Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki

Tamburin

Recommended Posts

Guest Jeti
Anede x:px Žena prav, da včasih ne ve, kdo hujš žaga; jst al on x:Dx

Muc je moj, pravzaprav sem jst njegov, no, pravzaprav sem jst njegova mama x:o)x

xsrcx

ti si ena taka simpatična pojava, butl :2src: .... verjetno se tvoja žena tega zaveda... Majkl pa tud x:)x

Meni je naša Murka x:px (ni druge - ostal je Murka) blazno dobra - zašumiš z alu folijo, pa čisto hepi rata - ve, da bo dobila žogico in potem ti jo prinese in spusti v dlan, ter čaka, da ji vržeš. Tako bi se lahko igrala cel dan. Naj omenim še, da je ta mačka spešeli od gospodiča.

Lina pa je ratala velika uživačka - prehranjevanje je na prvem mestu. In ležanje do onemoglosti..pa spet prehranjevanje. Igranje? Lepo prosim, dame pa ja ne norijo.

muce :2src: .... Nat, da ne boš mislila, da je moja coprnica kaj drugačna .... hranim jo, češem ... ok ... ji ni ravno povšeči x:Dx ... vodim na sprehod ... ko pa zver zagleda pa odpadem kot knof na gatah x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx

x8Dx no, pesjanar je pa moj -vsaj to x:)x in tule nekak ni dileme-čeglih...se spomni, da treba ta tretjo sosedo pogledat - bi se lahko jaz na zobe metala, pa ne bi bilo nobene koristi. On mora tja it..konec.

Ni prav tole..sem zafrknila od vsega začetka, ker nisem pravilno vzgajala psa..a jbg..zdaj je kar je.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ker sem nova tuki gor, bom začela na začetku.Imam dva psa whippeta in enega mačkona x:)x , pa verjetno nekaj familj bolh :vragec: .Do nedolgo nazaj pa nam je družbo delal še zeleni legvan, pa ga je žal maček v trenutku moževe neprevidnosti udesil :cry: .
Drzen slap vedrine požene se v oko tišine.

x:Dx

je moj foter pred leti dal mačku ime Šturmfirer. Pa je maček zbolel in ga je odpeljal k vetu - ko ga tam vprašali po imenu pacienta -ga je v trenutku prekrstil v Brejca x:)x (ga sram ratalo kakšno ime je maček imel)

sicer pa sta vedno dajala hecna imena:ena bila Meri -jo povozil avto, Marino je verjetno ubila soseda (ni dokazov), Šturmfirer pa je poginil zaradi zastrupljene miši, Paprikaša je tudi povozilo.. x8Dx

Zdaj ima foter še Miškota in še enega z odštekanim imenom -sem pozabila madona..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Hehe, face x8Dx

mimogrede..a mi lahko kdo razloži logiko.. zakaj ima 5-kilski maček lahko cel stol zase, jaz se pa v polovico ene ritnice rinem zraven, da sem lahk za računalnikom ... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

čaw,

pri nas vse šekargre. tačka počiva, lola je shujšal, danes sva šli na Marka (hrib z restavracijo). si nisem upala noter po kosti (ker x:Ix :8): x8Dx ker imamo dovolj...) te odpadne kosti... pač, ni še tko na tsno.

mimo dva BMW-ja črna, so jih prišli iskat- ljudi... x:)x grr

tačka od Tije se bo tut pozdravila, kmalu. če ne bomo šli na servis, lola ima pač enga zobka, dva za postrgat ali popravit, kdo ve kolko to stane. če pregloda ful kosti pa ima trda kaka. kar je slabo. moja loli zdaj kakca zeleno, tudi.

na poti dol srečali enga (trojnega) brez par zobov (gospoda), pustila lolo iz rok, da spoznava tujce (znači njegovega šarplaninca) nakar sem dobila vprašanje- ma vi niste od tukaj? sem kar šla.

nakar sva spoznavali eno mačko, vsaj en fajn (ostala dva kužka sta lajala na loli, ta velik je bil kul, na mačko je samo malo podivjala). pol sva šli domov k tiji.

:)

Kako najllažje spraviti psičko k kužu?

V avto pa gremo. To ja, samo kaj ko vožnje ne prenaša najbolje in mi bruke meče :wOOt: :wOOt:

Bo že. Počasi in odprto okno

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Znebila se jih bom, nič bat :vragec: :vragec: :vragec:

Če se jih bom tako kot prvo rundo, bo super. :wOOt:

Povratne informacije od lastnikov naših kužov so fenomenalne

Noben na ketni, noben v kletki... Vsi prostora za jaganje neomejeno.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Guest Jeti

tole muco-maco je dons preganjala coprnica ... ko ji je ušla na oreh ni več našla sledi ... vohljala pod drevesom kot zmešana, navzgor pogledat pa ni znala x:o)x

Eni se mogoče spomnite, da smo mal manj kot 5 let nazaj iskali datum, kdaj naj bi bil Tristi rojen.. In smo znalsko določili današnji dan :)

Tako da .. moj mači ima danes 5 let xsrcx :2src: :wOOt:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest Jeti
Feniks, prvi koraki.

:wub: ... sam škoda, da se mu bo spremenila barva oči, ko bo starejši

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...