santos 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zdaj sem videl eno lepo deklico na osebnem profilu....!!! Marsa, ne nakladaj...si prav fletna...men si zelo všeč ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 joj, a ne... cist shizim... moja 'sibka tocka' vedno..,.od majhnega so mi to posiljal, motivi na razglednicah in vse...ne morem se upret... cist shizim, skratka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj, a ne... cist shizim... moja 'sibka tocka' vedno..,.od majhnega so mi to posiljal, motivi na razglednicah in vse...ne morem se upret... cist shizim, skratka. Marsa, Kaj misliš, ko meni dajete tiste komplimente...hehe...mi ni lih naj bolj prijetno...kr nerodno, pa to mislim čist resno !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Evo moji Punci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Jaz bi tud bil tvoj...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 In še ena sveža iz našega parka-gozda: Velikanka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi tud bil tvoj...! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Globalna raketa, ne vem kolk si stara, si pa ravno dovolj pihnjena ..rdeča hrenovka sem..no ja, sem tudi globalna raketa..(mogoče se mi pa to sam zdi.. )..aja, kaj si mislila s tem, da sem PIHNJENA ? Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 iiiiiii, kake cortice tule ... midve z Dašo bi tud mele še kako mačkico... pa naša kuža ni navdušena ... čist predolg časa sama kraljuje tule, da bi si zdaj, na stara leta, delila vse tole razkošje še s kom ... dam še enkrat gor fotko, kjer pozira na vrtu mojih staršev Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> <{POST_SNAPBACK}>Ja, rad bi, da ga na sprehod pelješ...... Se boš pridružil...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Tnx ! Mateja; tvoja je ena kosmata navihanka! Lepotica! Muca ima 12 let in je potrebavala 2 leti, da je sprejela Velikanko, vendar ostaja ona šefica Sedaj se pa imata takooooooooooooo radi. Velikanka spi na hrbtu, z vsemi štirimi tacami v zraku, Pipka pa ji pri tem šnofa in ljubčka trebuh Od kar imam muco na strogi dieti (samo RENAL briketi od royal canina, nič proteinov-priboljškov), voda Panna in jo peljem vsakih 6 tednov na koktejl-vitaminsko inekcijo- se ji stanje ledvičk ne slabša! To me zelo veseli! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Kake žverce tuki Ne vem, kje naj začnem hvaliti, pa naj bo kar za vse Sicer bolj padam na mačke, a so mi pasje mrcine tudi Pa si v tej butasti garsonjeri ne morem privoščiti kakšne kosmate štručke Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Iiiiiiiii, tukaJ tud ful novih fotk!!! Kok sta dobri punci, Ruby, velikanka je pa tok modelska, muhasta, posebna, cist sem jo postekala po faci (znacaj).. ....Znam ja nju, ticu... mateja, tvoja je tud posrecena, vazicka, scrkljanka... :) Mysti, tvoja pa je elegantna, pa mal muhasta.. no saj je vecina mack, a ta je se posebej, bi rekla... ni kar tko, od muh... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Mystica---> kak lepa mucika.... taka snežno bela res pravi srček Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Opažam, da imamo forumovci izreden čut za živali , kar je prav! Čeprav menim, da smo Tržačani sila godrnjav, siten, na trenutke totalno žleht in zatucan folk, ima naše mesto en zelo pozitivn primat v svetu; -nikjer na svetu ni toliko hišnih mačk kot v Trstu Neverjetno, ampak skoraj 40% gospodinjstev ima vsaj mačko .Silna ljubezen do teh prečudovitih živali . Poleg tega pa ljudje tudi zelo skrbijo za 'zunanje' muce . Organizacija okoli hrane, pa 'izmene', ko so dopusti. Jaz pa vsak mesec, ko grem po hrano, pesek, priboljške in še kaj za moji Punci, častim 'trgovinskega' mačka Tigrota s 3 konzervicami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz pa vsak mesec, ko grem po hrano, pesek, priboljške in še kaj za moji Punci, častim 'trgovinskega' mačka Tigrota s 3 konzervicami DBEST od tebe!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Tom in action ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 ouaaa, kul akvarij Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 ..naša dva pa nista več tok zelena ..vse je bolj bogo..So se pojavle ene čudne alge in se jih ne da odstrant...boge ribice.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Mrcinca od moje naj prijateljice... the best psička- Lyn!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Lyni, ko je bila še mejčkena... "A se bo kdo igral z mano??" Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 srček... Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>srček... Sam k tale srček kej sumljivega zasliši ali zavoha... začne pa renčat in se pol lahko sam ustrašiš tega "grmenja"... Pa še naša (od fantove sestre) Liza.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 tale je paprava mala damica Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Maja sestrina mačka, precej divja Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.