Guest Jeti 17. marec 2010 Prijavi Deli 17. marec 2010 Anede Žena prav, da včasih ne ve, kdo hujš žaga; jst al on Muc je moj, pravzaprav sem jst njegov, no, pravzaprav sem jst njegova mama ti si ena taka simpatična pojava, butl .... verjetno se tvoja žena tega zaveda... Majkl pa tud Meni je naša Murka (ni druge - ostal je Murka) blazno dobra - zašumiš z alu folijo, pa čisto hepi rata - ve, da bo dobila žogico in potem ti jo prinese in spusti v dlan, ter čaka, da ji vržeš. Tako bi se lahko igrala cel dan. Naj omenim še, da je ta mačka spešeli od gospodiča. Lina pa je ratala velika uživačka - prehranjevanje je na prvem mestu. In ležanje do onemoglosti..pa spet prehranjevanje. Igranje? Lepo prosim, dame pa ja ne norijo.muce .... Nat, da ne boš mislila, da je moja coprnica kaj drugačna .... hranim jo, češem ... ok ... ji ni ravno povšeči ... vodim na sprehod ... ko pa zver zagleda pa odpadem kot knof na gatah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. marec 2010 Prijavi Deli 17. marec 2010 no, pesjanar je pa moj -vsaj to in tule nekak ni dileme-čeglih...se spomni, da treba ta tretjo sosedo pogledat - bi se lahko jaz na zobe metala, pa ne bi bilo nobene koristi. On mora tja it..konec.Ni prav tole..sem zafrknila od vsega začetka, ker nisem pravilno vzgajala psa..a jbg..zdaj je kar je. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. marec 2010 Prijavi Deli 17. marec 2010 moraš pesotu pokazat kdo je gazda saj vem ... ta prava se je oglasla za takšne nauke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. marec 2010 Prijavi Deli 17. marec 2010 Še ena njegova priljubljena poza kdor zna, pac zna...pravi uzivac Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. marec 2010 Prijavi Deli 17. marec 2010 Nov obhišni ljubljenček, skor zarad firbca prebujen iz zimskega spanja. jež v kokonu Lepo zadekan, dokler ne mine zima in se sam ne prebudi ježeva zimska sobica faca tale jež In faca ta vaš maček tudi:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 The fight to end rare-animal trafficking in Brazil Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luanga 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 Ker sem nova tuki gor, bom začela na začetku.Imam dva psa whippeta in enega mačkona , pa verjetno nekaj familj bolh .Do nedolgo nazaj pa nam je družbo delal še zeleni legvan, pa ga je žal maček v trenutku moževe neprevidnosti udesil . Citiraj Drzen slap vedrine požene se v oko tišine. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. marec 2010 Prijavi Deli 29. marec 2010 je moj foter pred leti dal mačku ime Šturmfirer. Pa je maček zbolel in ga je odpeljal k vetu - ko ga tam vprašali po imenu pacienta -ga je v trenutku prekrstil v Brejca (ga sram ratalo kakšno ime je maček imel)sicer pa sta vedno dajala hecna imena:ena bila Meri -jo povozil avto, Marino je verjetno ubila soseda (ni dokazov), Šturmfirer pa je poginil zaradi zastrupljene miši, Paprikaša je tudi povozilo.. Zdaj ima foter še Miškota in še enega z odštekanim imenom -sem pozabila madona.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. marec 2010 Prijavi Deli 29. marec 2010 Hehe, face mimogrede..a mi lahko kdo razloži logiko.. zakaj ima 5-kilski maček lahko cel stol zase, jaz se pa v polovico ene ritnice rinem zraven, da sem lahk za računalnikom ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. april 2010 Prijavi Deli 16. april 2010 Mini mjav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 16. april 2010 Prijavi Deli 16. april 2010 hehe ta je pa lepa a je sam ta al jih je kej več koštrunov...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. april 2010 Prijavi Deli 16. april 2010 Evo nas na palačinkah Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. april 2010 Prijavi Deli 17. april 2010 Evo nas na palačinkah faci sta Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. april 2010 Prijavi Deli 17. april 2010 tud ta mal pepelnate barve? Ma, sem videl, da se je okoli macke smukal nek tic,samo nisem vedel, da ravno Feniks Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. april 2010 Prijavi Deli 28. april 2010 Ze gleda ene tri dni, samo zdajle noce Mammmmmmmmaaaaaa ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 1. maj 2010 Prijavi Deli 1. maj 2010 čaw, pri nas vse šekargre. tačka počiva, lola je shujšal, danes sva šli na Marka (hrib z restavracijo). si nisem upala noter po kosti (ker ker imamo dovolj...) te odpadne kosti... pač, ni še tko na tsno.mimo dva BMW-ja črna, so jih prišli iskat- ljudi... grr tačka od Tije se bo tut pozdravila, kmalu. če ne bomo šli na servis, lola ima pač enga zobka, dva za postrgat ali popravit, kdo ve kolko to stane. če pregloda ful kosti pa ima trda kaka. kar je slabo. moja loli zdaj kakca zeleno, tudi. na poti dol srečali enga (trojnega) brez par zobov (gospoda), pustila lolo iz rok, da spoznava tujce (znači njegovega šarplaninca) nakar sem dobila vprašanje- ma vi niste od tukaj? sem kar šla. nakar sva spoznavali eno mačko, vsaj en fajn (ostala dva kužka sta lajala na loli, ta velik je bil kul, na mačko je samo malo podivjala). pol sva šli domov k tiji. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. maj 2010 Prijavi Deli 3. maj 2010 Kako najllažje spraviti psičko k kužu?V avto pa gremo. To ja, samo kaj ko vožnje ne prenaša najbolje in mi bruke meče :wOOt: Bo že. Počasi in odprto okno Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. maj 2010 Prijavi Deli 3. maj 2010 Znebila se jih bom, nič bat :vragec: Če se jih bom tako kot prvo rundo, bo super. Povratne informacije od lastnikov naših kužov so fenomenalne Noben na ketni, noben v kletki... Vsi prostora za jaganje neomejeno. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. maj 2010 Prijavi Deli 7. maj 2010 tole muco-maco je dons preganjala coprnica ... ko ji je ušla na oreh ni več našla sledi ... vohljala pod drevesom kot zmešana, navzgor pogledat pa ni znala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. maj 2010 Prijavi Deli 10. maj 2010 Eni se mogoče spomnite, da smo mal manj kot 5 let nazaj iskali datum, kdaj naj bi bil Tristi rojen.. In smo znalsko določili današnji dan Tako da .. moj mači ima danes 5 let Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 Feniks, prvi koraki. Living on the edgeHairly heroThat's one small step for cat; one giant leap for catkind Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 Feniks, prvi koraki. ... sam škoda, da se mu bo spremenila barva oči, ko bo starejši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 Feniks, prvi koraki. Living on the edgeHairly heroThat's one small step for cat; one giant leap for catkind kjut Ej, kroki, kva maš za en fotoaparat? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 Ej, kroki, kva maš za en fotoaparat?Cisto posebne sorte...taksnega, ki mu zjutraj narocis, kaj bi rad,on pa se zvecer vrne s fotografijami, katere prodas nešonl điografiksu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. maj 2010 Prijavi Deli 18. maj 2010 Matilda ... na prvi je sploh faca tole kamnito korito mora biti tudi zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.