Andreja:) 18. januar 2012 Prijavi Deli 18. januar 2012 x:Ix Preveč prijazna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2012 Prijavi Deli 18. januar 2012 ... in tale tvoja izgleda kot ovčka a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 19. januar 2012 Prijavi Deli 19. januar 2012 Res. Dlaka je kar skodrana pa še brije se jo Če bi človek shranjeval, bi bila kar dobra za kakšno polnilo za blazine, ker drži obliko Ma pa naša povprečno vsaj 2 uri na dan miganja in skakanja PS: Dlak po stanovanju pa ni tudi pri nekaterih drugih pasmah kot so kodri (in ostali s skodrano dlako), redno trimani terierji, tvoja pasma tudi nebi smela puščat dosti dlak (to samo sklepam) pa tiste z dredi (te imajo druge "težave" , goli psi pa tudi redno negovani psi iz skupine družnih psov, ki imajo podoben tip dlak, kot človeški las in je njihovo vzrdževanje malo bolj zahtevno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 22. januar 2012 Prijavi Deli 22. januar 2012 http://shrani.si/t/2b/FY/4HH097FN/razno2011046.jpg 3 Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. februar 2012 Prijavi Deli 9. februar 2012 Naš pesjanar je 4.januarja dopolnil 8 let. Je že gospod v pravih letih, nekoliko počasnejši in naredi se, da ne sliši dobro - tole ga imam na sumu - sploh ko je kaj, kar ni njemu po godu. Glede na to, da je mešanec - je izredno lepih proporcev - in takšnale kombinacija bi morala biti kar z zakonom uzakonjena - mati chowchowka, ata pa labradorec. Zdajle že malo sivi in včeraj ko ga je zeblo, mu je ta starejša nadela svojo staro bundo in čisto nič ni imel proti:)))In ful se res razume z domačimi mačkami - pa malo s sestrinim...ostali pa nimajo vstopa na dvorišče. Celo na čase Lino -ki je črna in taka manekenasta mačka - zamenja s sosedovim in se zapodi proti njej, ona pa dvigne rep, ga našopiri in užaljeno čaka, kaj se bo zgodilo. Nato je psu nerodno(mu preberem na faci) in se naredi, kot da je se zapodil proti njej zanalašč.In zadnjič se je spet domislil, da bi bilo fino raznosti copate - in pa moje natikače - in ne le raznosti, nato je fino, če potisneš gobec not in uživaš v nepredstavljivih dišavah...Pa ful rad pokaplje kakšne kosti ali celo meso - je en tak velik kupček bil zraven pasje koče in zadnjič se domisli, da bi on tole delil...me tako zadovoljno pogleda, razkoplje kupček, pograbi kost in jo flikne pred mano na tla. Evo...malica:))) samo jaz nisem nekega zanimanja ravno pokazala:)))) sem pa se režala kot nora:) in ga pohvalila. Mogoče drugič... kaj veš kaki cajti pridejo. 4 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. februar 2012 Prijavi Deli 10. februar 2012 Naš pesjanar je 4.januarja dopolnil 8 let. Je že gospod v pravih letih, nekoliko počasnejši in naredi se, da ne sliši dobro - tole ga imam na sumu - sploh ko je kaj, kar ni njemu po godu. Glede na to, da je mešanec - je izredno lepih proporcev - in takšnale kombinacija bi morala biti kar z zakonom uzakonjena - mati chowchowka, ata pa labradorec. Zdajle že malo sivi in včeraj ko ga je zeblo, mu je ta starejša nadela svojo staro bundo in čisto nič ni imel proti:)))In ful se res razume z domačimi mačkami - pa malo s sestrinim...ostali pa nimajo vstopa na dvorišče. Celo na čase Lino -ki je črna in taka manekenasta mačka - zamenja s sosedovim in se zapodi proti njej, ona pa dvigne rep, ga našopiri in užaljeno čaka, kaj se bo zgodilo. Nato je psu nerodno(mu preberem na faci) in se naredi, kot da je se zapodil proti njej zanalašč.In zadnjič se je spet domislil, da bi bilo fino raznosti copate - in pa moje natikače - in ne le raznosti, nato je fino, če potisneš gobec not in uživaš v nepredstavljivih dišavah...Pa ful rad pokaplje kakšne kosti ali celo meso - je en tak velik kupček bil zraven pasje koče in zadnjič se domisli, da bi on tole delil...me tako zadovoljno pogleda, razkoplje kupček, pograbi kost in jo flikne pred mano na tla. Evo...malica )) samo jaz nisem nekega zanimanja ravno pokazala:)))) sem pa se režala kot nora:) in ga pohvalila. Mogoče drugič... kaj veš kaki cajti pridejo. x:Dx Naša prejšnja psica se je strašno rada "zadevala" s prešvicanimi copati. V copat je vtaknila gobec in bila v čisti nirvani. Včas je cel copat prelizala (seveda samo notranjost copata), da smo ga pol končno dali prat Pa čevlje, superge in sandale me je navadila pospravljat nekam na vrh omare; ker če nisem pospravla dovolj visoko, ga je snela in prežvečila do nerazpoznavnosti. 3 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. februar 2012 Prijavi Deli 11. februar 2012 - No, saj k redu me počasi navaja tudi naš pesjanar -samo kaj, če smo imeli vsa leta mir okrog copatov in čevljev. Samo moji kroksi mu neverjetno dišijo in res so kot ustvarjeni za gobec not tiščat. Je pa faca, ko ukrade copat in steče par metrov vstran, počepne in pričakujoče gleda...(bo igra ali boš stala tam in se šla lipovega boga )- to mu piše na faci... Včeraj sem ga naribala - potisnila sem ga v sneg in ga povaljala..pol pa mi je hotel vrnit:)) in potem je na obisk dobil sosedove cucke in so tekmovali, kdo bolj norel po snegu - mu je potem dlaka kar zamrznila. Sicer pa ne mara smeženja, niti dežja, niti vetra. Z vročino pa itak skregan do amena.In mačke samo pokukajo ven in takoj nazaj not. Niti ptiči, ki galamijo okrog ptičje hišice ju ne premamijo ven. 3 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 22. februar 2012 Prijavi Deli 22. februar 2012 Moja ta mala Lolahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gif 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 23. februar 2012 Prijavi Deli 23. februar 2012 Lepa http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpgKaj je, mešanka med..? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif je fajn zmešana. se je zlagal vzreditelj, da je bil oče rotvajler. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 25. februar 2012 Prijavi Deli 25. februar 2012 Pri nas domujeta dva mačkona. En razlog,da sem izbrala črnega je ta,da so mi pač črni dbest,drugi razlog:muc ima že od rojstva eno oko pol manjše od drugega. Kolk primitivnih komentarjev sm slišala na ta račun,folk ni normalen! Vsi iščejo napake pri drugih le pri sebi ne. Muc je pa tak prijazen cukrček.Drugega,ta je rumen,je soseda pobrala na avtocesti. Nekdo je vrgel dva majhna mucka na avtocesto! Ne morš verjet! Enemu ni blo več pomoči,drugi revež je dobil dom pri nas. Je trajalo kar dolgo,da je prišel k sebi,imel je more,drisko,vnete učke,bil je neznansko prestrašen. Danes je pa tak dec,da se reče. 7 1 Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. marec 2012 Prijavi Deli 10. marec 2012 Boj za mleko Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. marec 2012 Prijavi Deli 25. marec 2012 Sugar babyHairy cobraLike a bossThis photo shooting was exhaustingI got my eye on youThere's nothing like the sun 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 11. april 2012 Prijavi Deli 11. april 2012 (popravljeno) King http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://shrani.si/f/3z/5O/2VcK05KD/king.jpg Popravljeno 11. april 2012 -> no1 3 1 Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 12. april 2012 Prijavi Deli 12. april 2012 Ne, bil je brezdomec v azilu. Zdaj je kralj Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 12. april 2012 Prijavi Deli 12. april 2012 Nasa Mica zna že tiskalnik prižgat ... Potem pa začudeno opazuje in posluša, kaj ropota pod njo... http://shrani.si/t/Y/LN/4RZBJFsP/razno2011200.jpg 5 Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 14. april 2012 Prijavi Deli 14. april 2012 Britches,tud mi uporabljamo frontline,ker ovratnica ima še slabši učinek. Sm vprašala veterinarja za nasvet, pa je rekel, da 100 % zaščite ni, kakšen klop se bo še zmeraj prijel. Kot pri ljudeh, eni se špricamo kot nori pa nč ne nuca. Je pa omenil nekakšno digitalno ovratnico, pozabila sm kako deluje,niti nism naprej spraševala,ker je zadeva precej velika in pride v poštev za pse. Tako, da kakšnega klopa pač vzameš v zakup. 1 Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 15. april 2012 Prijavi Deli 15. april 2012 Ja,ene ovratnice res ogabno smrdijo. Naša dva mačkona sta imela tudi reakcijo,taka čudna sta bla ene par dni,brez volje,sm mislila,da sta kej bolna. Pa eden jo je kr naprej izgubljal,ko je lezel skozi živo mejo. Frontline pa dobro prenašata,pa še nevarnosti ni,da bi se med kakšne veje zataknila. Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 15. april 2012 Prijavi Deli 15. april 2012 Kako se spopadate z odpadanjem dlake?Enmu mucu odpada v mejah normale,tadrug je pa prov fenomen.Dlaka mu gre dol skozi vse leto,sam podrgne se ob noge,maš čist kosmate hlače,povsod so te preklete dlake. Nimam srca,da ga vržem vn,sam to je groza. Mam eno gumijasto krtačko,pa ma tako čudno puhasto dlako,da se sploh ne prime krtače. Kolegica je tud imela tak primer,pa je mačka postavla pred vrata in nima več vstopa v hišo. Men je to kruto,mora bit še kak drug način. Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 15. april 2012 Prijavi Deli 15. april 2012 Ja,ja,muci je zdrav. Si mi dala idejo,grem brskat na podstreho,nekje mora bit en ful gost glavnik še iz časov,ko so otroci iz vrtca uši nosili domov. Hvala! Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 2. maj 2012 Prijavi Deli 2. maj 2012 pih ... kakšne oči ima mama mačka ... otroci pa celi "cukri" ... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2012 Prijavi Deli 2. maj 2012 res neskončno srčkani, za znort! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Mica in Grom 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 11. maj 2012 Prijavi Deli 11. maj 2012 Nekaj dobrega za vaše kužke.. http://www.hempy.si/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 14. maj 2012 Prijavi Deli 14. maj 2012 Cebelica... joj kak lep mackon... kar ukradla bi ga ... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/tongue.gif Hehe hvala. Zdaj je imel 2 leti. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suny16 19. maj 2012 Prijavi Deli 19. maj 2012 Btw, a kdo uporablja mačjo ovratnico proti klopom? A pomaga? Ja tole tudi mene zanime ...trenutno uporabljam ampule, ki so za mačka sicer super..vendar malo manj za nas...saj se klopi mačka vseeno primejo in ko stopi v hišo se malo otrese in takoj kakšen pade dol (v najslabšem primeru na posteljo ). Soseda uporablja kar tisto ovratnico, ki je za pse in je super (taka bela je)...samo prav za mačke proti klopom pa še nisem odkrila..bi prišla pa zelo prav 1 Citiraj Vrtnarjenje KUPON24.si - nagradne igre, popusti,.. Zaslužek z Internetom Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.