dbk 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 kjut. a maš novega mačka? se mi zdi da si enkrat enega drugega dal. jap, preseljen, pa nove zverine Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 Tristan bi tole komentiral : Pravila obnašanja za mačke... I. DOORS After you have ordered an "outside" door opened, stand halfway in and out and think about several things. This is particularly important during very cold weather, when it's raining or snowing, or during the height of the mosquito season. Swinging doors must be avoided at all costs. done IV. HELPINGIf one of your humans is engaged in some semi-closed activity and the other is idle, stay with the busy one. This is called "helping"; humans are known to refer to it as hampering". The following are the rules for "helping": a) When supervising cooking, sit just behind the left heel of the cook. You cannot be seen and thereby stand a better chance of being stepped on and then picked up and comforted. done For book readers, get in close under the chin, between eyes and book, unless you can lie across the book itself. c) For knitting projects or paperwork, lie on the work in the most appropriate manner so as to obscure as much of the work or at least the most important part. doneVII. COMPUTERS1: Only show interest in computers that are turned ON, the operator will need your help.2: Monitors are bad for human eyes. It might ruin your owner's sight and cause them to buy less cat food. Always get in between the monitor and the person operating the computer. For best results, stands as close to the monitor as possible. If you are removed, go and sulk in a corner for a minute, then repeat. Look as innocent as possible.3: Keyboards are great to lie down on. Make yourself as comfortable as possible. Marching over the keyboard several times is fun too. Practice aiming at alt-F4, N, and ctrl-alt-del.4: Always chase the mouse. Your owner can't blame you for this, since it's your feline instinct to chase mice. done done done done x:Dx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2010 Prijavi Deli 31. avgust 2010 Tristan bi tole komentiral : x:Dx All done... Priden muc... Pri nas imamo pa štiri nove člane - sosedova najstarejša muca je imela tri mlade v mojem skednju, par dni nazaj jih je pa prinesla v hišo, oz. je prinesla enega, ostala dva sem šel jaz iskat.Tam kjer je bila prej doma nima nobenega toplega prostora, niti zase kaj šele za mlade.Je že vedela kam mora iti... Mali so črno-beli, bom dal kakšne slikce gor ko bodo večji, zdaj naj imajo še malo miru da se privadijo na novi dom. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2010 Prijavi Deli 28. september 2010 Stari in mladiV dvoje je lepšeKdo si pa ti? Moji "priseljenčki"... Zdaj so stari dobrih šest tednov, ko so v pravem filingu zgleda kot da jih je trideset, ne pa samo trije... Dve muci - ena črna, druga črno-bela in en črno-bel muc.Tam v drugi polovici novembra, ko bodo stari tri mesece, če bo kdo imel željo po mucku, lahko dobi kakšnega. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2010 Prijavi Deli 28. september 2010 Kdo je komu za blazino?In še enkrat 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2010 Prijavi Deli 22. oktober 2010 mister T. nekam resen je bil tlele Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. oktober 2010 Prijavi Deli 23. oktober 2010 njegov pogled spominja na mačkurja iz Shreka Oooo :2src: a veš da si našla meni najbolj simpatično možno primerjavo mačkur iz Shreka = Banderas = ** Tale Dexter pa ful prijazen zgleda :inocent: simpatiko ... čigava so pa una ušesa, zadaj? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. oktober 2010 Prijavi Deli 23. oktober 2010 tigrčki Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2010 Prijavi Deli 23. oktober 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. oktober 2010 Prijavi Deli 31. oktober 2010 Colors of autumn thru cat's eyes Avoid red onesJust look niceWhere all those colors came from ?Hide and seekI'm gonna solve this mysteryThere is even more !Stoned from beauty 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 31. oktober 2010 Prijavi Deli 31. oktober 2010 Colors of autumn thru cat's eyesKako lušten muc Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 ceb prej vedla, da bo od takrat naprej zgleda pil sam se iz pipe (kr je na momente ze mal nadlezno)... pa neb lih izkoriscala njegovga "pametno, prebrisanga" karakterja, da se nauci to kr mu je zdj v takoooo zadovoljstvo... pit iz pipe 4 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 dbest! (pa da je ratal ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 Črnuhica.Evo, s tem si uradno postala vajenka za čarovnico zdej ti manjka sam še metla - brezova, jasno, pa kak krokar - ki sicer ni muss, je pa uporaben Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 oh, to smo vsi - premaknjeni. Uni statični so na pokopališčih 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 Lušten muc! črni vragec Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. november 2010 Prijavi Deli 7. november 2010 Puma je tudi našla dom Kjuuut Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. november 2010 Prijavi Deli 8. november 2010 mačja rit Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2010 Prijavi Deli 8. november 2010 Krasni mucki (itak!)! Mystica, veliko veselja z novo mucko! (si ji že izbrala ime? ) ... ... jaz sem mela tud črne muce (Mici, Nežo in Miško), pol sem bla pa tolk nesrečna, ko ni blo več Miške, da sem se odločla brejknit s temi vješticaforami in sem se odločla da hočem met tigrasto.No in si me je Mimi prav tko izbrala. Sem bla na enem obisku, umaknem stol da se usedem, pa me Mimi gleda. Ljubezen na prvi pogled. Bilo je pa cca 6 mačk. In pol ko sem odhajala, jo hočem poiskat, ona pa že kar notri v košarci! Samoiniciativno, kao, sam še čakala je da jo odnesem. Tule pa z enim mladotom, k je blo zanimivo, da je bil samo eden (to je bilo menda dvakrat da je bil sam 1) in ta črn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2010 Prijavi Deli 8. november 2010 Je iz zavetišča, točneje iz Mačje hiše ... v začasnem domu so jo, ker ima take mal aristokratske poteze, imenovali Kleopatra jaz sem samo skrajšala na Cleo, ker mi je malce predolgo. Ji pa popolnoma ustreza. Pa res (ji ustreza). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 8. november 2010 Prijavi Deli 8. november 2010 Tudi Kiya je našla dom Joooj kak cuker Mysti tale tvoja maca je pa res "aristokratska", prava madame 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 8. november 2010 Prijavi Deli 8. november 2010 OOOOO... Bivša prostoživečka! Iz brezdomca kar direkt na prestol. Taman! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 ...s sobno strežbo... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 ehh, taka je tud Mimi, pa ni doživela nobene travme..Za podboj se je zagrabla, k sem jo hotla ven odnest in vpila kot človek. čist en grozlljiv sound, ki ga ni ne prej ne kasnej nikol več proizvedla... ne morš verjet. Frend je sam gledal, češ, ma kaj nouš "mačka" [Mimi! ne "maček" ] ven spravla?!Sem rekla, ne ti men, k je Miška z mano v Tivoli hodila, v Maximarket je enkrat not rinla z mano... skratka, big dil...ampak prav Mimi je (bla) taka (zdej se je mal unesla, reva, kaj je pa hotla ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2010 Prijavi Deli 9. november 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.