Ruby72 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ohoho, ni lepsega kot so mladi mucki! Celo za majhne otročiče se reče, da dišijo po mladih muckih! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 čestitam, krokodil, ful je lepo met muco, boš videl...! ja, js tud poznam par muc, ki majo ful rade olive, sam moji pa ne. zato pa naš luna šizi na fisherman friende ! ! ! une tatanajmočnejše, plave! model totalno plane nanj in ga liže ful zagnano, sicer ne dolgo, ampak totalno zagreto... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Celo za majhne otročiče se reče, da dišijo po mladih muckih! - meni tud prav disijo, moja mama je rekla, da zato, ker jo mam pac rada, ker je moja... a ne, prav po cistem disi (ko je skoz v kakih cunjah), razen ko zazeha... <{POST_SNAPBACK}>... zato pa naš luna šizi na fisherman friende ! ! ! une tatanajmočnejše, plave! model totalno plane nanj in ga liže ful zagnano, sicer ne dolgo, ampak totalno zagreto... Hm? hecno, moram se to probat. Mucam disijo mete, mroda zato... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>čestitam, krokodil, ful je lepo met muco, boš videl...! Heh, ti to meni..sem imel/imam vec muc kot ti bolh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>mene neki zanima vsi tisti ,ki mate kužeka doma, a mu nudite tut toplo odejo, al pa ogreto hiško? ...Ker je naš kuža član družine, živi z nami.Edini prepovedi sta kuhinjski pult(tja itaq ne more) in jedilna miza...vse ostalo je dovoljeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Heh, ti to meni..sem imel/imam vec muc kot ti bolh uh, tega pa ne verjamem! letos jih, hvalabogu, nismo imeli, lani pa... se vrneva po treh tednih s počitnic (maček tačas pri frendih), stopiva v flet in ... noge črne! na vsakem kvadratnem cm nog, je bla bolha! (ura pa sedem zjutraj in pred tem sva nardila še postanek na metelkovi in se primerno orazpoložila )... pa jih prej v fletu sploh nisva opazila... ja, bolhe so štala. pa mene majo še posebej rade. pridem k frendom, ki majo mačke, nihče bolh sploh ne porajta, mene pa čist popikajo. in kako zoprno srbi!!! tko da uživaj s svojimi mačkami, kolkor jih že maš, bolhe pa... ukinemo! a boš kej povedu, kakšna je tanova mačica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Hihi, kakšnega mačjega frajerja sem srečala danes na poti domov Mlad muc (mogoče muca, ne vem ), črn( ), gotovo mešanček s perzijcem - imel je nekoliko daljšo dlako in komaj opazno potlačen smrček, je taval po pločniku. Ker se mi je zdelo, da se je nevarno približal cestišču, sem ga previdno ogovorila in ga poskušala odvrniti od prečkanja ceste. Frajer pa me je samo od strani ošvrknil s pogledom, kao, a ti mi boš pamet solila , visoko dvignil rep in se počasi ponosno odzibal proti najbližjemu dvorišču Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 he hehe , taki so nekateri mački, res tapravi frajerji marsa, ne vem, če se pali na meto, morda... ampak tud ko trem poper v možnarju se štuli zraven, ful voha, in včasih tud mal poliže poje pa tud kakšen fižol, grah, lečo, čičeriko ipd., pa arašide, aja, pa na čips je nor!... te slane zadeve najprej sama poližem, da se ne zagifta s soljo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Ja, slanarije, mimi pa miska tudi! Arasidii, shizi, cips shizi, se najbolj pa shizi na smoki. Joj, Cocc, enega sva v ex placu videla, jacka, kot bi imel prevezo cez uch (hecno, da sva si gan oba z mizjo tako predstavljala - taf in hard. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Še slika mojega psa, revček je že star o mystique... lep kužek!!!! Pa res ne kaže tolk let Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 ..od sobote naprej dela družbo dvema zlatima ribicama, sijamski muci Maci, pinču Pikiju še naš najmlajši član družine ..LUNA..3 mesece stara labradorka..cuker je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 ..ko takole pogleda s temi črnimi očkami... