Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki

Tamburin

Recommended Posts

x;)x x:)x Mateja :palec:

Ugotavljam, da je naša Lisa skoraj takšna fletna mucka kot Mikicina. Tigrica v glavnem.

Še nekaj je omembe vredno - Car je zadnjič ful bevskal in skakljal. Pa pogledam. Ja ..tip ponovno vlači čevlje..in čivkanje ptičev(tistih, ki gnezdijo pri nas - siničke x:Dx ). Pogledam bolje...madonca...pes laja na izpadlo kukavičko...uboga reva je padla iz siničjega gnezda. Potem pa reševalna akcija. Naj mimogrede omenim, da je bilo okrog 22 ure zvečer...pograbim ptiča - ata in mama sinica sta z drevesa opazovala dogajanje - Š. prisloni lestev, zlezeva na balkon in nato zvleče lestev na balkon ter prisloni na tram..pa lezeva gor. Potem pa smola - gnezdo je premajhno :vragec: Logično - če je kukavica bila skoraj odrasla...potem mlajša hčera privleče kartonsko škatlo, izdolbem luknjo.....in dam ptiča spat. Zjutraj sta ponjo prišla ata in mama sinička.......in imeli so šolo letenja...zdaj kukavica samostojno leta. V glavnem Car je rešil stvar...

Pred dvema dnevoma pa me je napadel gož. Opet Car - laja kot velik in mlajša vidi, kako se giblje trava. Pa brž vsi ven...jaz vzamem palico - češ naj se uboga kača navije nanjo, pa sem jo spravila v bes, sikala in sekala je kot velika. Me je kar malo stisnilo - sploh ko se je dvignila v pokončni položaj. Š. je spodil Cara - mi smo se umaknili v hišo in gospa kača je odsmukala dalje........upam, da čim dalj. Ja....vidi se, da sem bila na bolniški x:Dx x:Dx ful stvari dogajalo x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Dlak čez učke se jim pa ne sme striči, ker imajo oči prilagojene na tole punk frizuro in bi jim direkt svetloba škodovala .
no nism vedu res...od zdej naprej nom več kritizirau take kužete x:Dx

Kdo te je pa to ozaveščau?

sam ,a si predstavljaš, človeka s tako frizuro, hoho :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Tule še moj piskrček x:Dx če imaš živalco - in to rad - o njej prebereš vse, kar ti vpade v roke. x:Dx Ma saj isto velja za vse x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Tule še moj piskrček x:Dx  če imaš živalco - in to rad - o njej prebereš vse, kar ti vpade v roke.  x:Dx  Ma saj isto velja za vse x;)x

xyesx xyesx xyesx

Sicer pa jaz itak bolj na ta način gledam, da narava dostikrat poskrbi za živali, tako da je prav, torej če ima dlake čez oči, potem jih potrebuje tam čez. Jaz mu jih nikoli ne spnem, dobi pa "prpenc" (sponka) na dlake, če gre v Ljubljano ali kam na izlet x:Dx, da je urejen x;)x , pa je skužil to in zdaj mu je vsakič ko je sfriziran da nekam gre. Ima pa pripeto na dlako na glavi, ampak tako, da mu ne umakne dlak z oči - zgoj estetsko funkcijo ma klipsna...

Drgač pa nataly, pismu imaš ti dogodivščine x:)x :palec: pa res prav z veseljem prebiram vaše dogodivščine, me tkole kar zamika, da bi človek dopust preživel pri vas x;)x , cool, kaj vse ne počne tale vaš Car, res je Car x:)x :palec: xsrcbumx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Evo, tole sem pa razmišljala, da moram nujno napisati !!!

Danes ko je prvi poletni dan,se začenja obdobje vročine, tudi za naše hišne ljubljenčke. Če psa vozite s seboj v avtu, ga nikar ne puščajte v avtomobilih, temperature postanejo ubijalske in lahko kuža dehidrira.

Jaz imam tudi vedno s seboj plastenko vode, da jo imam pri roki, sploh poleti, vsaj za prvo pomoč.

Pa veliko lepih trenutkov, tudi poleti x;)x x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ja, pametno, vcasih res vidis psa zaprtega v avtu, v najhujsi vrocini, ko ima jezik do tal, to je mucenje.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tvoj Mat zaleže za 15 ključavnic...po moje bi loh milijon pustila na zicu...pa ne bi nikogar "brigal"... x:Dx x:Dx x:o)x x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

...po moje bi loh milijon pustila na zicu...pa ne bi nikogar "brigal"... x:Dx

x:o)x x:Dx x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja - imam seveda kacjega pastirja...

kaj porecete name (glede na to, da "si hisnih ljubljenckov ne izberemo nakljucno")?  x;)x

Marsa

Pei psih je vedno tako, da pes izbere tebe ne ti njega!!!!

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Takle je pa naš Markec pri dedku! Kaj ni luškan????? Carteljček!!!!
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Pa še ena...

JOJ kako je šikan!!!! Kako ima lepo dlako!!!! :2src: :2src: :2src:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...