wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ja maltežana,pa smo se odločili(preberi da nas je hči prepričala) še za enega.njej so čivave ful všeč Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Mi je to nekam znano.....(pri nas isto ).... imamo doma že cel živalski vrt. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>decembra dobimo čivavoJoj... kok je lepa..... Takoj bi jo mela.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 he he ma so ful kokole Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Kaj se zgodi, ce pitbul sreca ježevca?Pitbul seveda napade."In kaj naredi jezežec, ko je napaden?Naježi se."Mislis, da to na pitbula naredi kaksen vtis?" "Neeeeee...." In kaj je rezultat tega boja?" Glej sliki! Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 jaz pa imam.... rdečega mačkona,ki spi z mano belo črnega mačkona,ki lovi miši po dvorišču :xx!: nemško ovčarko ,ki čuva domek in gre z mano na sprehod prašičkekokoškepiščančkeimeli smo še skakača,ki je preminil to poletje zaradi starosti in sedaj pričakujem kanarinčka,ki mi bo prepeval vsako jutro pol pa sem sodijo še... 2 moji hčeri in moj ljubi možek.... to je cel moj živalski vrt... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 mi mamo pa enga vlkega kuzija,ki nas pridno cuva,hmm sam pokanja se boji ...pa srckanega mackona,k lovi mise k nor ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Mi jo pa mamo... ful čuvajka ratala sam ji je zanč grozila ena psička...naša pa kr čez vrtnice... 27 trnov po vsej koži cm v globino not zapičeni, naša avša pa še kr pi*dila... :xx!: Drugač je pa krotka... razen na domačem dvorišču...tam je pa Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Ni bla glih koker... je bla bl ptičar... mah, sej to je skor eno te isto... Fora je v tem, da je una grozila pred svojo bajto... ta pa čez njihove vrtnice... jez pa na štriku za njo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 sam dve nogi... ti krip'l ti... Naši se tut mudi...mudi se ji ke...pa mudi nazaj... pa čist je zmešana... Gremo na sprehod, ona pa, kt bi se ji utrgal... Da o njenih gibih, ko pride vsa blatna ne govorim...sam rečem ji sedi, pred vrati, pa dobi tako revmo, se tko prihul na tla, kot bi ja samo garbal... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 oouch, Principesa¨!!! a haskija mas Diana? heh, saj ti pase... a ni hec, da v glavnem kar drzi tale teorija iz 101 dalmatinca? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 ne ne, mislila sem tole - 'kakrsen lastnik, tak pes'... Ono pa vem, ja, shit... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Jaz sm pa mela pa kr dost domačih živalc....Sm imela vedno skp 2 psa pa 2 mačka...In ena psička mi je ful v srce stopila...pa ne tko k pes, ampak tko kot...ne vem....mi vsi pravjo, da sm čudna kadar to rečem, ampak mi je bal res prijatelica... Tko k sm bla jaz majhna in sm bila nemočna pa sm potem odrasla, je ona vedno majhna in nemočna ostala...to me je zlo bolelo...ne znam razložit...mi je evdno ob starni stala...k smo imeli doma kakšne krvave navale besa je bla ona vedno tam zame... Jo imam še zdej rada...po vseh teh letih kar je več ni... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 jaz imam tudi dva kužka, zdaj bom pa dobila še enega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> heheh, js bi mu kr smrček odgriznu a niso smešni telu kužati k vohajo s telimi mrzlimi smrčki pa če tko dobr pogledaš vidš kako se smešn premika pa še smešn se sliš heheh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz imam tudi dva kužka, zdaj bom pa dobila še enega ej reče se: "jaz imam tudi dva kužka, zdaj bom pa dobila še tretjega" hehe farmer.seal.press Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej reče se: "jaz imam tudi dva kužka, zdaj bom pa dobila še tretjega" hehe farmer.seal.press kako prijazno da me popravljaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheh, js bi mu kr smrček odgriznu a niso smešni telu kužati k vohajo s telimi mrzlimi smrčki pa če tko dobr pogledaš vidš kako se smešn premika pa še smešn se sliš heheh Včas dajo ta mrzu smrček na nogo... kar pomen ... BOŽI ME, IN TO TAKOJ! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včas dajo ta mrzu smrček na nogo... kar pomen ... BOŽI ME, IN TO TAKOJ! ja sej, podobno kot pri ženskah, samo da ženska nima mrzlega... ma pa neki druzga vlažnega pa še toplega... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Oh...revček... ona ti daje 'to' na nogo ni nč bolšga zraslo? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 nas mali zeko je bil tud na dopustu,pa ga tam niso maral,jih je ugriznil tamali smotko ,pa so ga dali spet k drugim ljudem ,je pa smrdel jim prevec tko ,da sva se pravi cajt vrnila z dopusta,da ga nazaj domov prpeljeva,kjer ga imamo radi taksnega kot je zeko welcome home Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 js sm pa dons ugotovu, da mam v sobi povhn mladih pajkcov sam k se mi ne da omest, sej pajcune gor nek po kotih me pa res ne motjo pa se mal mi pomagajo te komarje pobrisat. aja pa se en pajkec na noc za nocni obedek evo v cisti simbiozi s pajkci.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 x :)x iiiii...še en, k ma pajkce rad... jez tut Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Oh...revček... ona ti daje 'to' na nogo ni nč bolšga zraslo? LOL Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>x :)x iiiii...še en, k ma pajkce rad... jez tut tko no. nimam nc proti dokler so pajcune sam po kotih fajn je k so cist samostojni pa nemoteci bl una fora kt pr medotu k ga tud nc ne motjo med zimskim spanjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.