Pesnik 2. marec 2002 Prijavi Deli 2. marec 2002 Ko sem vprasal, kako Bog govori in komu, sem prejel tak odgovor: Vsakomur govorim. Neprestano. Ni vprasanje, komu govorim, ampak: kdo me poslusa? D.N. Walsch: Pogovori z Bogom(Preberite!) Citiraj Vas Pesnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mimi 2. marec 2002 Prijavi Deli 2. marec 2002 Ah!Kakšna dobra misel! Mimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesnik 2. marec 2002 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2002 Ja, bo treba prebrati knjigo icon_smile_wink.gif Vas pesnik Citiraj Vas Pesnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Master 7. marec 2002 Prijavi Deli 7. marec 2002 V začetku ni bilo ne bivanja ne nebivanja,in svet je bil pogreznjen v nevidno...Edini On je dihal, brez diha, sam od sebe, nič drugega ni bilo. - Hvalnica stvarjenju, Rig Veda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Pesnik Kdo poslusa in morda se bolje - kdo slisi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Če bi Bog obstajal, cerkve ne bi rabile strelovodov Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 che Boga ne bi bilo,eva nikoli ne bi zavedla adama.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Zirosi, Bog ne potrebuje cerkva! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.