Aliana 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 joj, kake srčkote tlele lepite (Naja, Alef...) Naja... jaz mam eno belo mačkonko s tem imenom sicer uradno, kar se mene tiče, je Nayah, sam je mami šla z njo k veterinarju pa so poslovenili Tko kot so iz Ariela naredil Arčija še dobro, da je Tristan sam moj, ne pa družinski, ker bi zihr bil že kak... Triči Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 wow, Naja kok maš luštno beloorokavičeno kužiko je glih ene take velikosti, kot moja Pesjanka Alef, ja, mačja farma Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 wow, Naja kok maš luštno beloorokavičeno kužiko je glih ene take velikosti, kot moja Pesjanka Cookie, a maš čivavco? Sej je res luštna, sam to je tak mali norc, prej mi je skor uho odtrgala. Pa na lase je vpaljena, takoj v glavo skoč, pol pa vlečeeeeeeee. Pa še čist sveža fotka mojga mucija http://shrani.si/f/45/b5/4BzbASx/dsc01098.jpg In moje muce pri zehanju http://shrani.si/f/1y/12E/1oy5dKwS/dsc01103.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 ne srnico (srnasti alias pritlikavi pinč) mam luškan mačkonček, men so oranžni mački ful všeč Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 najboljša prijateljica... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lenc 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 Js imam doma dve macki oz. eno macko in enega macka(mamica in sincek). Maco (tako je ime mamici) smo dobili med izletom v postonjsko jamo. nasa prijateljca jo je prinesla in jo dala v škatlo. Ko smo prišli domov nas je pred vrati čakala. jooj kaj je bla lusna potem je kmalu postala velika mackain mela mladiče. eden od njih je preživel.njemu smo dali ime Macek Kmalu bo imela Maca spet mlade saj je danes že precej debela (breja) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Emorya 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 js mam pa skobčevko, meli smo pa že tut mačko, ribe ...fajn je imet vsaj kakšno žival doma, z njimi ti nikoli ni dolgčas, od njih se lahko še kaj naučiš, pa še zakon prijateljčki so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 naša geja danes dopoldan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 naša geja danes dopoldan ti, kaj je to za ena sorta mačke men so ble take sive mačke z rumenimi očmi ful sam je ni blo nikejr za dobit (kakih 5,6 let nazaj), aja glavo naj bi mela (po mojem okusu - tko kt sm si zamislila) trikotne oblike, tako egipčansko pa hojo neslišno, mačjo, zalezujoče elegantno. Dlako gosto a kratko. Značaj divji, samosvoj.A sploh obstaja taka sorta Aliana maš tako oznako, kt jst za svojo Pesjanko luštna , sam a ni Tristan maček? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 naša je baje mešanka z modro britanko.bo aprila stara že 7 letje pa zelo samosvoja, na tak prisrčen način glede tvojih želja pa, pojma nimam. malo še išči. sicer pa, ti že imaš psičko, tako lušno pa bi se strinjala z mačjo družbo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Aliana maš tako oznako, kt jst za svojo Pesjanko luštna , sam a ni Tristan maček?aja, to na uno najboljša prijateljica? to se nanaša na tist nad mačkom, če dobr pogledaš, boš mogoče si lahk zamislila mojo roko, ki plišasto miš s kosmatim repom drži nad mačkom njegova naj prijateljica pa točno tale neverjetno dolgo zdrži, že 14 dni jo okol premetava... vse ostale prej je uspel v 3 dneh zdemolirat tolk, da so bli koščki une radirke, s čimer je nafilana, po celem stanovanju... Druidka, takle je bil un mačkon, ki je zadnjič se po naši terasi zgubljal sam mal manj okroglo glavo je imel... Cookie, a če ga še kdaj srečam, zadržim in te pokličem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 HAHAHA, noro... sivček pol minute za tem, ko sem post oddala, prišel na teraso.. v bistvu kar not, spraznit krožnike Cookie, mislim, da ti je usojen (ne, saj sem skor prepričana, da je od kakega soseda, ker ne zgleda ravno zapuščen in shiran... sem fotknila, bom pol popoldne dala gor, ko domov pridem) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 aja, to na uno najboljša prijateljica? JA to se nanaša na tist nad mačkom, če dobr pogledaš, boš mogoče si lahk zamislila mojo roko, ki plišasto miš s kosmatim repom drži nad mačkom njegova naj prijateljica pa točno tale neverjetno dolgo zdrži, že 14 dni jo okol premetava... vse ostale prej je uspel v 3 dneh zdemolirat tolk, da so bli koščki une radirke, s čimer je nafilana, po celem stanovanju... Druidka, takle je bil un mačkon, ki je zadnjič se po naši terasi zgubljal sam mal manj okroglo glavo je imel... Cookie, a če ga še kdaj srečam, zadržim in te pokličem seveda, sam ne prej kt čez 10 let Moja Pesjanka bo letos stara 6 let, pinči živijo pa 14, 15 let, glede na prehrano pa bo moja zihr kako leto dlje, tak da...ne prej kt čez 10 let. Je pa blazno alergična na mačke; k je bla še mala, so jo zalezoval,k so milsili, da je podgana (tok mala je bla), pol k je pa zrasla, jo je pa enkat en maček okol kepe pritisnil, kr tko, za foro, čeprav sta se prej ful igrala. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Moja podganca tud dobiva okol kepe, pa se jo nč ne prime. Še vedno obožuje muce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 saj pri tebi skoraj nima izbire slikce mačka pa še bolj pol, ker sem zdajle okupirana (beri: Tristan spi v naročju in ne morem vstat in it po mobitel..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 saj pri tebi skoraj nima izbire Tud to je res Jeti, lahko mi zavidaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 http://www4.slikomat.com/08/0315/mj8-Tedi.jpg Tedi - z vidnimi sledovi od "sodelovanja" pri barvanju vrat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 http://www4.slikomat.com/08/0316/g1l-Lisko.jpg Razgled je odličen... Ampak treba je tudi dol... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 a sedaj boš moral pa gasilce poklicati? Ne ni bilo treba... http://www4.slikomat.com/08/0316/pe9-Lisko0.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 http://www4.slikomat.com/08/0318/5ru-Mucki.jpg http://www.cosgan.de/images/more/schilder/015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 jaz imam tud hišnje ljubljenčke - samo ti poskrbijo sami za sebe a za katere gre ? Mravlje Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 http://www4.slikomat.com/08/0320/exw-Muci03.jpg Veliki in mali... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.