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Tvoji labradorki in vsej živalski druščini...prijetno dolgo druženje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 O, kul, hudo, Odri! Ful kul fotka! me veseli, ko vskocis se kaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 joj, kolk bi mel jst spet enga kužita............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Sokrates-če te zanima, vem za čistokrvne labradorce -brez rodovnika..sam so še čisto mičkeni..kakšen teden,, dva bo treba počakat Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Vceri je Lisa uredila predsobo - odisavila jo je s kakcem...ko prisibam zjutraj po bundo me je skoraj kap. Hitro zaprem vrata in brz v sluzbo...in potem se je disavilo dokler nista punci prisli domov..pa se onidve pustili..in S. je bil na tem, da zivcnega dobi...ker je ravno njegov del oblacila dobil porcijo :xx!: Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Moja Pipi pa obožuje panettone, ker ima veliko rozin Ker je zaradi ledvic na strogi dieti, samo 'Renal' kugle in nič proteinov, sem ji včeraj dala eno črno olivo, ki jo je brez nadaljnega pogoltnila Vedno mi je težila, kar se tiče hrane in Velikanka je ista, obe sta nenormalno izbirčni in neješči , (potem sem se občasno razjezila in rekla-dokler ne pojesta , ne bo drugega . Pih, potem pa sem jima sama na koncu pekla kajganco s pršutom :xx!: ) P.s. Odpovedovanje ledvic pri mački 2- torej uvedla sem dietno hrano Renal in nobenih drugih stvari, ker se mora izogibati proteinom-Vsake tri mesece peljem k veterinarju na vitaminski koktejl, ker je pač Renal hrana bolj 'švoh'-soseda, (ki ima mačka, kateremu odpovedujejo ledvice že 8 leto, pa je še živ-junak ) mi je svetovala, da ji ne dajem več vode iz pipe, ker ima ta naša Ts voda ogromno kamna, temveč, da ji kupim ustekleničeno vodo znamke Panna, ki je baje najbolj primerna za (ljudi in živali) tiste, ki imajo probleme z ledvicami in sečili nasploh Mačka pije samo to vodo . Zraven nove posode sem ji postavila še eno, s klasično vodo iz pipe, pa jo noče več, prav tako ne hodi več srebati iz Velikankinega čebra Živali vedo, kaj jim škodi oz. koristi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Ja, definitivno, si videla, ko je Mimi razcefrala vrecko tavzentroze? Halo? Ja, ja... ti za tole panna vodo sem pa res tud jaz ze slisalA, da je ok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Marsa! S tvojim nasvetom sem 'zadela' Pipič . Dala vrečko tavžent rože . Najprej jo je odprla, lepo nasula po kuhinji in zdaj se izmenično valja v njej in potem lovi ravnotežje Pohujšala sem mačko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 A res si to naredila? Kot pika sladkorno sipo. ja, ono, ko se kar valja, al pa pri olivi, ko kar shizi, kar mescha se ji, kot plen, divja po sobi, rola olivo al pesko pred sabo, cist noro. vedno pa mi je ful dbest, ko sta pes in macek skupaj pr bajt. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 To je pa naša ljubljenka.....Ajka Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>..od sobote naprej dela družbo dvema zlatima ribicama, sijamski muci Maci, pinču Pikiju še naš najmlajši član družine ..LUNA..3 mesece stara labradorka..cuker je se kliče tko kt moj tavelik maček ... dejansko pa je v polovici primerov luka al pa lunski. aja pa še lu, lunatik, lunej, lukej, lujo... in še kej bi se našlo mela že labradorja, kul psi! prijazni in bistri. edin požrešni so... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 ena objava bo čist dost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 tole je pa ena izmed mojih muck- Metka prava cartika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.