mačky 27. oktober 2014 Prijavi Deli 27. oktober 2014 Uf... ja pol se moram jaz v roke vzet. Saj to dobro vem Si mi dal zdaj velik dela, da mal razmislim o sebi... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/blush.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. november 2014 Avtor Prijavi Deli 27. november 2014 * za njo, ki me je do sedaj že tako veliko naučila o sebi in s tem kako biti vsak dan boljša* za njega, ki me vidi * za njega, ki me sprejema tudi takrat, ko ne razume * za moje tri junake http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif* za njo, ki je prišla v moje življenje takrat, ko sem jo res potrebovala 3 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. december 2014 Avtor Prijavi Deli 1. december 2014 * ko lahko iskreno pogledam vase* za čokolado z mandelji * za vrečko orehov moje mame* za njen poljub http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif 3 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. december 2014 Avtor Prijavi Deli 5. december 2014 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 5. december 2014 Prijavi Deli 5. december 2014 Hvaležna za Življenje, za življenja otrok. Ni samo po sebi umevno. 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia II 9. december 2014 Prijavi Deli 9. december 2014 Dej no... že tako nisem prevče zahtevna, nekatere čist banalne stvari si želim že celo življenje, pa se še niso uresničile, tako da mislil, da si nekatere stvari zaslužim, sploh če se zgodi krivica. Sicer pa vse kar si želim, trnutno je nek normalen dohodek, ljubezen in urejena družina, kar je mogoče veliko naenkrat, sam pri teh letih bi se tud to lahko že uresničilo. Se mi zdi, da to niti ni preveč, je pa res, da enim ni namenjeno, žal. ehh... te stvari se v enem življenju izključujejo ali kariera in dnar? ali družina? ali ljubezen? in vsaka stvar ima svojo ceno. Si jo pripravljena plačati? Ne poznam nobenega v živo, ki bi speljal vse tri stvari hkrati v enem življenju..... Presek ni možen, samo v izjemnih primerih - ko si izjema, ki potrjuje pravilo. Citiraj Obečanje ludom radovanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. december 2014 Prijavi Deli 10. december 2014 ehh... te stvari se v enem življenju izključujejo ali kariera in dnar? ali družina? ali ljubezen? in vsaka stvar ima svojo ceno. Si jo pripravljena plačati? Ne poznam nobenega v živo, ki bi speljal vse tri stvari hkrati v enem življenju..... Presek ni možen, samo v izjemnih primerih - ko si izjema, ki potrjuje pravilo. No, jst se ne strinjam Normalen dohodek, ljubezen in družina grejo čist fajn skupej. 3 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia II 10. december 2014 Prijavi Deli 10. december 2014 bejž nu bejž hvaležna za vodo v kolenu, megleni vid, trhle kosti, pretegnjene kite pa ves ostali bulšit za ves folk s katerim se lahko fajtam, pa hvala za unga tipa, ki je mel včer cajt , de me je nalomu -sem res iskreno hvaležna ker danes daleč naokoli nobenga ni in je tak fajn , da je že skor čisti kič hvala za dva mesca vode pa dreka, pa megle, ker se danes, ko vidim svetlomodro nebo zdi, ko da sn v nebesih Citiraj Obečanje ludom radovanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 10. december 2014 Prijavi Deli 10. december 2014 bejž nu bejž pa hvala za unga tipa, ki je mel včer cajt , de me je nalomu A to se zafrkavaš ali te je kdo res pretepel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. december 2014 Avtor Prijavi Deli 10. december 2014 * za čudovito darilo, ki sem ga dobila pred časom in ga nisem znala ceniti...sedaj ga * za vse knjige, ki mi odpirajo očke * za povečanje zbirke astroloških knjigic 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 10. december 2014 Prijavi Deli 10. december 2014 No, jst se ne strinjam Normalen dohodek, ljubezen in družina grejo čist fajn skupej. Al se samo zdi, sam men pa nobena od teh vseh stvari ne gre preveč... Res pa da... kljub trenutno dohodku, ki pokriva sam položnice in pufe, živim verjetno bolje od marsikaterega v Sloveniji, ker imam srečo da mi je uspelo nekaj naredit v boljših časih, tole pa tudi verjamem, da je samo začasna situacija. Sem tudi dobila motivacijo za delo nazaj, upam da bo to trajalo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mantis 11. december 2014 Prijavi Deli 11. december 2014 - hvaležen za moč, za odločitve- hvaležen za hlad, ki me zbistri- hvaležen za brce, ki me rinejo naprej- hvaležen za ljudi, ki me obdajajo 1 Citiraj Čuj, pa kaj me gledaš kot kremšnito? