RAKICA 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 INKONJUNKCIJA.Baje ima en kp parov ta aspekt- sonce inkonjunkcija luna ali mars inkonjunkcija venera, pa jim prav lepo laufa......... Kr neki.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 huhu spet ena zastojn razlaga zgleda da sem fajn to začel tam z lnf vedeževalnico nekaj dajat folku zdaj pa tko lepo dobim nazaj .... tko da bi prosil, tole, pogledat, Luna konj pluton v dvanajsti, v konj z asc... hm ja, torej luna 26 tehtnice pluton 0.3 sco, asc 9 sco... tko da sicer šibke konjunkcije, amak bolj me zanima s tole 12o hišo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 INKONJUNKCIJA.Baje ima en kp parov ta aspekt- sonce inkonjunkcija luna ali mars inkonjunkcija venera, pa jim prav lepo laufa......... A da jim z inkonjunkcijami lepo laufa? To bi pa rad videl. Ali je pa mogoče dilema okoli tega, kaj je to "lepo laufa". Glede na to, da nas inkonjukcije praviloma terajo na prilagajanje, stopanje za kak korak nazaj, delo na sebi, odpovedovanje in podobno, in glede na to, da se ljudje praviloma zelo radi prilagajamo in odpovedujemo, bi to lahko držalo. V resnici pa bolj poredkoma. Torej je pri parih, ki jim s temi inkonjunkcijami "lepo laufa", nujno treba pogledati v horoskop oziroma sinastrijo, ZAKAJ jim gre dobro. Zaradi inkonjunkcij prav gotovo ne. Bo treba najti nekaj drugega. In tisto "drugo" dela zvezi več koristi kot inkonjunkcije škode ter razočaranja, drugače tak par ne bi bil več skupaj (ali pa bi stalno trpel, kar je tudi čisto veljavna rešitev). Držte se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Strinjam se z Bernom, v bistvu - res je navadno tako - sicer SE privlacijo ('nasprotja se privlacijo' - ceprav ne gre za slednja, ker ne gre za konkretno nasprotje-opozicijo), vendar pa v praksi zelo tezko gre skozi - redko katera zveza (ce gre za zvezo) drzi oz. vzdrzi. V bistvu je inkonjunkcija (150) poseben aspekt - saj obravnava dve energiji, ki med sabo nimata nicesar skupnega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eley 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Sama imam pluton v konjunkciji z ascedentom(pa tud saturnom) v tehtnici in ta pluton je v prvi hiši, vendar se mi ne zdi da bi bila liderska, hipnotična, ćeprav bi mogoče moral kdo drug ocenit.Ko sem v krogu ljudi,sicer večkrat v središču pozornosti i...vendar vseeno kot tehtnica mislim, da nimam tako močnega vpliva na folk oziroma ga niti ne želim imeti tako zelo, ne obrač,m pozornosti nase za vsako ceno ipd... sam sebe je sicer tud težko ocenjevat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 kva a vsi planeti ki jih mas v aspektu s asc. vplivajo na to kako te svet vidi?? Kako pol sele mene vidi... mars&saturn v sextilu, merkur v trigonu, venera v inkonjunkciji, uran v konjunkciji z asc.... @eley: tebe pa verjetn saturn bremza... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 V bistvu je inkonjunkcija (150) poseben aspekt - saj obravnava dve energiji, ki med sabo nimata nicesar skupnega.... kar pokmeni, da se je treba usklajevati, prilagajati, tudi odpovedovati. Kar pa nikomur ni všeč, zato tudi inkonjunkcija pač ni prijeten aspekt. Dolgo je niso upoštevali in bral sem en čisto resen esej o tem, zakaj naj je ne bi, a kaj, ko je preprosto uporabna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 hm..kako me drugi vidjo? najveckrat majo usi ene narobne predstave..misljo da ko se skoz smejem da zajebavam v glavo..pa stvari povem ocitno tko da jih dost misl da jih spet zajebavam v glavo..noben mi ne vrjame, da taka k sm v enem momentu pac sm. No samo doloceni k majo zelo podobno razumevanje stvari na tem svetu me odlicno razumejo in se tud dobr razumem z njimi. hm...mam Plutona v Tehtnci v 11 hisi negativno aspektiranga z Luno pa Marsom..in ljudje hocjo prekinjat stike na silo zmano, ker se jim zdi da bi mogla delovat resna k ena zamorjena depresivna..pa to nism in baje druge morim z tem. hm... smejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Na 1.strani ste govorili o Pluton ( 7 h) konj. descendent. Kaj pa če je pluton v 6 h konj.descendent in opozicija ASC. Prav tako ima pluton konjunkcija Sonce ( 7 h) - vse to je je v tehtnici... Moj pluton je kr good aspektiran. Je sicer v 7 h, zaradi česar me verjetno obkrožajo sami težki ljudje, ki se dobesedno nalimajo name in si me hočejo lastiti ali pa manipuliarti z mano. Je pa v trigonu s soncem in quintilom z MC... