ScorpioGirl 28. september 2008 Prijavi Deli 28. september 2008 http://shrani.si/t/1i/C3/pTSDyIM/picture-812.jpgvesoljček naš, pogrešali te bomo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. september 2008 Prijavi Deli 28. september 2008 Jutranje lispanjeSe cist en mal...Ready for stage Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. september 2008 Prijavi Deli 28. september 2008 Neka cudna pepelka tole, vsaka dva tedna eno veverico pozre Ne, cista mesanka, mama je crno-bela, atej pa cisto crn (vsaj takrat je bil ta zaloten pri dejanju). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 28. september 2008 Prijavi Deli 28. september 2008 Kar nekaj takih išče nov dom http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/k045.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2008 Prijavi Deli 28. september 2008 http://shrani.si/t/1i/C3/pTSDyIM/picture-812.jpgvesoljček naš, pogrešali te bomo My darling Xena http://shrani.si/f/3D/eB/3WDfNcU6/dscn0162.jpg tale puhek je pa od sile..... kroko....tazadnja fotka je res sam za na plakat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Kraljevič Vinko kaka v moje jasmine. Pleza na streho in hodi kakat tudi v rože od sosedov Na terasi ima svojo odkrito stranišče, ker se zaprtega na loputo boji , Mačkinega wc-ja (na loputo) ne uporablja. Ne vem, kako ga odvadit. Sosedje so se pritožili Mačja stranišča čistimo vsak večer, sem tudi že zamenjala kar nekaj peskov. Saj gre v svoj Wc, ampak tudi po svetličnih loncih, vse prekoplje , zverinjak ! A kdo ve pri katerim mesecu bi ga bilo najbolj pametno kastrirat? Sem brskala po netu, pa so si mnenja različna. http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/Vinkosett20081.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Po mojih izkušnjah čimprej, če ga misliš... če enkrat ugotovi, da je treba markirat in da je sex fajn... si zna to zapomnit in ni nujno, da kastracija pomaga, da ne dela neumnosti pol.. (pa ne zdej vsi nasprotniki kastracije po meni lopnit, plis...) Za odvajat od kakanja po rožah... pri Tristanu je za odvajanje od vsega, kar nismo odobravali, najbolj zalegla ena navadna šprica za rože z navadno vodo in pol zasledovanje.. da si ga ujel med dejanjem in enkrat špricnil po nosu.. mačku ne paše imet mokrega smrčka, tko da če je pameten, bo to povezal s cvetličnimi lončki... pa še sosedom nabavi šprice in jim daj navodila druga varianta je pa (vsaj za nekaj časa, da se odvadi) nekako zaščitit lončke, da ne more priti do zemlje... kake bambusove palčke na gosto not zasadit, mrežo okol rože dat... kaj takega... pa ful luštkan mačkon je Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Hvala Aliana Ima en meter dolge bele obrvi in brkle Neko mrežico moram nabavit za rože, palčke smo že montirali, pa jih je izpulil . Računam na to, da bomo okno na teraso zaradi mraza kmalu zaprli, in bo stranišče tudi v kopalnici. Mačka prosi za na teraso ko smo doma, drugače gre, če ima silo v kopalnico v svoj Wc. Kastracija; pismo, saj moj maček živi vendar v stanovanju, to je neobhodno (za vse opozitorje). S kastracijo oz sterilizacijo podaljšaš živali življenje in ji prihraniš serijo bolezni, iztrošenost ipd.... Kraljevič ima sedaj 4 mesece, bom klicala jutri veterinarja. Niti pod razno ne mislim čakat, da bo začel markirat zidove Moj prvi maček -samec - Mačka pa ima 16 let, stara teta, sterilizirana že 14. Je sicer na dieti, da ji ne pešajo ledvice (poseben prehrambeni režim) in ima precej piškave zobe. Sicer pa je super, moja ljubica To je pa njegov fotr;http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/PadrediVinko.jpg A di dober Vinkov fotr? Kako sta si podobna, ista lisa na frisu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 joooj, čist kopija super sta! ej, svaka mu čast, da je šel palčke ven pocufat.. ta prav je :palec: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 A nista? Fotr je sila. Vinko se je skotil dobri mami mački in gentelmenskemu fotru. Pismo, me enkrat na teden kontrolirajo, če se ima maček dobro pri meni , pošiljam slike in opisujem prigode. Punca iz družine, od koder prihaja kraljevič Vinko mi je povedala, da je Vinkov oče zelo pazil na svojo družino, ko so bili mali mucki, pa tudi svojo ženo čuva Zato ima ima Vinko dobre gene, ker mama mačka zelo močno prenaša na zarod pozitivne izkušnje s človekom (oz obratno, če je temu tako). Malega ni strah ničesar, spi na hrbtu z razgaljenim trebuhom, kar običajno živali ne počnejo. Jutri grem po nov WC za stanovanje, sem našla en super pesek, umeten, zelo, zelo droben, se ne prijema na tačke in je zelo higijeničen in se gajbica z lahkoto čisti. Mali pa je' in kaka kot tjulen Vinko Usranko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 meni je Vinko bolj všeč ne vem kaj vidite na fotru Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 http://shrani.si/f/1S/K1/2ygUtEh5/pa030003.jpg Za utrujene je vsaka postelja dobra... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 dober dan! lepo se redi, lepo. http://shrani.si/f/7/q4/1cvcazjw/dsc00298.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Častna beseda, da tako spi. Vedno http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/VinkoSuperstar03ott2008.jpg Počivamo na kavču http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/Gattixforum01ott2008.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 kaj si si pa ti tko razmazala obraz? samo res upam, da to niso posledice macjih krempljev Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 hehehehe kakšni položaji x:Dx x:Dx mačke pač kaj si si pa ti tko razmazala obraz? samo res upam, da to niso posledice macjih krempljev Malo diskretnosti pa mora ostat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nota 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 RAZSTAVI MAČK - CELJE, 18/19.10.2008 Da vas - ljubitelje mačkonov - malo opomnim na razstavi mačk ta vikend v Celju, v dvorani Golovec ). Torej: potekali bostva dve razstavi - ena pod okriljem Federation Internationale Feline (FIFe) v Hali E - ter druga pod okriljem the Cat Fanciers' Association (CFA) v hali C1. Pričetek razstav ob 09.00 uri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 No tkole. Folk (ne vsi) jest vs mam dost. Nehejte. Kaj sm zadnjič prnesla iz šole? Mačka. Ja, mačka. 3 mesce starga. Sošolka prav, da je bil tam že zjutrej. Torej kaj dela majhen maček celo dopoldne na istem mestu ob glavni cesti? Več kot očitno ga je nekdo vrgel skozi avtomobil z mislijo, da ga bodo že otroc pobral. Ne tko se ne grem. 11. člen ZAKONA O ZAŠČITI ŽIVALI pravi : Skrbnik hišnih živali mora z zagotovitvijo osamitve, kontracepcije, sterilizacije ali kastracije živali preprečiti rojstvo nezaželenih živali. Zapuščenih mačkov je ogromno in preveč, "pa saj mi zmerej vse oddamo" zame ne pomeni nič. Koliko časa živjo vaši oddani mački? 2 leti? Ker jih povozi avto? Življenska doba mačka je okoli 15let. http://www.zverca.si/pomensterilizacijeinkastracije.html Pa ne me zdej vsi preveč zares uzet, da kregam vas forumovce. Samo na vsake toliko časa mi odnese pokrovko. No tule je mali Filejček: http://shrani.si/f/3H/tX/4gpU0pWn/image025.jpg Zdaj mu je dobro Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 Jaz nisem proti spuščanju mačk ven iz hiše - vendar v varnem okolju. Če žival zboli - jo je potrebno peljati k veterinarju (jah tut taki so, ki tega ne počnejo), futrat je pa mačka itak treba ane Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 je ravno zadnjič soseda pohvalila Tristana, da ful obvlada hojo čez cesto.. da dejansko pogleda levo in desno.. jaz bi sicer še zmer rajši vidla, če sploh ne bi hodil čez sam v bistvu nimam kej dost naredit.. razen, da upam, da mu bo še dolgo uspevalo tole.. ta vikend sem ga prvič samega pustila več kot dva dni.. ni imelo smisla, da ga vozim k staršem, ker ni blo nikogar.. mu je sosed samo hrano dajal.. barabica mala, naštimala sem mu ta dobrih briketov za dva dni, pa zraven eno skledico tistega mesa iz vrečke.. pojedel očitno prvi dan vse brikete, ker sosed rekel, da je blo vse prazno (razen seveda une posode z mesom) in mu je obe napolnil.. in naslednji dan isto.. tko da je pujsek mali požrl za cel teden briketov, ostalega se pa ni dotaknil.