VEČNOST 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Amber ful lep kuži, velik, taprav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Moja nova Zaenkrat še vedno Narja Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ii kaka miška sam če bi jo pa v kakem kotu vidla..bi pa po mojem kr na stol zlezla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Klarus, ta glodalka ne zdrži brez človeške družbe rešena iz labaratorija se razumeta maca pa pes? mi smo enkt mel haskija pa neko muco, k sta se ful razumela Sem imel mačko 2 leti in nato pripeljal 1,5 let starega dalmatinca takoj sta se razumela, po nekaj letih pa nista več zdržala eden brez drugega tako huda navezanost da se je mačka kar sama "ugasnila" , ko ni bilo več psa Od žalosti je kar shirala in po dveh mesecih zaspala in se ni več zbudila Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 dokler je tam ko spada nimam nič proti....če je pa prosto leteče, me pa kr zmarzi..me čist preveč spomne na moje pripravništvo..ko je blo med kuhinjo in skladiščem zaprto dvorišče..in tam je blo miši, da je blo joj in glih js sem mogla njavečkrat it v skladišče še zdle se spomnem, kak so mi miši letale preko stopal :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Ampak prav prijetno žgečka, če pod majico zleze Nekaj let nazaj je (bivša) punca tudi imela podgano mi je bilo smešno, ko so se v McDonaldsu delal da je ne vidijo, ko se nama je sprehajala iz žepa v kapuco Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ma sej tak mi je čisto kjut..pa tud js bi jo po mojem z veseljem žulila...sam da me ne dobi nepripravljene..potem je visoki c nizek proti mojemu cviljenju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Jaz sem pa bolj Doolitlle Red Hot Chili Peppers - Naked In The Rain Standin' on the corner of civilizationThere's a time there's a place for meIn a world where I can't be foundCold and mean people give me the creepsGoing to the jungle where the elephant roamsGot to get away gonna make it my homeLosing my taste for the human raceSocial grace is a waste of timeIt's absurd when I look aroundSo sublime that we blow my mind Naked in the rain with a killer whaleI can't taste the salt when I lick his tailNaked in the rainDoctor Doolittle what's your secretGive it to me doctorDon't keep it I never met an animal that I didn't likeYou can come to me I won't biteDon't you know dog is man's best friendThere is some love that you can't fightNaked in the rain with black tattoosRunnin' through the woods laughing at the blues Naked in the rainDoctor Doolittle what's your secretGive it to me doctorDon't keep it Listen to the talking heart in my chestWith this gift good Lord I am blessedThere's a lump and it's in my throatI'm in love with the wilderness Naked in the river skinny dippin' my wayIn the waterfall I just wanna play Naked in the rainDoctor Doolittle what's your secretGive it to me doctorDon't keep itNaked in the rainDoctor Doolittle what's your secretGive it to me doctorDon't keep it Muzika je sicer off topic, ampak tekst NI! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 jaz pa načeloma podgan ne maram...zadnjič sem eno skor povozila z bajkom...sploh pri nas na kodeljevem so podgane take predrznice, da je logično, da jih ne maram... pa k sem bila majhna sem me je varuška peljala k enim na obisk, ki so imeli prašiče doma...in seveda smo šli gledat pujseke...iiiiiiiii...vsi, čist vsi so bli pogrizeni po vratu in hrbtu...podgane... no, mogoče jih tudi zaradi tega ne maram ...grdi prvi vtisi drugače sem pa imela doma hrčke, morske prašičke, bele miške, puščavse skakače, činčilo, papige, (še neke druge ptiče), mačke (vedno najmanj 2), pse (vedno 2), ježa (to je bilo sam za 2 tedna), kačo...hm...kaj še....zihr bi se še kej najdo...aja valda: ribe, želve morm rečt, da ptičov pa res ne maram...