majica 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 hvala nč več prjatla :xx!: :o|o: (razpoloženje branja tega posta) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 hehepa she na ush (sramno, po domache picajzl) sm pozabu 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Naš muc pri dedku in ati!!! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 666 zlomkou....tralalaprasica je bila zaradi znanih dejstev namerno izpushchena...janjak , kako naj te človek nima svinjsko rad Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Mačko, malo črno falotko in eno hrčico, dve sta pa žal umrle pred kratkim-ampak sta imeli 3 leta,kar je za ruske hrčke častitljiva starost V kratkem bova nabavila pa še pritlikavega kunca Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Dedi je predvčerajšnim dobil mlado vrano, ki je hodla po cesti in bi jo lahko kdo povozil. pa se je odločil, da jo bo udomačil. danes zjutraj je zaradi neznanih vzrokov poginla. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Še enkrat naš muc! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Dedi je predvčerajšnim dobil mlado vrano, ki je hodla po cesti in bi jo lahko kdo povozil. pa se je odločil, da jo bo udomačil. danes zjutraj je zaradi neznanih vzrokov poginla okolju prijazna Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Dedi je predvčerajšnim dobil mlado vrano, ki je hodla po cesti in bi jo lahko kdo povozil. pa se je odločil, da jo bo udomačil. danes zjutraj je zaradi neznanih vzrokov poginla okolju prijazna Kdo? Vrana? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Morion v sušilcu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 haha, mucka v pralnem, hah..si jo ti dala....zdjej pa bo notr kr sama pohajala aja, jh vrani ni bilo okolje všeč, pa tut ,če je bilo opravljeno humano in koristno dejanje po človeku sodeč Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Kris...upam, da pred pranjem redno pregledujete notranjost pralnega stroja... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 jest mam pa foxterierko, tako bolj foteljsko in kovtrsko (je rada pokrita s kovtram, če jo zebe). ma pa ful, ful energije, že zjutraj. se ji tiste baterije redkokdaj odfilajo, če pa že, jih ima v tren oka spet nafilane... cel kup zgodb bi o njej lahko napisala, fejst kuža je... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Povedala bi neki... V prejšnji Oni je bil zelo zanimiv članek o lastnikih domačih živali...da jih preveč počlovečijo in žival ni več žival ampak hibrid človeka in psa... kar utegne biti zelo škodljivo za oba pripadnika te "veze"... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ...joj jaz mama pa zdaj možnost dobit še mucka, sam nevem x!x ....a bo pol že preveč Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 oho kak kuža Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Bobtail...če se ne motim...prevelik, da bi znala prikrit strah...pa groz mečkajoč, se mi zdi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Joj, JanjaK, ful je cort poki, bo kr držalo, ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Evo, tole malo zajcico sem dobila za en teden za pazit.. sem poskrila vse kable in podobne stvari in jo spustila ven iz kletke, pa se je v 5 minutah cist udomacila in zdaj firbcno snofka okrog Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 A daj nehaj! Ker jaz imam pa danes zajce v asociaciji...Ze nekajkrat danes, med drugim ko sem vrgla korencek frendici cez balkon in se je razpocil, sem rekla ostalo bodo pa zajci pojedli... kaj je lushy, ejj!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Ma ful je socializirana tamala.. cist drugace kot un moj zajc, ki sem ga mela vcasih.. se pusti bozat in vse, pa lulat gre v kosaro (no, vsaj tko so mi obljubili ). V avtu sem mislila, da bo ful panicna, pa se je zleknila in zaspala.. se obrnem na prvem semaforju nazaj in pogledam in sem se ful ustrasla, da je ze crknila od vrocine una pa lezi in uziva.. pol sva sli na kavico, pa je tam mirno skakljala okrog po kletki.. Se ful vidi, da dva otroka zanjo skrbita.. ful simpatiko Prejle sem jo se v gostilno peljala, ker smo se zmenli, da gremo ven jest.. je natakar nekaj zajcjo obaro omenjal... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Evo pa se ena Mimi, ki se valja med radiatorjem in... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Evo pa se ena Mimi, ki se valja med radiatorjem in... kje pa je mami? 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Od vedno imam živali, pa moji tudi, pa nonoti tudi. Od vedno imam SAMICE. Ne vem natančno, zakaj tako. Saj so bile muce (in je še) pravzaprav vedno najdenke. Morda tudi zato, ker me je vedno blazno motilo, da so ljudje rekli, če že..potem samca..manj sitnosti... :xx!: :xx!: ...bla, bla, bla :xx!: Moji Pips(ikonca) in dobro Velikanko (psica) pa kličem kar moji Punci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Morda tudi zato, ker me je vedno blazno motilo, da so ljudje rekli, če že..potem samca..manj sitnosti... :xx!: :xx!: ...bla, bla, bla :xx!:Ha-ha, to pa res ja. Sam za samico vsaj veš, da bo v času gonitve "živa" domov prišla, za samca pa to ni nujno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.