Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki


Tamburin

Recommended Posts

Pa so res luštne tele mace od Pipike, hm, zanimivo...zelo rad imam muce, ampak v maldosti pa jih nisem vseskozi, ker me je ena fajn okrempljala po bradi, ko se je igrala, potem sem se jih pa nekaj časa "šeniral", ampak to je bilo daleč nazaj, sedaj pa itak same pridejo nasproti, kot da mi želijo kaj sporočati xsrcx x:)x ....Dadika, lepo ljubljenko imaš xsrcx :palec:
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>...zelo rad imam muce, ampak v maldosti pa jih nisem vseskozi, ker me je ena fajn okrempljala po bradi, ko se je igrala...

Ja, borism, to pa je kar pogosto, da kakšna žival otrokom kaj naredi. :sori: Ni nujno, da hoče poškodovati otroka... enostavno se zgodi v igri. Pred kratkim sem slišala za en primer, ko je domači zajec tako poglodal 8-mesečni punčki prst, da so jo morali peljati na šivanje! :O:

 

Sama pa imam eno izkušnjo z bikom ali kravo (se niti več ne spomnim, katerega spola je bilo).

S starši smo bili na nekem pohodu na Krvavcu, kjer se je paslo govedo. Na sebi sem imela rjavo bundo, spredaj zapeto z zadrgo, ki je bila z notranje strani rdeča (podloga rdeča). Naenkrat je prišla ta žival k meni, zarila rogove pod mojo bundo (med bundo in moj trebuh) in me vzdignila v zrak ter spustila nazaj na tla. Tako sem se prestrašila, da sem takoj, ko sem pristala spet na tleh, stekla k prvemu moškemu, ki sem ga zagledala, ker sem mislila, da je moj oče. Potem pa sem doživela še en šok, ko sem spoznala, da to ni moj oče ampak en drugi moški, ki je bil takrat z nami na tem pohodu. :wOOt: :cry:

Še zdaj ne vem, kaj je pičilo tisto žival, da si me je takole privoščila. :sniky: Mogoče je nekako zaznala tisto rdečo podlogo v moji bundi, čeprav je ni bilo videti ven. xnckrivx Pojma nimam.

No, glavno, da sem jaz ostala cela. Lahko bi mi rogove zarila tudi v trebuh! x:((x

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx moja je tud taka gospodična.... se nosi okol.... pa zmrduje če ni hrana po njenem okusu... ampak mesa zanjo pa ne hodim kupvat... najbl je nora na hrenovke.... zmeri fuzbal igra z njimi... xsrcx :frog:
spet se mi je na bolš poslabšal
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Uh, Tamara, :eek:, a se zdaj bojis bikov in krav?

 

Jaz pa sem se bala kur in petelinov in prasicev, ko sem bila majhna. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest ODRI
<{POST_SNAPBACK}>se kliče tko kt moj tavelik maček xDDx ...  dejansko pa je v polovici primerov luka al pa lunski. aja pa še lu, lunatik, lunej, lukej, lujo... in še kej bi se našlo x:Dx

 

mela že labradorja, kul psi! prijazni in bistri. edin požrešni so...

 

..hihihihi..idejo za ime sem dobila po luninem netu x;)x x;)x x:Ix in postala in ostala bo LUNA

 

..požrešna pa je res ja...je prava "kantica za smeti" x:Dx

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

..požrešna pa je res ja...je prava "kantica za smeti"  x:Dx

 

ja, labradorji niso izbirčni, radi jejo, zato so v večini primerov predebeli. kar seveda ni dobro za njihovo zdravje. tko da moraš mal pazit na njeno prehrano.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}> ... govedo...Naenkrat je prišla ta žival k meni, zarila rogove pod mojo bundo (med bundo in moj trebuh) in me vzdignila v zrak ter spustila nazaj na tla.

No, glavno, da sem jaz ostala cela. Lahko bi mi rogove zarila tudi v trebuh!  x:((x

 

mojega očeta je bik nabil na rogove in z njim (imel je 9 let) letal po dvorišču... ampak je imel tudi on srečo, noben vitalen organ ni bil poškodovan. edino slepič so mu pobrali, tko btw, ko je bil trebuh lih že odprt..

