Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki

Tamburin

Recommended Posts

Ja...tut men so rdečke najljubše... :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Tashy, to me ne skrbi, itak pa ni pri nas - mi imamo samo Mimi (mamo tegale lepotcka) - je imela ze tudi samo cisto crnega, pa crnobelega pa tko, pa tudi tigrastega cisto sivega (v isti rundi s temle ta oranznim - tale je bil edini fantek v tej rundi).

A ne? A ni fini?

Pa fajn je dobiti kar takole, mi jih je vec poslalo kaksno fotko, ko smo oddali kakega mladota. :2src:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...

Iz naslova:

Hišni ljubljenčki (katere živali imate doma?)

To lahko jemljemo na različne načine.

Okoli hiše imam vsakodnevno veliko živali, ki pa niso hišni ljubljenčki, tudi slučajno ne - ducat sosedovih mačk ima mojo parcelo za stranišče, tako da imam pod kapom okoli in okoli hiše nastavljene gajbice, da ne morejo scat itd. Vsi ostali principi so odpovedali, streljat jih pa ne smeš.

Če bo bog dal, letos kupim psa, ki ga bom lepo fotral, da bo ta problem rešil namesto mene. (Pa še stimulacijo dobi, če bo uspešen. :vragec: )

B.

Okoli hiše imam vsakodnevno veliko živali, ki pa niso hišni ljubljenčki, tudi slučajno ne - ducat sosedovih mačk ima mojo parcelo za stranišče, tako da imam pod kapom okoli in okoli hiše nastavljene gajbice, da ne morejo scat itd. Vsi ostali principi so odpovedali, streljat jih pa ne smeš.
nekje se mi zdi,da v kamniku, al domžalah, se je nekdo najdu, da jih res strelja..

...zoprno je to, res...se mi kar zdi....

Muca moje mame je skotila 4 krasne mladiče. Pa pravi oče - vse je treba pustiti..itak bodo pod avto šli x:)x Včeraj smo jih šle malo cartljat in če ne bi dobila od frendice mucke-še niso dovolj stare - bi bili dve mucici v dobri nevarnosti, da ju naš Car malo vpelje v red in disciplino naše hiše x:Dx

Revež - nič ne mara vožnje z avtomobilom. Mu odpreš vrata, da bi se peljal pa steče v garažo in maha z repom.

Smešeno mi je kako gode od zadovoljstva, ko pridem domov. Najprej cvili, potem vzdihuje in nato gode. Tega še nisem slišala.

Ga hčeri spuščata gor - itak je porušil vsa pravila...in potem se uleže na tla ob postelji. Ko pa se mu zdi, da je čas vstajenja lepo nastavi smrček na moj nos...pol pa hajd pokonci. x^x Take budnice nisem ravno vajena x:Dx

Berem zadnjič v knjigi- so da rotweilerji in dobermani zato agresivni ker so jim odsekali repe in tako kot mladiči niso mogli pokazati podrejenega položaja. Zato so bili v nenehno v "vsiljenem" obrembnem položaju.

Kar se mi zdi možno, ker si je Cara zadnjič privoščil labradorec. Planil je v nas(hčerki, jaz, pes in partner), pa je Car hitro rešil zadevo. Ulegel na trebuščka in zastokal...(jaz se cisto bogi, bogi...mickeni - točno to je pomenilo x:Dx ).Pol pa bi se labradorec kar igral....ko je ugotovil, da je še ta glavni.

Hirarhija v glavnem.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Smešeno mi je kako gode od zadovoljstva, ko pridem domov. Najprej cvili, potem vzdihuje in nato gode. Tega še nisem slišala.

Kar se mi zdi možno, ker si je Cara zadnjič privoščil labradorec. Planil je v nas(hčerki, jaz, pes in partner), pa je Car hitro rešil zadevo. Ulegel na trebuščka in zastokal...(jaz se cisto bogi, bogi...mickeni - točno to je pomenilo x:Dx ).Pol pa bi se labradorec kar igral....ko je ugotovil, da je še ta glavni.

Hirarhija v glavnem.

Ja, nataly, kar sprijazni se, pes ti bo vedno pokazal, kako zelo te je vesel x:Dx x:Xx xsrcx , ne poznam nobenega človeka, ki bi partnerju tako zavzeto take zadeve nudil x;)x x:o)x x:Dx .