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/horro-cb.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 17. december 2014 Avtor Prijavi Deli 17. december 2014 * da cvetim (ne dobesedno ) * za trenutke, ko sem lahko sama* za vlogo mame, skozi katero sem dojela več kokr sem si kdaj koli lahko zamišljala <3* za naravo, ki nam daje take čudovite sadeže, kot je kaki 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 17. december 2014 Prijavi Deli 17. december 2014 da sem taka siva miš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 18. december 2014 Avtor Prijavi Deli 18. december 2014 * za topel objem moje sestrične http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 4. januar 2015 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2015 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 6. januar 2015 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2015 * za mojo nežno mami, ki je bila vedno malo drugačna in ravno zaradi tega tako čudovita http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif* za njega, ki me ima rad tudi takrat, ko sem tečna in ko sama sebe nimam najraje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif* za trenutke, ko znam pokazati nežnost in strpnost* da imam vedno željo po učenju, ki ne samo, da ne usiha ampak se iz dneva v dan veča* za prepoznavanje svojih čustev, občutkov in tistega kar je resnično pomembno 2 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 9. januar 2015 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2015 * za vse neznance, ki so bili danes izjemno prijazni do mene* za klepetave sosede in znanke, ki so mi polepšale dan* za tisti spomin, ki me je popeljal nazaj v otroštvo, ko so bili občutki tako močni in pozitivni kot že dolgo ne....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 16. januar 2015 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2015 * za sprehod po gozdu* za nasmehe neznancev* za veselje moje malčice, ko sem jo pohvalila* da znam kuhat Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 21. januar 2015 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2015 * za obisk mojih staršev* za eden boljših pogovorov z mojim očetom http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif* za jok medicinske sestre, ki me je spomnil na to, da smo vsi krvavi pod kožo* za cel včerajšnji dan* ko se on stisne k meni http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif 3 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. januar 2015 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2015 * za prijateljski klepet z neznanko* ker je prišla v moje življenje pa čeprav le za kratek čas http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif* za prijaznost gospe v trgovini* za tisto trgovko, ki je vsakič, ko jo vidim enako prijazna (občudujem jo =) 2 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. januar 2015 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2015 * da znam bolj cenit ljudi v mojem življenju in ne hrepenim več po tisti zeleni travnici na drugi strani travnika * za njegove iskrice v očeh, ko me vidi* za čudovit podaljšan vikend z mojimi sončki* za brata, ki edini res ve o čem govorim, ko sem na tleh* za sonček v teh zimskih dneh* za topel dom* za obisk * za povabilo 2 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. februar 2015 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2015 * za dobro novico, ki mi je polepšala dan* za užitke pri kuhanju * da nič več ni tako težko kot se mi je zdelo še leto dni nazaj* za njen poljubček presenečenja, ki me je očaral* za čudovite varuške* za babico* za sonček in sneg v enem paketu* za vadbo, ki navdihuje 2 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 4. februar 2015 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2015 * za angelčke 2 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. februar 2015 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2015 * za zlikan kup oblek* ko koščki sestavljajke padejo na svoje mesto* za vse odgovore, ki jih zaznam in razumem 2 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.