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest ODRI
<{POST_SNAPBACK}>ja, labradorji niso izbirčni, radi jejo, zato so v večini primerov predebeli. kar seveda ni dobro za njihovo zdravje. tko da moraš mal pazit na njeno prehrano.

 

...saj že zdaj pazimo...samo kaj ko tako gleda in pogleda s tistimi očkami, kot da ni že 14 dni nič jedla

:sori: :sori: :sori: :xmas:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Sama pa imam eno izkušnjo z bikom ali kravo (se niti več ne spomnim, katerega spola je bilo)...

Naenkrat je prišla ta žival k meni, zarila rogove pod mojo bundo (med bundo in moj trebuh) in me vzdignila v zrak ter spustila nazaj na tla.

Tudi jaz imam eno govejo izkušnjo s srečnim koncem.

S starši smo bili na izletu... mislim, da v Krmi... in tudi tam se je paslo nekaj glav goveda. Jaz pa, nora na vse, kar nosi lastno krzno, takoj k njim... iiiiiiii, kravice, pridne kravice, bom božala kravice (mislim, da nisem imela več kot kakih 7 ali 8 let) xrolleyesx x:Dx

Krave so nekaj časa stoično prenašale čudno vedenje neznanega človeškega mladiča... potem pa je eni dojadilo, približala se je od zadaj in me nabodla v hrbet :O: (mogoče pa me je hotela samo opomniti, da nimam med njimi kaj iskati), tako da sem padla naprej in jo odnesla na srečo le z odrgninami in grdo modrico na sredi hrbta.

Incident je sicer malo ohladil moje navdušenje nad štirinogimi bitji z rogovi, ne pa tudi nad ostalimi pripadniki živalskega carstva x:Dx

ポローナ

 

 

Pikapolonica (my blog)

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa danes Liso nehote spet zapeljala slab kilometer od doma. Že vžgem avto, pol pa se spomnim, da nisem nič jabolk zraven vzela..v klet po jabolka in veselo odpeljem proti sodelavcu. Naenkrat me nekaj dregne v komolec. Skoraj me kap. Spet mačka!!! Jaz pa na minuto že pozna...se ustavim..jo dam ven(v ono smer moraš) in peljem dalje..pol pa skoraj dve uri do službe živčkam. Misliš, bo vedla priti domov, misliš jo bo kdo povozil???

Sodelavec že zgublja živce - pa bi jo domov nazaj odpeljala...bi te že počakali...

Slabo vest imela ful...

Pridem v službo, takoj telefon in pokličem domov:Lisa je je pri onih štalah..idi po njo...od zadaj slišim še ta malo, ki se nekaj repenči na Cara..

Hip kasneje me pokliče starejša. Mami - Car je pripeljal Liso domov x:Dx

 

Kamen odvalil od srca....res...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Danes prebrala en oglas, ki me je zmotil...in ce kdo ve, za kakega, ki bi tega lepotca vzel, toliko bolje. Torej:

 

Prijazni bobtail Šon išče nov dom, zaradi selitve v najemniško stanovanje.

 

Kuža je ubogljiv, neagresiven, nedominanten, prijazen do vseh psov in psic. Tisti, ki mu je pripravljen ponuditi dom naj pokliče

 

na tel. št 041591955 - g. Željko

 

4 leta, iz obale.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

:2src: ojla jaz imam doma maltezancka, ki je nas ljubljencek že 12 let in macka pritepencka, ki je pravi "mačo"po lepoti, plavooki lepotec in je pri nas tudi že 3 leta,Miki, kakor je kuzku ime, ga je zelo lepo sprejel,brez ljubosumja, kar smo se vsi cudili....ampak, ker je Miki zrastel v ljubezni, jo ocitno tudi zna dajati in kazati macku Silvestruuu...pri nas doma je toplo, zaradi topline in ljubezni živalic....principesa... xsrcx
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...