe, ki so bili za moj okus dobesedno bolani od ljubosumja........ne daj bože, da se bi videl kak bolj "mikaven del" njenega telesa, nema tangic, nema zgoraj brez na plaži, al pa da bi kakega tipa sploh oplazila s pogledom kaj šele pogledala, nikamor sama, nema klepetov zunaj s kolegicami.......nema komentarja ob gledanju filmov...npr. to pa luštn tipček ipd., nema službenih, šolskih zabav, izletov, če so po njihovem okusu v družbi kakšno besedo preveč s kakim tipom spregovorile.....so doma sledili ljubosumni izpadi, klicarjenje, preverjanje, opazovanje...............haaaalooooo.............meni se zmeša......da pa sem sam tak...se mi tudi zmeša :xx!:. To je zame maksimalno bolano in po drugi strani hudo tudi za njih, ki se tako zelo bojijo, ne verjamejo sebi in ne njim...........revčki ......in one......revčice. Aja....sami pa so seveda lahko vse počeli.....no, tangic se men zdi si niso oblačili Nisem ljubosumen tip človeka..............hvala.......komurkoli že. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 LJUBOSUMJE - ljubezen, ki sumi ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Poznal sem 2,3 tipe, ki so bili za moj okus dobesedno bolani od ljubosumja........ne daj bože, da se bi videl kak bolj "mikaven del" njenega telesa, nema tangic, nema zgoraj brez na plaži, al pa da bi kakega tipa sploh oplazila s pogledom kaj šele pogledala, nikamor sama, nema klepetov zunaj s kolegicami.......nema komentarja ob gledanju filmov...npr. to pa luštn tipček ipd., nema službenih, šolskih zabav, izletov, če so po njihovem okusu v družbi kakšno besedo preveč s kakim tipom spregovorile.....so doma sledili ljubosumni izpadi, klicarjenje, preverjanje, opazovanje...............haaaalooooo.............meni se zmeša......da pa sem sam tak...se mi tudi zmeša :xx!:. To je zame maksimalno bolano in po drugi strani hudo tudi za njih, ki se tako zelo bojijo, ne verjamejo sebi in ne njim...........revčki ......in one......revčice. Aja....sami pa so seveda lahko vse počeli.....no, tangic se men zdi si niso oblačili Nisem ljubosumen tip človeka..............hvala.......komurkoli že. To je bolano in vesela sem, da sem se pred osmimi leti znebila takega tipa. Po dveh letih je postal obseden z mano, jaz pa sem (tako kot pravis) postajala samotar zaradi njegovega ljubosumja. SE DOBRO DA ME JE SRECALA PAMET in upam, da je takih stvari cim manj.Ce pa si v taki situaciji - ODJEBI GA! CIM PREJ!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Su||y` 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Sovražim ga v pretiranih mejah... Drugače sem tudi sama majčkeno ljubosumna, toda to ne ogroža nikogar... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Ljubosumni so navadno možje z umazano srajco. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Kaj pravi Kahlil Gibran: Ljubite drug drugega, toda iz ljubezni ne delajte spon;naj med obalami vaših duš raje valuje morje.Napolnjujte čašo drugega, toda ne pijte iz iste čaše.Delite si kruh, toda ne jejte od istega hleba.Pojte in plešite skupaj in veselite se, toda vsak naj ostane sam,podobno kot je vsaka struna na lutnji sama, pa vendar skupaj odzvanjajo isti napev. Podarite si srca, toda ne izročite jih drugemu v posest.Kajti le roka življenja zmore zaobseči vaša srca.In bodite skupaj, pa le ne pretesno:kajti vsaksebi stoje stebri v svetišču in hrast in cipresa ne moreta rasti v senci drug drugega. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 mislim da bom tole še večkrat prebrala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Bolestno lubosuje je zelo resna in huda zadeva;sem poznal eno tako osebo, pa si je (in smo ji) komaj pomagali, da ni prišlo do velikih neumnosti, ki jih je v napadu takega ljubosumja sposoben narediti tak človek Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Ljubosumni so navadno možje z umazano srajco. si bom spretno zapolnil Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Jz sm bla tud včasih ful ljubosumna. Potem sem pa ugotovila, da je to moj problem in moje nezaupanje vase. Začela delat na seb in ljubosumje je izginlo. xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 pridna ,TI ( to je treba skoz nekak utrjevat..) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Se strinjam z nekom, ki je napisal, da je to ali smo ali nismo ljubosumni odvisno tudi od tega s kom smo takrat... Dodala bi še, da nas izkušnje izoblikujejo. Preverjeno: Pred leti v 6 letni zvezi nisem bila ljubosumna... Morda premlada, še neizkušena v odnosih, verjela v svoje občutke, verjela njemu.. kaj vem. On je bil očitno ljubosumen, manipulativen... :xx!: Jaz pa začudena zaradi njegovih neutemeljenih strahov Potem sem po ovinkih izvedela... konec, kaj pa. Naslednji dve zvezi - ni bilo nezaupanja in sumničenj vanju (kljub temu, da sem še čutila 'breme' teh občutkov iz prejšnje zveze) Razlog? Nisem razmišljala o tem ali jima lahko popolnoma zaupam, ker mi je bilo preprosto vseeno ! Ker nobena od dveh zvez ni bila... perspektivna. Bolj za hec, khmmm, če se temu lahko tako reče In potem Srečam njega (sedanjega)... Ki ni ljubosumen (ali pa te občutke pač zadrži zase), ki verjame v zaupanje... Pa vendar - zdaj se včasih borim z ljubosumjem. Ni bolestno, je bolj strah pred izgubo ... IN posledica izkušnje - ker sem nekoč 'slepo' zaupala in bila pečena. Ljubosumje... Mogoče bi bi bil kak drug izraz včasih bolj primeren. Sumničavost, nezaupanje, pomanjkanje samozaupanja... Kakorkoli že - ni dobro. Ja, je treba delati na zaupanju, najprej pa na sebi In verjeti intuiciji, filingu... Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.