Izraz 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Sedaj je moj Riki imel par dni žurke. Se je ena sosedova psička ženila in je bil izgleda izbran. Danes sem se pa odločila, da je imel dovolj za enkrat, lahko je srečen da ga nisem kastrirala. In je šel na kopanje. Jadni on. Kako se to ubogo dete trese pod vodo, pa ves je žalosten,...pa oh in sploh. Potem pa po stanovanju gasa, pa rije po tepihu kot da je kaka druga žival ne pes. Sta pa tako luštna z muco, se tako lepo štekata pa igrata, da ju je veselje gledat. Sem ponosna na moja dva "tamala". Sta the best. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Mi imamo pa mačka Rikija, ki je prav tak je...č, kot tvoj, po cele tedne ga ni domov, ko se skos okol goni.. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi imamo pa mačka Rikija, ki je prav tak je...č, kot tvoj, po cele tedne ga ni domov, ko se skos okol goni.. Da ni to nekaj numerološko pogojeno. Da ne bi bilo mogoče bolje da ju preimenujeva v kaka Sleepy ali pa kaj takega. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 jah, ne vem...je čisto po naključju Riki...njegova matka je Pika, in ko se je rodil, smo mislili, da je punčka, in smo ga poimenovali Rika...ko pa je prišel v puberteto se je pa malo bolj pokazalo, da je samec...in je postal Riki Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Hja naš je pa Medo, tnajvečji maček dalečnaokrog so vse njegove tk da ga nkol ni doma razen kadar pride rane lizat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Jaz bi pa takega imela.... cukrček mali.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Zdajle sem bil u zidanci in moja najlubša domača žival je murenček, ki prede v vinograd. Od druzga tedna naprej bom pa očudovaval roj vinskih mušic. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 mojmu psu se pa nekaj cufa dons ... taka techka techkasta je... nekaj bevska brezveze in laja in nikjer ji ni v redu za pocivat, kar okol hod, se mota pod nogami in jamra ... najbrz jo mrk daje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mojmu psu se pa nekaj cufa dons ... taka techka techkasta je... nekaj bevska brezveze in laja in nikjer ji ni v redu za pocivat, kar okol hod, se mota pod nogami in jamra ... najbrz jo mrk daje moja pudlja pa ves dan spi .Tole je zanjo dokaj nenavadno Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Pri najinih je tudi nekaj narobe, morda tudi mrk. Riki je čisto na gonildisu, sedaj ko nima več prostih noči, je na preži od jutra do večera in bi kar mico Reni skoz na...., mu grozim z kastracijo Reni pa hodi po stanovanju in skozi mijavka, jo nekaj daje. Ko se naveliča, pride k meni v naročje, prede, išče kontakt z mojimi očmi in poleg tega še mijavka. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>mučenje živali pa she norchevanje iz njih povrh vsega,svasta :xx!: Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Zgleda da se povsod mucki ženijo... Tud naše muce...4 dame pa en mačon...bogi Spet bo ves oklan in opraskan ko bo branil svoj harem pred vaškimi mački Sicer bodo pa kmalu začel polhi okol bajte letat...smo čisto pri gamjniIn bom spet prišparal pri mačji hrani... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Naša kuža je pa včer risala po steni s flukijem... baba... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdajle sem bil u zidanci in moja najlubša domača žival je murenček, ki prede v vinograd. Od druzga tedna naprej bom pa očudovaval roj vinskih mušic. Okoli naše zidance so pa polhi zavladali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Moj mačo pa že cel teden uživa zunaj.. ful se ma fajn, pride samo parkrat na dan mal not pogledat, pa pocrkljat se, pa kaj pojest.. No saj jutri greva pa nazaj v stanovanje.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Okoli naše zidance so pa polhi zavladali dajva jih ujet, je tuk dobra rižotka, če je meso od polhov not. Pa še kapo bova naredla, kot komandant Mark. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Eh...dete Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> boxr, kdo pa drug cool majica, sam tvoj tamau je še zmer dbest! pozdrav ga pa cmokn ga na smrčka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 punce, ce boste kdaj kaksno elastiko zguble, vam mojga macka posodim ravnokar zlezu v eno skatlo od cevljev, 4. polica, skor pod stropom.. ga gledam kaj dela tam not, pa ze hocem zacet tult, da nej gre dol, ko privlece ven elastiko.. Ma cist fetis na elastike, vseh moznih oblik in barv.. Ce jo mam okrog zapestja, dojame, da je elastika in jo gre dol cufat, zanc je pogruntal, da se s tem lase spenja in mi jo dol z las vlece, ce si spnem lase.. In sem zanc kupla nov paket, jih zanalasc tja gor v skatlo spravla, da jih ne bo dobil, ampak ne.. zverina mala jih izvoha... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Ko bi imela kakega mucka, pa si ga ne moreva privoščit. Že zaradi cimre ne in zaradi odsotnosti občasne ne, pa jest tudi mora muc, to pa stane. Zlo bi bla vesela, pa zaenkrat samo sanjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 zvitouhka, prav srčkana, ampak se bova odločila za domačo mačko, pasemsko najbrž ne, ker je preveč zavrženih domačih mucev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Eh, macona, jaz tud to govorila, pol je pa kar prisel, pa sem ugotovila, da se vse da zrihtat.. Saj ne da imam izbiro zdaj Pa ceprav so dnevi, ko bi ga najrajs poslala nekam, ga mam v bistvu ful rada in ga ne dam ruska modra.. tega ma pa Sstane, a ne? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 lucky you, jaz vidim domača dva samo na 14 dni. Takrat ju seveda ne izpustim iz rok in muc včasih kar spi na moji postelji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.