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Moj pluton je kr good aspektiran. Je sicer v 7 h, zaradi česar me verjetno obkrožajo sami težki ljudje, ki se dobesedno nalimajo name in si me hočejo lastiti ali pa manipuliarti z mano. Je pa v trigonu s soncem in quintilom z MC... Midve imava pa kar podoben chart zgleda- že tisto o vladarju 5.hiše v raku ,ki preide v leva imava isto! Jaz imam Plutona in Urana v 7.hiši, Pluton je vkvadratu z MCin oppz Merkurjem, sicer pa v trigonu z Luno, Venero, Marsom in Saturnom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 verjetno imava blizu r.d.... men je uran pobegnu že v 8h- sco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 3. novembra letos mi je tPluton dokončno zlezel čez Mc. Kaj je v treh prehodih prinesel?Nič.Mogoče pa bolje tako. Če bi kmalu nehal še Luno rdx in Saturna rdx kvadrirat oz. oponirat, bi mu bila res hvaležna. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Tranzitni Pluton bo tudi deloval, ker se bo gibal naprej in bo v 2006 še 3 krat prečakl 24. stopinjo Strelca, kjer imam pomembne tocke. Zadnji 2 leti, kaj sem spoznala? Nic takega, razen obzalovanja, ker nisem ostala prejsnja leta v tisti branži, kjer sem najboljse izrazila svoje kvalitete. Kaj sem pa vedela, kje sem imela takrat pamet. Ko bi bila poslusala starse, bi blo drugace. Kaj pa še bo, pa ne vem. Verjento cist nekaj drugega, kot pa sem si mislim zdaj. Mantis, kje pa imaš vladarja ASC? A na tem področju, kjer imaš jupitra , se ni v tem dvakratnem tranzitu plutona nič čutilo?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ..a ma mogoce se kdo kle v natalu stacionarnega plutona???Al sm edini?? ..progresiran MC mi pride na plutona leta 2024... trnutno mam pa se cca. 2 leti opozicijo tranzitnega plutona na sonce... ni fajn, ne... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 kaj je pa to "stacionarni" pluton.... ...a si se rodil, ko se je glih ustavu med naprej pa nazaj. al kaj..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 kaj je pa to "stacionarni" pluton.... ...a si se rodil, ko se je glih ustavu med naprej pa nazaj. al kaj..... ..jap, lih ko je menjal smer iz Rx v naprej... to nardi planet mocnejsi oz. pomembnejsi, kokr zgleda na 1. pogled, ker je pa hkrati se vladar mojga asc. pa se tolk bolj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Meni se pa pluton sprehaja po neptunu 22, točki sreče 24 in verteksu 26 v 5. hiši. Če nadaljujem: opp venera, kvadrat saturn, luna in natalni pluton, trigon merkur, mars, jupiter in s lunina zanka! Pa mi je čist fajn Sicer se mi je lajf mejčkeno zakompliciral ampak in svet je lepši! Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ..jap, lih ko je menjal smer iz Rx v naprej... to nardi planet mocnejsi oz. pomembnejsi, kokr zgleda na 1. pogled, ker je pa hkrati se vladar mojga asc. pa se tolk bolj... jp...štekam...ena taka scena stalne prisotnosti....sam kako gre v eni osebi dvojčevsko sonce in koncept s stalnim plutonom....jebelacesta...zaguljeno....še dobro, da se ti ne utrga....pa še uran....divje.... Meni se pa pluton sprehaja po neptunu 22, točki sreče 24 in verteksu 26 v 5. hiši. Če nadaljujem: opp venera, kvadrat saturn, luna in natalni pluton, trigon merkur, mars, jupiter in s lunina zanka! Pa mi je čist fajn Sicer se mi je lajf mejčkeno zakompliciral ampak in svet je lepši! puhica...