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 23. oktober 2008 Prijavi Deli 23. oktober 2008 Peljal potepuško [drugače oskrbovano] muco na sterilizacijo, bilo 40% ceneje kot pri domačem lokalnem veterinarju.Čez 2 -3 mesece še mladiča [muco malo]. Zdaj mora biti nekaj dni v fletu, da si malo opomore ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. oktober 2008 Prijavi Deli 24. oktober 2008 Meni se zdi grozno, da imela mačkersona samo v bajti. Ima prosto pot izbire - kje hoče biti, s kom hoče biti, kje bo spal - zdaj ko je hladno me nekam čudno gledal, ko ga v klet vabila, za živali porabila čudo keša in nobeden ni steriliziran. Še. Se nekaj menimo, da bi pa mačkona mogoče dali, ker pretepaški muc ratal in čisto možno, da kakšno kugo mačjo stakne, če bo takšne vzganjal. Zakaj ne morem fliknit fotke gor??? Huda (pa sem jo pomanjšala in vse ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 Daljni sorodnik je spet pri meni v reji za en teden, od poletja dvakrat vecji/tezji.Danes je "prvi dan", je se bolj sramezljiv. klikklikklikklikklikklik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 varno okolje? x:Dx kje je to? Dobro vprašanje.Me prav zanima definicija varnega okolja od tistih ki so dali na plano to cvetko o "varnem okolju".In - največ zavrženih mačk, takih kot tisti ki ga je pobrala emmzi, prihaja ravno iz t.i. "varnih okolij"... :xx!: Ko enkrat ta živi "kos pohištva" postane v napoto... Nihče iz okolja npr. takega kjer živim jaz, mačka ne bo peljal nekam z avto in ga odvrgel.Tudi moj posvojenček od lani je k meni prišel na ta način, odvržen iz avta, v mrazu in dežju, star okrog dva meseca.Žal je pokojni, mačji aids, ne da se pozdravit in smo ga dali uspavat.Ko jih gledam kako se igrajo na prostem, plezajo po drevju, lovijo... Da bi zaprl žival v bajto, ji odvzel svobodo, radost igre na prostem?Nikoli.Na noben način jih ne morem obvarovati pred vsemi nevarnostmiMoji mački niso potepuški, dobro vedo kje je hrana, kje je toplo, kje je varno zavetje kadar ga rabijo.Streilizacija - svoje mnenje o tem sem povedal že v eni drugi temi.Proti.Naj polovijo potepuške mačke, naj jih sterilizirajo, naj to financira država, jaz ne bom.Naj se ukrepa bolj strogo proti tistim ki za živali ne skrbijo ustrezno, jih mučijo, zavržejo... In - na Animal Planet si malo oglejte kako je to drugje poskrbljeno - je serija o tem. Tudi meni kdaj odnese pokrovko. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 Tkole mi gospodič spet pomagajo nalogo delat... zadnje tace so na mojih kolenih, sprednje pa čez vse zapiske, ki jih rabim, če hočem tole dokončat... in tko 'trdno' spi, da ga nikakor ne morem zbudit in prestavit drugam tolk, če se bo kdo spraševal zakaj bluzim po netu, namesto da bi esej pisala aja, o 'varnem'... Tristan že kako leto ni spal noter.. ga ne prepričam, nikakor, pa če je še tko mraz.. zunaj na balkonu ma stol in gor dekco, pod stolom ima mal bolj zaprto 'hišo', z volneno dekico za pozimi, ampak itak pride tja šele enkrat proti jutru, drugač pa bluzi okol celo noč.. vsake tolk pride s kako prasko na glavi, ampam ful manj kot včasih, pa očitno je naredil red, ker se je (upam) končalo uno 'vsak mesec k veterinarju po antibiotike zaradi ugriza'... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.