Zanija 20. junij 2016 Prijavi Deli 20. junij 2016 da znam biti sama ... da znam sprejet tudi to, kar mi ni všeč...da imam dom, hrano, zdravlje ... in da imajo vse to tudi tisti, ki so mi najbližje <3 2 Citiraj Upside down Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 20. junij 2016 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2016 Pinka sem vesela, da je vse OK...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/clover.gif tudi jaz Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zanija 21. junij 2016 Prijavi Deli 21. junij 2016 je bla preizkušnja, kajneti takoj da drugo perspektivo jaz sem hvaležna za sprehod po kraškem gozdu... krasne vonjavepa da sem našla oltar in čudovito ptičje petjeda je uživala v moji zgodbicida ji ni dala spatiza moje pubertetnice, njun smeh, in našo skupno ledeno kavoda znam iti dalje tudi ko tičim v hrepenenjuda naredim, kar je treba, tudi, če bi se najraje zleknila na sonce in spila eno pivoda ne norim, čeprav ne morem imeti, kar si želimda sprejemam kar jeda spuščam hrepenenja in željeda sem, živa in igriva, kljub letom in obveznostim <3 1 Citiraj Upside down Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 21. junij 2016 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2016 Za mene sicer ne tok kakor druge, ker sem nekako že videla, kje moram "popravit" stvari. Mogoče me je spravilo v akcijo oziroma me še bo Drugače pa res še bolj cenim tisto kar imam, ker sem bila prej precej bolj usmerjena navzven/na druge. Srečna, da je tako http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/clover.gif * za njen klic in občutke, da bo vse vredu* da mi je vseeno kaj si kdo misli, ko kaj narobe povem ali narobe slišim* za tiste sodelavke, ki tako lepo pokažejo skrbnost in ljubezen* za njegove poljube, ki so še vedno polni čutnosti* za njegov tek proti meni z odprtimi rokami, ki govori o temu, da komaj čaka, da ga objamem* da končno razumem bistvo družine* za vse vrednote, ki sta mi jih dala starša in tudi tiste, ki mi jih nista, ker sem sedaj lahko za to še bolj hvaležna* da se ne ukvarjam s tem, kaj si o meni mislijo sosedi, čeprav me dostikrat postrani gledajo* za vse tiste, ki vidijo mene http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif in jim to celo dovolim* za zaupanje, ki ga je drugače res še občutno premalo (se pa vse bolj zavedam svojih zidov) 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. junij 2016 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2016 * za čas zase* za sprehod po ljubljanskih ulicah* za lepo vreme* ko imam tako veliko energije, da lahko naredim vse kar si zadam* da sem počistila stanovanje* za njuno veselje, ko sem prišla domov* da spoštujem svojo odločitev pri spremembi prehrane in da se sedaj bolje počutim 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zanija 27. junij 2016 Prijavi Deli 27. junij 2016 Hvaležna za smeh z mojo pubertetnico.Hvaležna za pohajkovanje s pegico.Hvaležna za ples, petje in peglanje.Hvaležna da zmoren živeti in hendlat vso to energijo.Hvaležna sama sebi, da se končno znam peljat, kolkor tolk stabilno <3 Citiraj Upside down Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zanija 3. julij 2016 Prijavi Deli 3. julij 2016 hvaležna za psihično in fizično zdravljenjej za tortonjima za luškan večerin sebi, da znam prenest samopomembne kretenenjemu, da mi stoji ob strani 1 Citiraj Upside down Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zanija 5. julij 2016 Prijavi Deli 5. julij 2016 da sem, da zmorem, da mi nič ne manjka 1 Citiraj Upside down Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zanija 10. julij 2016 Prijavi Deli 10. julij 2016 za življenjeza knjige za raziskovanje in odkrivanjeza sprejemanječas zasezadovoljstvo in ljubezenda sem svojaza ljubezen do junaka in junakinj, ki me vsak dan dvigne pokonci in me spodbudi za življenje 1 Citiraj Upside down Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. julij 2016 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2016 * da ob občutkih foušije vem, da nisem na pravi poti, vem, da znam več, vendar si ne dam priložnosti...hvaležna za ta spoznanja* za tiste nežne poljubčke, ki mi dajo vedeti, da si to zaslužim in da lahko dobim še več, če si le pustim* da smo bili včeraj zelo pridni* za potovanja, ki so prinesla lepe spomine* za prijateljičin objem 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zanija 11. julij 2016 Prijavi Deli 11. julij 2016 za nepozabno, čarobno doživetje <3 1 Citiraj Upside down Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 12. julij 2016 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2016 * trenutno zelo zelo hvaležna za muzko, ki mi pomaga, da se umirim * za prijeten klepet ob malici 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zanija 12. julij 2016 Prijavi Deli 12. julij 2016 hvaležna za delohvaležna za zaupanje ljudihvaležna za potrpežljivost vseh z manohvaležna za vse mantre, ki so prečule noč z manohvaležna za pisarnohvaležna za njen glasek, njegovo samozavest in njeno prilagodljivostres hvaležna za najin pogovor ... da je miren, da je človek, tudi v tako zelo težki situacijihvaležna za hrepenenje po ravnotežju 1 Citiraj Upside down Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zanija 