čestitke za pristop.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 http://users.tmok.com/~tarant8l/xweb/solsys11.gif Pluton je ta hip v Serpens. Zanimivo da U.S.A. imajo Serpens ascendant. Kache povsod! http://new-planet.tk http://neodruid.tk Konjunkcije z Plutonom delajo planeti in Luna ko so v Ophiuchus, od spodaj Serpens Cauda. Seveda lahko bi bilo bolj enostavno, pa ni. Saj je v redu tudi na drugi način pa jaz imam najraj$e astronomsky. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Lep pozdravček vsem! Jaz mam pa kr JOD-Luna v inkonjunkciji z Plutonom in Neptunom, Pluton pa Neptun pa v sekstilu, s tem da je Luna v 4. hiši (Bik), Pluton v 9. hiši (Tehtnica), Neptun v 12. hiši (Strelec). Ne bi se glih hvalila s tem, ker se mi zdi kar težka kombinacija ampak vseeno bi me vaša razlaga zanimala? Vem, da je z domomo povezano. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 LUNCA......DEJ ŠE MEN KEJ POVEJ, PROSIIIIIM................mam plutona v tehtnici, 12.hiša....ascendent škorpijon, .luna v raku, sonce v strelcu.......IC v vodnarju........descendent v biku...........MC v levu......12.hišo v tehtnici..........8. v biku, nobena ni posebno izražena oz neaspektirana, samo vladar tehtnice in bika pa je Venera, kaj to pomeni.....za mojo duhovnost..........no tkole mam: sonce.strelcu.2.h luna.raku.9.h merkur v skorpijonu 1.h venera v kozorogu3.h mars v devici10.h jupiter v devici 10.h saturn v devici 11.h uran v škorpijonu 1.h neptun v strelcu 2.h pluton v tehtnici 12.h 1.in 2.h je škorpijon 3.kozorog IC vodnar 5.ribi 6.oven 7.bik 8.bik 9.rak MClev 11.devica 12.tehtnica sonce kvadrat mars sonce kvadrat jupiter sonce konjunkcija neptun sonce sekstil pluton sonce trikotnik MC luna trikotnik merkur luna sekstil saturn luna trikotnik uran luna inkonjunkcija neptun luna kvadrat pluton luna kvadrat ascendent merkur sekstil saturn merkur konjunkcija uran venera trikotnik mars venera trikotnik jupiter venera inkonjunkcija MC mars konjunkcija jupiter saturn sekstil uran saturn kvadrat neptun neptun sekstil pluton točka duha v ribi točka fortune v dvojčku kulminantni planet luna vzhajajoči planet pluton domicil luna pa vsi planeti so na levi a to pomen, da sem full samostojna...............zanimivo je to, da če sem se dejansko rodila minuto prej..pol sem po ascendentu tehnica..............3.40 trbovlje 7.12.1979...vendar mam pa lastnosti obeh škorpijona in tehtnice..........čudn............... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Letos : v SA imam MC na 10* Tehtnice. Tako da mi natalni Pluton tocno pade gor. Asc v SA pa imam na 24* Strelca. In tranzitni Pluton mi je letos hodil gor pa dol veckrat. A to so podatki za tvoj solar? Iz tega sem razbrala, da imaš tranzit plutona preko tvojega ASC v strelcu, zato sem spraševala, kje imaš tvojega vladarja ASC jupitra? Iz tvoje navedbe kasneje praviš, da imaš vladarja ASC plutona, to pomeni, da ti je že pretranzitiral ASC? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 me zanima če kdaj gledate terciarne progresije.Baje so za predikcije izredno zanimive. Z njimi lahko preciznejeinterpretiramo dogodke po dnevih.Posebeno važnost naj bi posvetili terc progr..planetu ko pride eksaktno na natalnega. No ja.. v glavnem me zanima vaše mišljenje. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 me zanima če kdaj gledate terciarne progresije.Baje so za predikcije izredno zanimive. Z njimi lahko preciznejeinterpretiramo dogodke po dnevih.Posebeno važnost naj bi posvetili terc progr..planetu ko pride eksaktno na natalnega. No ja.. v glavnem me zanima vaše mišljenje. To je pa že preveč, se kar izgubim pri tolkih tehnikah. Jaz gledam tranzite in solar, primarne direkcije, pol je pa že dost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 to sem počela tudi sama dokler nisem prečekirala,malo pa vendar,terciarnih. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.