Kar se pa podrejanja tiče imajo pa zelo zanimivo pošlihtano ja. Zadnjič se je naš Cyberček z eno labradorko igral, je takoj počepnila, se pustila vohati in lizati in ko sta se zmenila, da je Cyberček ta glaven, sta se full fajn igrala x:)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

principi so odpovedali, streljat jih pa ne smeš.

Če bo bog dal, letos kupim psa, ki ga bom lepo fotral, da bo ta problem rešil namesto mene. (Pa še stimulacijo dobi, če bo uspešen.  :vragec: )

B.

Bern,pa fejst velikega kupi!Naš se mačk boji,pa ni glih čivava x:Dx :vragec:

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

:inocent: pa ja ne tko x:Dx x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx x:Dx x:Dx mick-eni...se dostkrat vsajaš v tavelke... x?x x:Dx x:Dx

Lepo...sam da je je za vse dost! x:Dx x:Dx

x:Xx

Pa jo imamo!

Mickeno, svetlo sivo, s temnejšimi progami in modrimi očmi - muciko.

Nekdo jo je zavrgel pred lokalno gostilno - pa me frenda kliče: Nataly pliss,, pliss vzami muciko...jaz pa v paniko - če pa dobim tisti tvoji dve...in sva se potem dogovirili, da je meni itak vseeno kateri mački dobim, te najdenke pa njihova mačka ne mara. In jo je pripeljala k nam.

Car je kar omedlet hotel - vohal, lajal in bil ves zgrožen. Ona pihala in se repenčila. Pol pa jaz na delo. Mačko in psa oba v garažo - jima nalijem mleko -vsakemu v svojo posodo in Car spije vse. Potem dolijem še malo in je bila končno muca na vrsti..malo lajanja in mahanja z repom potem....in čez čas vidiš kako se muca podi v Carjev rep x:Dx

Zvečer sta spala skupaj - muca ga je zamenjala za svojo mamo. Iskala seske pri njem - Car jo je objemal in lizal...neverjetna sta bila. Jokala sem od smeha x:Dx Nima pa še imena - bo ga že še dobila, ko bo ćas x^x

Evo...Oštarijca... x:Dx x:Dx x:Dx

uau, nataly si carica....si pogruntala tako dobro zadevo in zdej sta frenda :palec: ....genialno :palec:

oh, včeraj poslikala našega črnuhca, pa ga ob priliki pripopam gor x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pa jo imamo!

Mickeno, svetlo sivo, s temnejšimi progami in modrimi očmi - muciko.

Nataly :palec:

Večno ti bo hvaležna, da si jo vzela k sebi. Sicer na svoj način, ampak vseeno. x^x :palec:

Če ji daješ piti mleko, ga obvezno redči z vodo, da ne bo imela problemov z drisko. Pa da bo fino rasla, ji vmešaj noter surov jajčni (samo!) rumenjak. Bo taka fejst lepa bejba ratala... :palec: x:o)x

Čakam kakšno slikco :2src: x:o)x

Nataly, to!! Brez mack ni nic, mora bit tud macka... x;)x x8Dx :palec: :palec:

Te tvoje zivalske... x:o)x x:Dx x:px

To sta se pa zelo hitro sprijateljila! :eek: x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Te tvoje zivalske...  x:o)x  x:Dx  x:px

To sta se pa zelo hitro sprijateljila! :eek:  x^x

Jaz tud tvoje carske, pa zdaj še mačkaste tvoje poste ful rada prebiram, tako doživeto in zabavno pišeš x:)x .

Pa res sta se hitro spoprijateljila x:)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:Dx ime je ta pravo x;)x ne vem pa, če bo puncam našim všeč x8Dx

U Neli - hvala za tale nasvet. Tako dolgo nisem imela čisto mickenih mačk, da sem pozabila tole...uh upam, da ne bo prehude driske :xx!: Amis - dejstvo pač je , da sem praktik x:Dx

Marsa- pa res presenetljivo hitro - ampak-itak sta oba dojenčka :palec:

Mi pravi frenda - tale, ki je pripeljala muco - jaz ne upam, da bo vse v redu, jaz vem da bo x!x x:)x

Pa je res x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...