Skoči na vsebino

Uporaba prenosnika v postelji

matejka1992

Recommended Posts

Živjo,

Žal nisem vedela kam se obrnit za odpret to temo, zato sem jo dala sem.

Na ta forum sem prišla po mnenje.

Jaz zeloo dosti časa preživim za prenosnikom v postelji, ampak mi vedno nagaja previsoka temperatura in teža prenosnika.

Nekje sem zasledila stojalo za prenosnik LapStand (klik) . Ga mogoče že kdo ima? Se splača dati ta denar, glede na to da mi bo res prišel prav.

Vsakkakršno mnenje pred nakupom bi bilo zelo priporočljivo, pa čepraw tega stojala še nimate, kakšno je vaše mnenje o tem stojalu?

Lp Matejka

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem si sam določil mere in si ga narisal,..šel do enega mizarja in ga dobil zelo poceni. Sam prepričan, da je boljši, kot ta iz linka. Tipkovnico imam rahlo nagnjeno,..ekran pa si tako lahko prilagajam na laptopu,..višine si sploh ne rabim prilagajt in sem jo dobro zadel.

The Dude...

Rada bi vidla to tvojo zadevco :) Daš mogoče kakšno slikco?

Glede na to da nisem oblikovalka, in niti mizarka 50 euru, s tem da je garancija eno leto in potem možnost popravila kadarkoli, ni veliko?...

No kot vidim iz slik , ni le za uporabo v postelji, tudi na mizi se odlično obnese ko si lahko naštimaš računalnik na višino oči.

Meni se zdi precej drago. Pa zame osebno precej neuporabno. Če se že slučajno lotim brskanja po netu v postelji, si naložim okoli blazine (predvsem eno pod roko, da imam podporo, ker ponavadi najbolj trpi zapestje - tudi v takem položaju, kot ga kažejo slikice pri tem stojalu, bi mene zapestje začelo bolet), laptop pa postavim na stojalo iz Ikee.

Na kavču dam pa noge na kavč in laptop v naročje (isto podložen s tistim iz Ikee poleti, ko je preveč vroče - zdaj pozimi mi itak čisto paše, da me mal greje v noge), in prilagodim naklon ekrana (kar je itak fora laptopa).

Pa še čisto estetsko mi ni simpatičen xnckrivx sori http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif

(so mi zanimive tele 'saj-jaz-tega-ne-prodajam-ampak-me-samo-zanima' reklame .. a to dejansko bolj deluje kot pa direkt rečt evo, tole vam ponujamo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

hmm, res je nič mu ne manjka. Res je da ni tako fleksibilien in ni z aluminija da bi odvajal učinkovito toploto, vendar za low cost varjanto pa res je. Tisto z ventilatorjem sam kao podlaga pa itq ne pride v poštev, ker nosiš celotno težo računalnika na sebi.

hmm...Še kdo ma kakšno varjantO?

Aluminij ne odvaja kaj dosti toplote v primerjavi s hlajenjem z ventilatorja. Jaz sem ga namreč kupil po tem ko mi je na morju šel disk zaradi vročine. Od kar imam hladilnih (ventilator) problema ni, disk se ne pregreva in mu tako podaljšuejm delovno dobo. Pomeni da denar ni vržen stran. Razlika med pregrevanjem z ali brez hladilnika je zelo velika.

Sej ni treba da nosi celo težo računalnika, zato je podstavek iz ikee.

Bi mi pa bila zanimiva varianta če bi tistega ki si podala imel tudi ventilatorje, glede na visoko ceno.

Material, kdo nima rajši lesa ali naravnih materialov kot pa kovino.

Potem pa je še ena stvar, mariskaj si človek lahko naredi sam iz odpadnih materialov.

hmm, res je nič mu ne manjka. Res je da ni tako fleksibilien in ni z aluminija da bi odvajal učinkovito toploto, vendar za low cost varjanto pa res je. Tisto z ventilatorjem sam kao podlaga pa itq ne pride v poštev, ker nosiš celotno težo računalnika na sebi.

hmm...Še kdo ma kakšno varjantO?

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

Gre se edino za fleksibilnost. Enkrat si v postelji, drugič na fotelju, tretjič gledaš le film in za vse to rabiš tudi stojalo svojim željam prilagaja in to omogoča le LapStand. Vse ostalo je nefleksibilno, z ekranom pa se ne da tega vse uravnavat.

Mislim da se bom kar odločila za LapStand. Vam poročam, kako sem zadovoljna z njim.

Aluminij ne odvaja kaj dosti toplote v primerjavi s hlajenjem z ventilatorja. Jaz sem ga namreč kupil po tem ko mi je na morju šel disk zaradi vročine. Od kar imam hladilnih (ventilator) problema ni, disk se ne pregreva in mu tako podaljšuejm delovno dobo. Pomeni da denar ni vržen stran. Razlika med pregrevanjem z ali brez hladilnika je zelo velika.

Sej ni treba da nosi celo težo računalnika, zato je podstavek iz ikee.

Bi mi pa bila zanimiva varianta če bi tistega ki si podala imel tudi ventilatorje, glede na visoko ceno.

Material, kdo nima rajši lesa ali naravnih materialov kot pa kovino.

Potem pa je še ena stvar, mariskaj si človek lahko naredi sam iz odpadnih materialov.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...