Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki

Tamburin

Recommended Posts

Guest razlika
U glavnem. Tri bolhe sem danes speštala. Ni blo lahko, ali što se treba nije težko. Sam je blo mal težko. Ker tudi komarjev niti mokcev niti pajkcev ne maram, nočem mečkat/zmečkat. Ni blo druge.. Bolha ima strašen zalet. Lahko skoči 300 km/na h. Če hoče. Včasih noče. Takrat se jo lahko ulovi. In sem se spomnila.. to sem že počela... ujameš bolho tako, da si pač hitrejši od nje. In sem jih tamanila... heh. pih. V bistvu gre za to, mačka je mela dve globoki ogrebotini pod levim očesom. In sem jih.. krvosese zajedalske. Ampulo za vrat, hud ekološki eksodus. Pol sem ji narezala mal surovega purana. To je to. Vse narobe in zgrešen. Še dobro, da je jutri nov dan. Brezbolšji.
Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
Jaz sem, jaz sem!!! Naj bo Matilda! :) po moje ji ful paše :)

..men je pa boljš Suši... xrolleyesx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Predlagam, da ji je ime Mica x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

danes prispela. roko mam že razmesarjeno x:o)x imena še nima, jst navijam za to, da bi bila matilda, pa ne vem zakaj ni noben navdušen nad tem? :inocent: x:Dx

Ali pa Konigunda??????

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Matilda bo vredik.

Itak na koncu maček odloči - če mu neko ime ne leži, preprosto ne sliši nanj.

Evo našega mačjega prirastka:)

Najprej LIna - črna panterica

pol pa Lumpi - sivi tiger

Pa še Muri in Lumpi v ekšn x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 2 weeks later...

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :2src:

Kakšni mjaučki :2src: Pa kakšen lep obrazek imajo!

Čisto bolna na te lepe živali!

Danes se videla z gospo xsrcx , ki vzreja maine coone in se napestovala njenega ultra velikega mačkona Magnifica xsrcx

Dobri velikan, ampak res OGROMEN :eek: Kakšen super karakter imajo ti mački :2src:

Mačka Režalka, kako se je kaj privadila na nov dom Matilda?

Črni Gusar-Obama xsrcx

http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/Picture022.jpg

In njegov pobratim Kraljevič xsrcx , ki je najbolj gizdalinski maček na svetu; 18 ur dnevno trebi in češe svoj pelc x:Dx

http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/Picture025.jpg

Govorijo x^x Mi smo pred leti(ko bili mestni ljudje) imeli nimfiji par - samička Pika je bila bolj prevzetne sorte in razen cartljanja v nulo in pospravljanja svinčnikov, ter pitja s kozarcev in žretja iz krožnikov ni obvladala kaj dosti, njen papagajski tip Jaka je bil pa že bolj z žavbami namazan. Izkričal je Piko, pa nekaj podobno zdravo. Imela sta pa naraščaj in ta njun pomladek lepo pokliče: Pridi lubi, pridi lubi..cmok, cmok..(dali smo ga svakinji in tam vsi bolani nanj)

papige so moja šibka točka, tako kot pesjanar, pa mačke...mogoče kdaj čez leta spet papige privlečemo v bajto..kdo ve.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Meni tudi papige, a ni zanimivo? Ko sem živela še s starši smo imeli skobčevke, mama je ta zadnjega papagajčka Miškota :2src: naučila govoriti, mali je klepetal na vse pretege, je bil res ptičec in pol, krotek, pameten in zelo družaben.

Ko je se je enkrat po nesreči zabil v steklena vrata :O: , ubožec ni preživel, mi smo pa še leta jokali za njim :C:

Ne bi več mogla imeti papig. Samo ideja, da žival zapreš v gajbo , me zmrazi od hudega :O:

Pa tudi z takim mačkerajem, kot ga imam, je zadeva povsem neizvedljiva. Mislim, da imaš pod stropom ubogega tiča, ki živi v večnem terorju, ko gleda spodaj dve zveri, ki si oblizujeta brkle ob pogledu nanj :inocent:

Prijateljeve, modre nemske doge, sest tednov stare (hodijo ze, govorijo in pisejo pa ama bas nista).

Luštne mrcine.