že, ko smo jih imeli jih nisem marala...sam za pucat je blo...edin ena papiga me je imela fulllllll rada...sem nekje še slikana z njo zdej iammo pa RUDIJA Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Moja nova Zaenkrat še vedno Narja iiiii podganica......jst sm jo tud mela.....mica je bla.....sam una "taprava", siva......skor črna no......joj kaka fajna žvat je to bla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 podgane - jet simpathique. čeprav miške so mi pa ful sladke, celo dotaknila se bi je, če bi bla ziher, da me ne bo ugriznila ali opraskaa s tistimi micenimi krempeljčki, ko bi me obrcala. jaz bom drgač mela enga mačkona modre barve, al pa belo modrega angleškega al ruskega in mu bom dala ime Bartol - ne vem zakaj, to sem dans dobila eno idejo, ko sem se šetkala po prešercu in je tam bil en lep mačkon im men kar od nekje šine v glavo : "Tale je pa ko kakšen Bartol". ne res ej, jaz mu bom kar dala ime Bartol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 No ja...tole je pa moja pudlja Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 čveka Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 iiiii podganica......jst sm jo tud mela.....mica je bla.....sam una "taprava", siva......skor črna no......joj kaka fajna žvat je to bla Siva je bila tudi njena bivša cimra Ampak jo je stalno tepla zato sta morale narazen in sem vskočil kot posvojitelj, kot ponavadi zato pa mam prepoved prinašanja živali domov :xx!: Ampak moram diplomatsko zrihtat da bo kokrpes na obisku podaljšan vikend, ko gre na poroko Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Siva je bila tudi njena bivša cimra Ampak jo je stalno tepla zato sta morale narazen in sem vskočil kot posvojitelj, kot ponavadi zato pa mam prepoved prinašanja živali domov :xx!: Ampak moram diplomatsko zrihtat da bo kokrpes na obisku podaljšan vikend, ko gre na poroko no jst sm jo mela na frej večino....in si je tam u roži straniče nardila.....pol sm tisto rožo vn vrgla pa kr u teglcu mela zemmljo da sm lohk praznla....k rože res ne morš vsak dan presajat carica je bla, ful sm jo zdresiral pa vse..... prava lubika Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Mate lušne živalce...! To pa je moj Zorro. Velik, klepetav in razcartan muc, ki obožuje solato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Mate lušne živalce...! To pa je moj Zorro. Velik, klepetav in razcartan muc, ki obožuje solato. iiiiiiiiiiiiii ful lep mucek....jaz se prav premagujem, da si kakega mačka en napedenam...samo M noče imeti živali notri...sploh pa zdej ko imava Rudija...pa ne vem, če bi se muc lahko na zajčka navadu,.,ampak to ni problem problem je v tem, da ne smem met živali not Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Mana, načeloma se zajčki navadijo muc. Pri prijateljih so si nabavili mini zajčka, ki se je tako udomačil, da je postal prijatelj z mucami. Na začetku ga je bilo strah radovednosti in igrivosti muc, pol pa so postali frendi. Vendar so bili zunaj. V stanovanju bi trajalo verjetno malo dlje časa, ker ne moreš met zajčka skos zunaj kletke. Te hitro preseneti z fižolčki, ki jih srečaš po vseh površinah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Jaz imam Rudija (zajčka) večino časa zunaj, pa se je navadil opravljati potrebo v kletko, če pa kak bobek kdaj kje spusti (navadno, kadar se ustraši), pa tudi ni konec sveta . Mucka, pa ko je majhen ga moraš kar notri imeti...to pa ne gre pri nas Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Jaz imam Rudija (zajčka) večino časa zunaj, pa se je navadil opravljati potrebo v kletko, če pa kak bobek kdaj kje spusti (navadno, kadar se ustraši), pa tudi ni konec sveta . Lepo si ga navadila. A ga maš že dolgo? Moj, ki sem ga imela pred leti pa je kakal, kje je prišlo. Samo je bil tak sladki pozitivec, da mi ni bilo težko počistit za njim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Februarja sem ga kupila. Ja moj Rudi je pa take bl agresivne, suverene vrste Včasih je prav antipatičen v tej svoji trmi. Drugače bi se pa samo cartal..ampak samo tako, kot on hoče in ko on hoče.Ni govor, da ga dvignem v naročje...uh...čist znori. Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Februarja sem ga kupila. Ja moj Rudi je pa take bl agresivne, suverene vrste Včasih je prav antipatičen v tej svoji trmi. Drugače bi se pa samo cartal..ampak samo tako, kot on hoče in ko on hoče.Ni govor, da ga dvignem v naročje...uh...čist znori. Hrabri zajček Rudi, z mačjim značajem! Ja... dobro nas obračajo živalce... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 No, tale je pa čist frišna od moje tamale, k je uživala v Bohinju... http://www3.shrani.si/thumbs/lilly888912.jpg Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 No, tale je pa čist frišna od moje tamale, k je uživala v Bohinju... http://www3.shrani.si/thumbs/lilly888912.jpg to pa ni tvoja "ta'mala" ampak je kužika taka ostra zgleda, verjetno ima to po gospodarju? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Tale bi bla pa za našga Rikija ta prava ------> Riki Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.