13. julij 2016 Prijavi Deli 13. julij 2016 da sem, da lahko hodim, da lahko čutim, da lahko tipkam, da lahko mislim, da se lahko odločam, da lahko vse to, kar je v meni, delimza vse vas, ki me prenašate na osojnih in prisojnih legah 1 Citiraj Upside down Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 13. julij 2016 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2016 * za kresničke, ki sem ji po dolgih letih ponovno opazila* za čudovit film pod zvezdami * za prijateljico in najino klepetanje* da sem lahko izrazila svojo jezo * da razumem od kje tako močno hrepenenje po odobravanju* za njegovo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif* za toliko stvari, za katere sem bila hvaležna včeraj čeprav se dan ni začel ravno dobro 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zanija 14. julij 2016 Prijavi Deli 14. julij 2016 da sprejmem stvari kot soda se ne zabijam v zidda grem dalje svojaza potrdilo od zunajza to, da je miren 1 Citiraj Upside down Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. julij 2016 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2016 * da imam službo...* za vse zidove, ki se podirajo* za ljubezen, ki je vse bolj prisotna * da v vsakomur najdem nekaj lepega* za vid, ki mi še "služi"; za roke, s katerim lahko objamem; za noge, ki me "ubogajo"...* za njega, ki se tako rad stiska k meni* za knjigarne in knjižnice, ki polnijo mojo dušo * za njen obisk in da se dobro počuti http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/clover.gif* za današnji obisk presenečenja http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/clover.gif 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zanija 15. julij 2016 Prijavi Deli 15. julij 2016 * da imam službo...* za vse zidove, ki se podirajo* za ljubezen, ki je vse bolj prisotna * da v vsakomur najdem nekaj lepega* za vid, ki mi še "služi"; za roke, s katerim lahko objamem; za noge, ki me "ubogajo"...* za njega, ki se tako rad stiska k meni* za knjigarne in knjižnice, ki polnijo mojo dušo * za njen obisk in da se dobro počuti http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/clover.gif* za današnji obisk presenečenja http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/clover.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif 1 Citiraj Upside down Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zanija 16. julij 2016 Prijavi Deli 16. julij 2016 za uvideza zjasnitevza to da sem svojada vem kaj hočemda vem kak odnos hočemkaj je zame okej in česa ne pustimzanj, da se je iskreno pogovoril z manozanjo, da se smejezanj, da me je povabil na kozarček vina, kot prijateljico in ne kot mamo , in se z mano pogovarjal, kot s sebi enakim za varstvo najmlajšeza deloza sodelavceza mirnost v duši 1 Citiraj Upside down Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zanija 17. julij 2016 Prijavi Deli 17. julij 2016 za Shamana in njegovo muziko ... moja duša poje thanksza prijatelja, ki me vsak dan spravi v smeh, in za njegovo modrovanje, ki me je spravio do solz, a se me je dotakniloza prijateljico, ki mi rihta hiško za mojo veselo deklico in to da vandra z manoza to da se imam rada, se cenim in mirno sprejemam odločitve drugihda imam lahko druge rada, tudi če mi njihove odločitve nisov všečza kosiloza mali lepotički, ki mi vedno zmehčata srce 1 Citiraj Upside down Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 18. julij 2016 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2016 * da me bolijo mišice, ker to pomeni, da sem delala * za ideje, ki se vrstijo v moji glavi * za tisto sliko, kjer je ujet trenutek zadovoljstva* za konje, ki se sprehajajo pa naši kmetiji in jih lahko občudujem/o * za nasad sončnic, ki mi je polepšal dan* da smo "odkrili" naravni vrelec* za vprašanje sodelavca, kako sem * za ljudi, ki pokažejo, da jim ni vseeno* za ljudi, ki vidijo dobro v drugih* za prijeten pogovor s sodelavko 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zala_ 18. julij 2016 Prijavi Deli 18. julij 2016 Zelo sem hvaležna mojemu telesu, da lahko grem v naravo in pretečem tistih nekaj kilometrov. Hvala za osebo, ki mi kaže mojo luč nekaj korakov pred mano . Zelo sem tudi hvaležna, da vidim nekaj, kar prej še nisem mogla in postajam bolj avtentična. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 18. julij 2016 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2016 * za trenutek, ko sem se naučila tega, da nisem za vse kriva jaz...da moj občutek krivde, nima nobene veze z odnosom drugih do mene (vsaj danes ne)...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif 2 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zanija 18. julij 2016 Prijavi Deli 18. julij 2016 da se nam je vrnilo poletjeza veliko smeha s svojo lepotičkozanj, njegovo sočutje in prijateljstvo ...za opravljeno delozanj, da je poskrbel za otrokeza mirno nočda smo zdravi, da ni vojne, da se lahko zdravo prehranjujemo in lepo oblačimoda sem sama sebi na prvem mestu 1 Citiraj Upside down Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zala_ 18. julij 2016 Prijavi Deli 18. julij 2016 Za nekaj dokumentarcev, ki mi je prišlo pod roke v tem času... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.