Guest VilaSonca 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 blagor vsem, ki imate doma te puhaste, krempljaste, brkaste, smrčkaste kepice in mišičaste mačje pojave, da vam lahko skočijo zjutraj na posteljo in vam predejo in se zvijejo v klopčič in tako fajn obtežijo deko. sploh ob takih deževnih dnevih jih začnem pogrešati. ma nič ni bolj hvaležnega od mačjega mijava. lahko so psi karkoli, čez mačjo ljubezen je ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 VilaSonca, bo treba kaj domov prinest pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Pri stari mami sem včeraj srečala tri majhne kosmatinčke.. 2 tigrčka, en črn, pa vsi bolj dolgodlaki... če je kak interesent, se lahko verjetno kaj zmenimo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 moja igračka ... Kjutek mali! Moja zverinica ima tudi eno tako igračo, enako pravzaprav. Mysti, joj kakšen srček je!!!! :2src: Vidim, da se je že udomačil. A kej razgraja? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Se vidi, da ni ravno majčkena ja Mi je pa ful všeč! Koliko pa tehta oz. koliko je velika? Naš ima pa težnjo vse "ubit". No, tako mi pravimo. Vedno, ko dobi novo igračo, jo grize in grize, dokler ne neha piskati Pa vedno, ko pridem z več vrečkami, vtakne glavo v vsako, da vidi, če je kaj zanjga. Mysti x:Dx Sliši se prav luškano... A je kej kihanja? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Podzavest je lahko, itak. Sej veš...poslušaš o tem, kako ima sosed uši, pa te začne takoj glava srbet Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 evo, še ta, pol pa dam mir heheTo je nek penzioner, ne pa mlad muc...glej, ze kocine mu iz uses poganjajo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 :2src: :2src: :2src: V učkih se mu vidi, da je navihanček. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Bil ravnokar na obisku pri teti:Prvi dan, ko je ugledal svet, mu je mamo povozil avto,zdaj je star dva tedna, malica vsake tri ure, tudi ponoci. Njami njamiTam ja, prav tam cohljajSecret placeRun Forrest, runTwo assholesA ?Aa ?When camera switches of...you are dead meat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 sej sej baraba mala bog te uslis! pa da se zacnemo po zraku vozit koncno ?ma da bi že 1x nehal proizvajat te bedaste avte. luštn kaj pa, ko odraste? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Bil ravnokar na obisku pri teti...Oh, zaljubljena. Ubogi Danes je šel moj samo na tri kratke sprehode in zaradi odvečne energije že cel večer laja. Sej, ko pridem do njega, hudomušno pogleda in neha, čim pa pogledam stran... laja.Zabavno. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 naša CIBA Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Evo naše male mačice: Sivi je menda kar Sivko (ali pa bo Lumpi) še se ne ve točnoČrna mucica - je LinaČrno beli mačkerson pa Murček alias Murč rože so šle u pm..žal difenbahija izgubila štiri liste drevo življenja en lep vrh.Pesjanar pa ves paf ampak bo nekak Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 blagor vsem, ki imate doma te puhaste, krempljaste, brkaste, smrčkaste kepice in mišičaste mačje pojave, da vam lahko skočijo zjutraj na posteljo in vam predejo in se zvijejo v klopčič in tako fajn obtežijo deko. sploh ob takih deževnih dnevih jih začnem pogrešati. ma nič ni bolj hvaležnega od mačjega mijava. lahko so psi karkoli, čez mačjo ljubezen je ni. Vila, a nisi ti imela eno črno belo mujčico???Čez mačjo ljubezen je ni, se strinjam Ja nabavi si mujčeka, vprašaj Krokota, on ima vedno kake dobre mačje podmladke Nat, lepi mucki, imena tudi , veliko skupnih let! Od rož je za mačke najbolj strupena božična zvezda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Moja Ljubezen, Kraljevič http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/FotoPrincipino1.jpg Fantje http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/100_0038.jpg In še zadnja, potem se neham bahat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Zaspanci http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/100_0044.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 :2src: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Ruby, a Obama nima takih velikih čopkov na uhljih kot Charlie? Moja Dracena se je poslovila - ena od dveh seveda. No ja, bomo preživeli Cukrček je zdaj utrujen, ker ima kar dva praskalnika, enega s tunelčkom ... jah jah, stanovanje postaja bolj toplo sedaj. Misli Črni mački so precej nehvaležni za fotografiranje . Vsekakor pa Obama nima tako močnih čopkov na uhljih kot Charliček, tudi kosmat ni tako. Je enobarven in nikjer na netu nisem zasledila črnih maine coonov zelo kosmatih. Uau, bravo za praskalnik! Kvalitetno igrišče za malega razbojnika Anka kliče moja dva kar gusarja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 wuf ... muce-mace Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 kot gazdarica tvoja pesa tud simpatično bitje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Zdaj lahko povem , da je mal pretežka...ni sile ampak kar je . potem je mešaneka med labradorcem pa zlatim prenašalcem...upam da si predstavljaš velikost.Si predstavljam ja! Mešanka med dvema zelo lepima in prijaznima pasmama. Moj je pa ful suh in me včasih kar malo zaskrbi. Sicer se ne vidi, ker ima toliko dlake, ampak vseeno. Poje dovolj, še celo več kot naj bi, je pa res, da je tako hiperaktiven in stalno teče, skače, se igra... Ko greva za eno uro tečt in prideva domov, je on ves naspidiran in še ene par krogov naredi okoli hiše, jaz pa komi živim. Bi pa vse naredil za lubenico. ... jah jah, stanovanje postaja bolj toplo sedaj. Itak! :2src: wuf ... muce-mace Spet en cukerček! Ruby, nataly, kakšni lepotci! A kdo ve, kako se reče tistim zajčkom, ki imajo ful dolge uhlje? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 ne mara fotkanja ... ti pa glih veš Spet en cukerček! ... na-a ... jst sem coprnica A kdo ve, kako se reče tistim zajčkom, ki imajo ful dolge uhlje? zajček dolgoušček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 jp ... je treba eno konkretno zver nabavt ... mucarrr ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 imaš prav ... zato bi pa jaz najraje šla v divjino ... med vse prečudovite zveri žal so samo sanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 jeti, kako kako je luškan zajči! mačka, thanks za info! A kdo ve, koliko let povprečno živijo? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.