tiwo 27. september 2012 Prijavi Deli 27. september 2012 Lep pozdrav,mene pa zanima, če se kje v moji astrološki karti vidi, da sem od konca leta 2009 prestala precej težke korenite spremembe zame (bolezen, izguba službe) in kdaj mi kaže, da bom dobila službo, ker se kar ne premakne nikamor? Rojena sem 27.oktober 1982 ob 15:05 v Kranju. Če se bo kdo lotil analize bom hvaležna!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 28. september 2012 Prijavi Deli 28. september 2012 Uran v Ribih, ki je tvoj ascendent, je ustvarjal kvadraturo z natalno konjukcijo Mars-Neptun v X hiši, ki nakazuje drugače naše uspehe. Uran je zelo temeljit planet, znan po tem da pretrga ''rutino'', uniči kar je že zgrajeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiwo 3. oktober 2012 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2012 Mi je uničil ja...vse kar mi je bilo pomembno. Se da pogledat za službo kdaj mi kaže, da jo bom dobila, ker bi se res postavila na noge. Najlepša hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.