nataly 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Mateja Ugotavljam, da je naša Lisa skoraj takšna fletna mucka kot Mikicina. Tigrica v glavnem. Še nekaj je omembe vredno - Car je zadnjič ful bevskal in skakljal. Pa pogledam. Ja ..tip ponovno vlači čevlje..in čivkanje ptičev(tistih, ki gnezdijo pri nas - siničke ). Pogledam bolje...madonca...pes laja na izpadlo kukavičko...uboga reva je padla iz siničjega gnezda. Potem pa reševalna akcija. Naj mimogrede omenim, da je bilo okrog 22 ure zvečer...pograbim ptiča - ata in mama sinica sta z drevesa opazovala dogajanje - Š. prisloni lestev, zlezeva na balkon in nato zvleče lestev na balkon ter prisloni na tram..pa lezeva gor. Potem pa smola - gnezdo je premajhno Logično - če je kukavica bila skoraj odrasla...potem mlajša hčera privleče kartonsko škatlo, izdolbem luknjo.....in dam ptiča spat. Zjutraj sta ponjo prišla ata in mama sinička.......in imeli so šolo letenja...zdaj kukavica samostojno leta. V glavnem Car je rešil stvar...Pred dvema dnevoma pa me je napadel gož. Opet Car - laja kot velik in mlajša vidi, kako se giblje trava. Pa brž vsi ven...jaz vzamem palico - češ naj se uboga kača navije nanjo, pa sem jo spravila v bes, sikala in sekala je kot velika. Me je kar malo stisnilo - sploh ko se je dvignila v pokončni položaj. Š. je spodil Cara - mi smo se umaknili v hišo in gospa kača je odsmukala dalje........upam, da čim dalj. Ja....vidi se, da sem bila na bolniški ful stvari dogajalo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Res. Ohoho staroangleških ovčarjev - bobtailov - je oslepelo, ker jim je folk delal frizuro. Pač niso vedeli.a dej.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 V glavnem Car je rešil stvar...ma daj nehaj... kaj vse Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Dlak čez učke se jim pa ne sme striči, ker imajo oči prilagojene na tole punk frizuro in bi jim direkt svetloba škodovala . no nism vedu res...od zdej naprej nom več kritizirau take kužete Kdo te je pa to ozaveščau?sam ,a si predstavljaš, človeka s tako frizuro, hoho Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Tule še moj piskrček če imaš živalco - in to rad - o njej prebereš vse, kar ti vpade v roke. Ma saj isto velja za vse Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Tule še moj piskrček če imaš živalco - in to rad - o njej prebereš vse, kar ti vpade v roke. Ma saj isto velja za vse Sicer pa jaz itak bolj na ta način gledam, da narava dostikrat poskrbi za živali, tako da je prav, torej če ima dlake čez oči, potem jih potrebuje tam čez. Jaz mu jih nikoli ne spnem, dobi pa "prpenc" (sponka) na dlake, če gre v Ljubljano ali kam na izlet , da je urejen , pa je skužil to in zdaj mu je vsakič ko je sfriziran da nekam gre. Ima pa pripeto na dlako na glavi, ampak tako, da mu ne umakne dlak z oči - zgoj estetsko funkcijo ma klipsna... Drgač pa nataly, pismu imaš ti dogodivščine pa res prav z veseljem prebiram vaše dogodivščine, me tkole kar zamika, da bi človek dopust preživel pri vas , cool, kaj vse ne počne tale vaš Car, res je Car . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Evo, tole sem pa razmišljala, da moram nujno napisati !!! Danes ko je prvi poletni dan,se začenja obdobje vročine, tudi za naše hišne ljubljenčke. Če psa vozite s seboj v avtu, ga nikar ne puščajte v avtomobilih, temperature postanejo ubijalske in lahko kuža dehidrira. Jaz imam tudi vedno s seboj plastenko vode, da jo imam pri roki, sploh poleti, vsaj za prvo pomoč. Pa veliko lepih trenutkov, tudi poleti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ja, pametno, vcasih res vidis psa zaprtega v avtu, v najhujsi vrocini, ko ima jezik do tal, to je mucenje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Tvoj Mat zaleže za 15 ključavnic...po moje bi loh milijon pustila na zicu...pa ne bi nikogar "brigal"... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 ...po moje bi loh milijon pustila na zicu...pa ne bi nikogar "brigal"... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Aja - imam seveda kacjega pastirja...kaj porecete name (glede na to, da "si hisnih ljubljenckov ne izberemo nakljucno")? MarsaPei psih je vedno tako, da pes izbere tebe ne ti njega!!!! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Takle je pa naš Markec pri dedku! Kaj ni luškan????? Carteljček!!!! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Moj lepotec. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Pa še ena... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Pei psih je vedno tako, da pes izbere tebe ne ti njega res.... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Pa še ena...JOJ kako je šikan!!!! Kako ima lepo dlako!!!! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Hvala! Na srečo za nas mu ne odpada. Drgač je pa to Irski mehkodlaki pšenični terier. V Slo jih je okol 40, zdej čez kak teden ma njegova mamica novo leglo-mladički so temno rjavi! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 moj mačkon je ratal tak cartljivc, zmeri manj razgraja, pa zmeri več se carta Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ja, pa sej ga je kr zgodej, še ni tko star - slabi 2 leti Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 kva si mu kej tacga za jest dala? al je batine fasu Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 mick, ja fuuuuul pameten opij, nč posebnega za jest, pa nobenih batin Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 mick, zna bit ja, de maš prav Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 machek zhe ve kdaj je ogrozhen pol se pa catra Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 al se pa že prej Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 al se pa že prej shesti chut machki so she kar carji she dobr-trikrat hura za mojo ikonco Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.