majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> lejga norca, sam cakam, da mi enkrat not pade.. Dejte mačku no za pit... ccc Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Evo, letos spet preživeli dopust v krajih. Najprej v Prekmurju, smo šli malo štorklje pozdravit, pa sšečirat Prlekijo tudi . Mamo fajn placek za spat, smo vedno dobrodošli tudi s Cyberčkom, tako da gremo res vedno z veseljem tja. No ko smo bili pa že v tistih krajih, smo pa mimogrede še eno inšpekcijo po Italiji naredili. Tale fotka je z enega Autogrilla, je pustil domači naslov pa email, če se slučajno kaka dobra bejba prikaže. Sicer pa moram pohvaliti Italjane, da so poskrbili za kar nekaj Fido parkov na teh počivališčih. Tam so urejeni različni boxi - glede na dimenzije kužka, našega jasno ne bi v najmanjšega tlačili , da ga v bistvu v njem pustiš, mu daš lahko vodo in hrano, priporočajo da ne več kot 2 uri. To zadevo je pa jasno treba tam na počivališču pripravit. Ta čas pa lahko npr. v miru poješ sam kaj. Samo nekje je bilo malo nepraktično, rpecej na soncu tole. Ampak ugotavljam, kako smo mi glede teh počivališč pa res še 500 mio let za njimi. Da ne rečem kakšno senzacijo je predstavljalo par km avtoceste na Trojanah , če bi Italjani proslavljali svoje, mislim, da imajo zagotovljene žure na to temo za naslednjih 5 generacij. Cyberček bil jasno priden, jedel ko je bil čas za to, nič kompliciral zaradi lokacije ali pa česa. Priden full . da ne rečem kok kontaktov smo vzpostavili prek njega. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Pujsa enga pa letim na šiht... k si glih v tej temi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 iiiii...mojka nartabltasvinjska pujsa...mmmm.... ..OM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Uau konji bi tudi imela. Nekaj se menimo tam z enimi..imajo dva konja pa nič kandidatov za ježo..pravijo da rabijo nekoga za razgibavanje konj...bi šli vsi štirje...sam zdaj nekam časa primankuje.Naše domače žvalce pa kot ponavadi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ok, tole moram delit Tristan se ful rad z elastikami igra (sem zadnjic kupla paket 10 novih, pa mam sam se eno, ostale so verjetno pod omarami..). In je tamal danes dojel, da si jaz z elastikami lase spenjam In ker je vse svoje ze sfucal pod omaro, je prisel zdajle tlele na mizo, dal tace na mojo ramo in mi zacel elastiko iz copa dol vlect ker on bi se igral Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 A deeej Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Loti pa fantu zdele nogo sexa . Smešna...zmer k pridemo s sprehoda al pa tko, ona pa hopa cupa. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Sedaj pa popolna Izraz rabi nasvet od izkušenih. Moja mica je bila lepo navajena hoditi na svoj "skretek". Zadnje čase pa mi hodi lulat v banjo, kakat pa na teraso. Grrrrrrrrrr in še enkrat grrrrrr. :!!: Kako jo naj odvadim, banja je že tok prepucana z vsem kar je možno, da na vonj ne gre. Tam ji izgleda paše. Ko bi šla vsaj na WC. Kaj naj naredim, na kateri način naj jo tega odvadim? Stara je sedaj 4,5 mesece. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 a cucek je pa pri gospodarici dons?k ni ne enga ne druzga kle... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 evo mistra najgrših kužkov na svetu... ampak je luštkan vseen tko en mal drugačen.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> evo mistra najgrših kužkov na svetu... ampak je luštkan vseen tko en mal drugačen.. iiiiiii....kje si mick-a najdla ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> iiiiiii....kje si mick-a najdla ..OM.. a ti ga pošljem še he he Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 evo ga v vsej svoji lepotiiiiiiii Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> evo ga v vsej svoji lepotiiiiiiii glede na arhitekturo hishe v ozadju....bi rekel, da je tale z morja ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Delfinček 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Izraz-baje da je treba muco namočit v lulanje ali kakanje in potem jo peljat na tisto mesto, kjer bi mogla lulat in kakat. To najbolj pomaga, čeprav je na začetku zoprno, ampak baje si mačka to za vedno zapomne in ne gre nikoli več tja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izraz-baje da je treba muco namočit v lulanje ali kakanje in potem jo peljat na tisto mesto, kjer bi mogla lulat in kakat. To najbolj pomaga, čeprav je na začetku zoprno, ampak baje si mačka to za vedno zapomne in ne gre nikoli več tja. baje.... