BarbiA 13. september 2012 Prijavi Deli 13. september 2012 Dekleta iz okolice Celja, 15+ , ki jim je igra nogometa v veselje vabljena, da se nam pridružijo v Vojniku na naših treningih.Z začetkom septembra smo se dekleta iz okolice začela zbirati na rednih 3x tedenskih treningih v Vojniku... nabralo se nas je že malo manj kot 20, a v svoje vrste še vabimo nove članice, saj se zavedamo, da je upad članstva neizogiben. Predvsem se nam pojavlja potreba po golmankah. Vse, ki vas stvar veseli/mika me kontaktirajte za več informacij in se nam pridružite že na naslednjem treningu Me smo čist divje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. september 2012 Prijavi Deli 16. september 2012 Sem sicer zelo proti butastemu nogometu ( ker zdaj tudi vem zakaj govorijo "butast ko fuzbaler"), ampak tole bi bilo pa res nadvse zanimivo videt Ajaaa, sam zdele sem šele vidu, da ste precej mlade Eh, ... No, lepo se potlej imejte tam vseeno B + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.