aakhut 30. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2006 ajaaa. ..zej šele te štekam. če je dohtarjm vrjet, mam lajtnge ene 5 do 7 metrou to so se ti dohtarji zlagal....de neb meu kake traume... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 to so se ti dohtarji zlagal....de neb meu kake traume... zlomk....tralala če si me že ustrašu, si me saj še potolažu poštenakar... ni kle kej Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 razen če ker od unih ni vodnar se pravi vodnar pa 12 možnosti in 7x lahka ugibam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 se pravi vodnar pa 12 možnosti in 7x lahka ugibam ah dej nooo. k si podznak ugibala sem ti povedu da sm vodnar... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 kak me mučiš sone je pa potem... voda, luft, zemlja in ogenj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 kak me mučiš sone je pa potem... voda, luft, zemlja in ogenj aha. no in??? kwa je zdej s tadolgimi orgazmi ? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 strelec mogoč ne vem vpraši aakhuta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 strelec mogoč ne vem vpraši aakhuta čist si izven forme Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 lev Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 lev kr nehiva, k čist mem brcaš. pa tud ni važn.sam teli tvoji darovi... ne wem no... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 kje pa piše, da sem dobra v uganjevanju astroloških znakov Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 kje pa piše, da sem dobra v uganjevanju astroloških znakov mene je med drugim žiulene nauču tud to, da če hočm met mir, more met kdo drug prou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 to je za škorpjone in strelce prehuda naloga...prevče radovednosti na kupu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 hmmm. js na dwa žura povablen, pa nkamr hotu it... k sm se za jutr neki odloču... pa loh orgazme sam sanam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.