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izraz-baje da je treba muco namočit v lulanje ali kakanje in potem jo peljat na tisto mesto, kjer bi mogla lulat in kakat. To najbolj pomaga, čeprav je na začetku zoprno, ampak baje si mačka to za vedno zapomne in ne gre nikoli več tja. Je dovolj, da se jo položi samo v pesek...oziroma v škatlo s peskom... ni je treba namakat v njenih lastnih iztrebkih... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je dovolj, da se jo položi samo v pesek...oziroma v škatlo s peskom... ni je treba namakat v njenih lastnih iztrebkih... :xx!: zakaj ne... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 pol pa kr začni... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sedaj pa popolna Izraz rabi nasvet od izkušenih. Moja mica je bila lepo navajena hoditi na svoj "skretek". Zadnje čase pa mi hodi lulat v banjo, kakat pa na teraso. Grrrrrrrrrr in še enkrat grrrrrr. :!!: Kako jo naj odvadim, banja je že tok prepucana z vsem kar je možno, da na vonj ne gre. Tam ji izgleda paše. Ko bi šla vsaj na WC. Kaj naj naredim, na kateri način naj jo tega odvadim? Stara je sedaj 4,5 mesece. <{POST_SNAPBACK}>Izraz-baje da je treba muco namočit v lulanje ali kakanje in potem jo peljat na tisto mesto, kjer bi mogla lulat in kakat. To najbolj pomaga, čeprav je na začetku zoprno, ampak baje si mačka to za vedno zapomne in ne gre nikoli več tja. A-a, Delfincek.. najslabs varianta... Mogoče tole..Redno čiščenje WCja, .. Če WC ni redno očiščen, si maček najde plac, ki je najbolj primeren. Pol pa pogrunta, da banjo TAKOj očistiš, njen WC pa verjetno 1x dnevno... (glede na to, da hodi v banjo in na teraso bi bla lahk čist ponosna nanjo, ker ji je zgleda čist jasno, da ni fajn svinjat po kakšnih omarah ali posteljah..) Lahko tud, da si zamenjala pesek ali kaj, pa ji ne paše..Možno tud kakšna sprememba v stanovanju, jo mal zanemarjaš al kej, pa hoče mal pozornost zbujat.. Za lulanje v banjo - natoči not 3 cm vode, da bo skočila not in si zmočila tačke.. jo bo ziher minilo.. ali pa V banjo postavi WC... Teraso zapri ali kaj takega.. (oz. postavi dodaten WC na teraso, če bo tam imela kaj primernega bo šla gotovo rajše v WC, kot pa na suho (mačke morajo zakopat..)Pa vsakič, ko uporabi WC, jo ful, ful pohvali, daj kakšen piškotek.. da bo vedla, da je to kul. Šla bo tja, kjer je kul.. se pravi čisto, se da zakopat, pa še pohvaljena je zato... Tiste nasilne variante, pomakat nos v drek, po repu tepst, kregat.. pol pa peljat do WCja, kao 'tukaj moraš' dosežeš to, da mačka poveže WC z nečim neprijetnim - kreganjem in to.. Itak ne ve da si jo kregala zato, ker se je posračkala.. če jo kregaš potem, ko opravi, dosežeš samo to, da se tebe začne bat.. oz. da ne dela tega takrat, ko si ti zraven Če že, pol jo moraš ujet med dejanjem in jo direkt odnest v WC (pa tud če ti med potjo pol sobe polula...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Bravo Aliana... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Hvala bejbike. Se mi zdi, Aliana da bi znalo biti, da ji pesek ne paše, ker sem ga zamenjala z parfumiranim. Ga bom zamenjala za navadnega, pa bom videla, če je to to. Ostali vzroki pa ne pridejo v poštev. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Fajn (ce bo se vedno v banjo hodila, se je mogoce zdaj samo navadla, pa res malo vode not nalij, da ji otezis stvar...)(jaz sem pa kupila un sivkin sprej za odisavit, pa se mi zdi, da mu je zdaj se bolj vsec, kot prej...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fajn (ce bo se vedno v banjo hodila, se je mogoce zdaj samo navadla, pa res malo vode not nalij, da ji otezis stvar...)(jaz sem pa kupila un sivkin sprej za odisavit, pa se mi zdi, da mu je zdaj se bolj vsec, kot prej...) In z njim odišaviš pesek? Čeprav moram priznati, da tale pesek ki ga ima meni zelo smrdi, ker ni ga hujšega kot en parfum, pa drekci skupaj. To je isto kot kdo ki je naparfumiran, pa smrdi po schwitcu!! Bljah! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.