Nikaaa 13. september 2012 Prijavi Deli 13. september 2012 Pozdravljeni, zanima me, če ima kdo tukaj kakšne izkušnje s steznikom za hrbtenico ? Saj ga sama dobim v kratkem (zaradi kifoze, ki meri 60 stopinj), ki naj bi ga nosila 23 ur na dan pa me zanimajo predvsem vaše izkušnje s tem, pa predvsem če je učinkovit ? Saj glede moje starosti in krivine nevem kako bo (18 let, saj je rast ze zakjučena). Torej, če ima kdo kakšne izkušnje, bi bila vesela vašega mnenja Citiraj Delaj, kot da denarja ne potrebuješ. Ljubi, kot da ti še nihče ni povzročil bolečin.Pleši, kot da te nihče ne gleda. Poj, kot da te nihče ne sliši.Živi, kot da je raj na zemlji. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
peter50 18. oktober 2012 Prijavi Deli 18. oktober 2012 Sicer nimam glih takega steznika kot ti ampak dekompresijski pas Natego , ki ga pripnem nase kadar delam kakšna fizična dela in moram rečt, da mi pomaga, saj imam lažjo obliko hernije na L4. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.