Skoči na vsebino

Dolgi orgazmi in astralna potovanja

aakhut

Recommended Posts

Vojc zgleda da te je fascinirala tema  x;)x 

(psttt saj je tudi mene...  x;)x )

Kaj čem Izida, skrit ne morem in nočem!

Še bolj sem pa vesel, da je Aakhut spet vesel!

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 88
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

AAKHUT :vragec: :vragec: -evi! x;)x :eek: x;)x

Tvoj nenormalno dolgi vrhunec spolnega užitka je nedvomno povezan s tremi šesticami..... 666:60=11,1 min (tm nekje s pa ti - od viška glava ne boli) x:Dx . Pri astralnih potovanjih te pa itak gospodar pekla k seb uleče! x:Dx x:Dx x;)x

x:px x:px x:px

Ane, ti tko resn, mi pa se sam zaje....vamo! Brez zamere x;)x

Drgač smo ti pa verjetn vsi vsaj mal fouš!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

xrolleyesx Jaz mislim ,da aakhut ...malo pretirava...in da on...to sklanfa vse skup v 5-10 minut...od slacenja pa do oblacenja torej po vojaski metodi mu znese dobre 5-7 sek...sperminega izliva( beri orgazma) ...kar pomeni da povprecno zares not - pa ven mogoce v rekordnih 6 minut. :o|o: :o|o: ..hehe...

pisevka kaksna teorija....to je sele sex...na ex... x;)x

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

x:Dx ..aakhut..resnica pa hudo boli...skoraj si brez besed ostal... xokkx .... moje sexualno zivljenje je v mejah normale z obilo fantazije in ne menjam ga z nobeno in z nobenim x:Ix ..no ja...aakhut....vcasih se komu kaj podarim da ne izpadem skrtica x;)x

x:)x... ti pa le korajzno...sej bo boljse... xsrcbumx xlove2x xflirtx ....

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

In kdo sploh gleda na uro, ko ma orgazem???  x:px

..."ma orgazem" x:Dx x;)x .....bemu.....jaz vedno ko ga imam mi čez nekaj časa pobegne x^x ......pol pa ga grem lovit......ga že mam.......pa mi zopet pobegne......in non-stop tako.....večni lov na orgazem :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

• 2 years later...

zanimivo..aakhut valda mogu tole osvežit xDDx

5-10 min.. :eek: ne vem če bi verjel. moj orgazem je dolg kvečjemu dobrih 20 sekund.

malo boljši bi šel brez problema čez pol minutke. samo ne vem pa če bi ga lahko spravu čez minuto..dvomim.. :o|o:

samo pa še sploh nisem nikol premišljeval v tej smeri - kako podaljšat orgazem?

praviš, da se nej priklučva na štrom? x:o)x

eh..te razne energije pa to..

na različnih delih telesa..trenutno mi bo pršlo ravno nekje na sred hrbta..mam namreč en velik mazol xDDx

samo eno lapanje pa nč konkretnga xrolleyesx

js zase vem idin tok..del ko traja rajc pa ko se mičken zaustaviš umes..to še najbol vpliva na to kako močna in dolga bo eksplozija.

ve kdo za kakšen trik? :shsh:

Moje strokovno mnenje moje najdrazje samopomebnosti je, da orgazem ne more trajati vec kot 1min (no ja lahko ampak to ni vec orgazem v nam znanem pomenu besede x;)x ). To kar akhut opisuje, se kvecjemu lahko opise, kot cloveka, ki ima sposobnost dozivljanja zaporednih orgazmov, kjer do izliva ne pride. Povdarek je na zaporednih. Meni osebno se dogaja 4-5 blagih pa 2-3 mocnejsih zaporednih v casovnih razmikih 5-10 skund, res pa je, da se ne obvladam prevec dobro. Vse prevec me izdaja stari obcutek, da bo ob orgazmu prislo do izliva xDDx

Ce koga zanima, jaz si pomagam s sliko vala, ki se na vrhu zlomi -> ce se zlomi in sesuje vase sledi izliv, potrebno je miselno se spojiti z valom, kar povzoci preusmeritev energije in misli iz genitalij ter penisa na samo dozivetje orgazma brez izliva. Nekako pades v orgazem, kot pri meditaciji al pa ce je govora o stralnem potovanju te more posrkati.

Brez podpisa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...