Koliko pa zrastejo? Verjetno so poltem max psi

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Luštne mrcine.

Koliko pa zrastejo? Verjetno so poltem max psi

smo mimeli mi včasih tigrasto nem. dogo doma. Imajo plečno višino 75cm+

Vedno pravim, da so zato tako veliki, da lahko nosijo svoje ogromno srce. Boljšega karakterja si res nemoreš predstavljat. :2src:

Jaz pa imam tut novo živalco. Ex-laboratorijski poganček, prvotno namenjen za mrcvarjenje :xx!:

dame in gospodje predstavljam vam Jussija...

ta da:

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs207.snc1/7428_1231519677047_1500794818_639981_7148206_n.jpg

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

O emmzi, luškan je! :palec: Vsa čast.

Moj hišni ljubljenček je zelo tak... slovenski? x:)x x:)x

V bajti laja in je hud (kao), ko pa pride človek notri ga pa pozdravlja pa liže. x:Dx

Zanimivo mi je to, da pozna glasove avtomobilov. Točno ve, kdaj jaz pridem, kdaj oče, kdaj sosedi... na ostale pa laja. Žurka.

Starejši je (pa še ni tako star), bolj je šefovski.

Zadnjič je spal zraven moje postelje in smrčal na ves glas. Sem ga zbudila in me je totalno natulil. x:Dx :vragec: Pravi mačo.

Pa zmeraj več se oglaša. Ne renči, niso zlobni glasovi, ampak neko ugovarjanje... x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pri naši bajti je glavna mačka, ki smo jo dobili že z lastnim imenom x^x . Kitty, pa še pupe moje so srečne.Na začetku , to je cca tri leta nazaj smo opazili, da je malce posebna x:Dx .Ne zna mijavkati, oglaša se kot golob,na koncu pred kakim mesecem pa dobili potrditev, da je hendikepirana v smislu možganskih funkcij. Naša Kit je nadomestila atija punčkam, k nas je same pustil in postala trem babam doma, edini desc :sori: .

Obnaša se kot kuža, da tačko etc...Vodimo jo na povodcu na sprehode in smo podobni družini Adams. x:Dx

Torej, zanima me, če ima kdo doma podobno zadevo, živega bitja, da mi pomaga skakim nasvetom. Veterina je nezdrava za tošl :inocent:

tri leta nazaj smo opazili, da je malce posebna x:Dx .Ne zna mijavkati, oglaša se kot golob,na koncu pred kakim mesecem pa dobili potrditev, da je hendikepirana v smislu možganskih funkcij. Naša Kit je nadomestila atija punčkam, k nas je same pustil in postala trem babam doma, edini desc :sori: .

Obnaša se kot kuža, da tačko etc...Vodimo jo na povodcu na sprehode in smo podobni družini Adams. x:Dx

Torej, zanima me, če ima kdo doma podobno zadevo, živega bitja, da mi pomaga skakim nasvetom. Veterina je nezdrava za tošl :inocent:

:eek: x?x

In od kod ste dobili tako potrditev?

Imam tri mačkone doma, za silo pravilno mijavkat zna samo eden... x:o)x

Eden se komaj kaj oglaša, ponavadi sedi in nepremično gleda nekaj ali nekam, pa bi tudi kdo rekel da je malo retardiran... :vio:

Pa je brihten ko hudič, za tisto kar ga zanima... x:Dx

Pred leti smo imeli enega belega, bil je gluh totalno, drl se je pa tako čudno da se to ni dalo povezat z nobeno znano živalsko vrsto... x:o)x

Je pa znal potrkat na okno da smo ga spustili noter... x:Dx

če ima zdaj tri leta in ste tolk časa lepo preživeli skupaj, ne vem, zakaj ne bi še naprej? al ima tud kake druge zdravstvene težave, da se rabi veterinarja? ker drugače je pomoje čist dost, če jo mate radi :)

Točno tako... :palec: :palec:

To je edini pametni nasvet - imejte jo radi in uživajte z njo... xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Takole se pa moji trije grejejo pred štedilnikom... xsrcx x:Dx

http://www.shrani.si/f/t/VM/2x1KhziS/mucki.jpg

Razdeljeni po generacijah - mladina je na tepihu... x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...