majica 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Naša nova članica... ameriški stafford... da nam sam mačkov limala... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 šon se ne odpre... škoda. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>šon se ne odpre... škoda. Ja, ker je ze oddan prijazni druzini z otroki Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Šon1 Šon2 aiwček, tele se pa ti odprejo a ne? Ja, jaz sem ful vesela...ceprav sem domace ze prepricvala, da bi ga mi vzeli, ce ne bo drugega. Ceprav rodovniski psi kar grejo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiii xrosex šonči.... cukrčk. ja mišelka tle so se mi odprle, tnx! ful fajn da ja je taka družina vzela. edino prav. revček bo mogu kr lastnike zamenjat. sam kaj češ... če gre med nekoga k ga bo mel ful rad je fajn... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 ohoho, majica, takega gajstnega! Pih! sam je dober... Tale Son je pa tak kot Cybercek! Oddali ste ga ze oz. je ze oddan! Bravo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 ful fajn da ja je taka družina vzela. edino prav. revček bo mogu kr lastnike zamenjat. sam kaj češ... če gre med nekoga k ga bo mel ful rad je fajn... Ja, bedno, da je moral zamenjati lastnika, samo je bil BAJE splet okoliscin tak.Jaz ne vem no....vem, da se bi moralo nekaj super groznega zgodit, da bi dala jaz mojga psa stran ( sploh se ne spomnim nobenega primera). Ampak glavno, da bo uzival pri novi druzini, tale Son Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz imam eno govejo izkušnjo s srečnim koncem. S starši smo bili na izletu... mislim, da v Krmi... in tudi tam se je paslo nekaj glav goveda. Jaz pa, nora na vse, kar nosi lastno krzno, takoj k njim... iiiiiiii, kravice, pridne kravice, bom božala kravice (mislim, da nisem imela več kot kakih 7 ali 8 let) Krave so nekaj časa stoično prenašale čudno vedenje neznanega človeškega mladiča... potem pa je eni dojadilo, približala se je od zadaj in me nabodla v hrbet (mogoče pa me je hotela samo opomniti, da nimam med njimi kaj iskati), tako da sem padla naprej in jo odnesla na srečo le z odrgninami in grdo modrico na sredi hrbta.Incident je sicer malo ohladil moje navdušenje nad štirinogimi bitji z rogovi, ne pa tudi nad ostalimi pripadniki živalskega carstva IIIIIIII MIKICA!!!!!!!!!!!!!!!!! Sva že dve! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>tole je pa ena moja mucka- Mikica. Malo bolj sramežljiva, se ne slika rada :xx!: ups, tole sem misla... k sem navajena da piše citiraj na vrhu vsakega posta... No pa vseen..... še ena mikica Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Ojla vsem! ..ena slikca..LUNA na snegu..prvič ga je videla in bila je noooora nanj..hihihihiih...kako se je igrala in valjala po snegu...je prava mala hudičica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Tom ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Bella ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bella ! Uuuuuu Cist navdusena. Sem bolj clovek za kuzke, z mucki nimam izkusnj. Ma pa macka hude oke Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 kak lepe živalce no tole je pa moj tiki---> ruski hrček. Mam še rusko sibirskega Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Mica the cat (od mojega dragega)! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 ooo kaki lepi mački.. Tom & Mica Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Jaz sem tudi bolj pasja ženska, čeprav mam rada vse živali (dobesedno, še komarja ne morem ubit, muhe v stanovanju pa lovim in jih nesem ven)mačke nam vse povozijo avti, tako da imamo v gozdu privatni Pat sanatory, psa je pa hčerka dobila za 1. rojstni dan zlato prinašalko, s katero se zdaj obe veselo valata po snegu (ali pa po travi) sem pa mela v otroštvu pri babici svojo putko, navadno belo kokoš, ki je kar počepnila, ko sem se ji približala, potem sem jo vzela v naročje in jo božala ona pa zadovoljno kokodakala, no dedek tega ni maral, baje je imela "pekote" (uši, ja saj me je res skos neki srbelo), potem sem pa jo enkrat zasačila z vrabčkom v kljunu in ji vrgla gnil jabuh v betico, potem se pa nisva več marali) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 jz pa mačja... kaki mački!!!! in mačke seveda!!! waw!!!sej kuški so tud ampak mucki tom, pa mica!!!! ful so Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Santos, a je Bella argentinček??Da nimaš ti tud unga hudga argentinca Santosa????????? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 lepe živalce tale je pa od mojga ta drugega hrčka: Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 tele mice se sploh ne morm nagledat. kr tja h njej bi se ulegla in se zakopala v njo... vsa taka mehka je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Jp, ful lepa muckica Mici... Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 komi čakam da pridem domov h moji... jo bom tko pregnetla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, a je Bella argentinček??Da nimaš ti tud unga hudga argentinca Santosa????????? Bella je Pit Bul in ni moja...je od prijatla !Tom pa je moj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Muc od sosede, ki uživa na mojem kaminu na dvorišču...pa vsake tolko si privošči tud kako konzervo...! P.S. soseda je tako fletna...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.