Ruby72 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Joj, imeti doma novofudlanko :o|o: :o|o: , na dlake mislim . Češem čisto vsak dan, zobe pa ji ščetkamo enktat do dvakrat na teden. Za čiščenje zob ni ravno navdušena, ni pa problemov, to božansko bitje sodeluje prav pri vsem! Zato pa je 'v pozi' ko se češeva.Za dlako pa je odličen kvas, sveži ali pa v tabletah, dam kot bombončke Tudi dve trdo kuhani jajci pomlati na teden, v papo nadrobim tudi lupino jajc, je koristna, ker vsebuje kalcij za boke. Smo jo ekstra filali s kalcijem prvo leto. Briketi?Nekateri prisegajo na Nutro's, verjamem, v Slo so 30% cenejši kot v IT, samo da jih naša dobra Velikanka ne mara :o|o: Naredijo odlično dlako! Recimo da alterniram Royalcanin giant in novi Hill's, tisti brez konzervansov. Eukanube pa ne dajem več, ker je kot hrana premočna za mojo Velikanko, non stop so se ji solzile oči po njej. To so trenutno štiri najbojši tipi hrane, ki jih premore tržišče v tem trenutku. Velikanka (70kg) dobi (čeprav bi bilo boljše dvakrat na dan, ma noče) v enem obroku zvečer:420g-450g briketov, naphan rižek z zelenjavo 100g, ki ga najprej zalijem z toplo vodo, in vse skupaj moram še 'umazati' s kakšnim 'golažem' iz pločevinke, da bi gospa jedla :o|o: . Čez dan dobi kakšen pasji piškot, meni na ljubo z muko poje krhelj jabolka, za košček sira bi odprla tatovom :o|o: , včasih pa ji kupim kos pizze, pa tudi ona dobi svoj kornet, ko grem na sladoled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Recimo da alterniram Royalcanin giant in novi Hill's, tisti brez konzervansov. Eukanube pa ne dajem več, ker je kot hrana premočna za mojo Velikanko, non stop so se ji solzile oči po njej.Jaz mojga futram ravno z eukanubo ( ce se tko napise), hill's mu nekako ne gre. drugace je pa freak na sadje ( lubenice, malone, nektarine...)...Hrano pa kupujem v avstriji ( mam blizu).. Pa kaj je s tem pucanjem zobk? moj je star 16 mesecev, pa nisem se na to pomislila...imam kar slabo vest... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Naš je tudi na Eucanubi . je že od malega na njej, samo da zdaj ko naj bi se kao pazilo na težo papca light verzijo - da nimamo problemov s kopalkami . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Janja, kdaj nej bi pa zacel pucat zobke? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 PO mojem najboljš da čimprej, ker so načeloma mlajši psi bolj učljivi kot starejši . saj poskusiš nekak z igro, na lep način, pa se privadi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Ze vidim, kako bo zabavno Ze zdaj je hiperaktiven... Ko smo ga kupili, nam je vzrediteljica rekla, da nam bo dala bolj mirnega...v kakem tednu se je pokazal v pravi luci Sam je super. Nisem pa se videla psa, k je sposoben skakati na mestu par minut, medtem, ko drugi gledamo dnevnik I just have to love him Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Moj obožuje, ko mu zobe čistm. Drgač je pa nor na Friskies, Eukanubo smo mu enkrat kupil pa je ni preveč maral. :xx!: Sicer pa itak vse drugo je. To je eden njegovih najljubših kotičkov. Na eni strai ponavad on spi, na drugi pa jaz. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Tudi psi imajo (še kako :o|o: ) svoje okuse. Imam pa problem z Velikanko, kar ne piše v nobeni knjigi, ki opisuje novofudlance: smrdijo jim noge . Ja, ni štos, Velikanki tako smrdijo tace, da padeš v nezavest. Kot da bi si v eni večji kasarni vsi naenkrat sezuli škornje! :o|o: Pred tremi leti sva s srečnim novopečenim lastnikom Velikanke gledala televizijo. Avgust, vročina in neznosen smrad po gnilih nogah. Vprašujoče, obtožujoče in zaprepaščeno sem dragega pogledala 'Ma ne jaz', se je užaljeno branil. 'Ma niti jaz!!!', sem pribila.Tedaj sva ugledala velikanko, ki je bila takrat stara dva meseca, črn medo 6kg težka, z nedolžnim pogledom in smrdečimi nogami! Sedaj na terasi vsak drugi dan peremo smrdljive štiri šape. :o|o: Mački oa smrdi iz ust zaradi gnilih zob :o|o: . Ne pusti se česat, kaj šele prat zobe :o|o: . Jo moram peljat en dan k veterinarki, da ji v narkozi sčisti kar je zobnega kamnja, ostanke polomjenih gnilih zob pa poruva :o|o: Samo sekirancijo imam s temi mojimi puncami :o|o: Ampak ne morem pa bit brez njih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Kok dobr pises, fulkrat se totalno rezim.A vse ful resno, spicajzlano, devicasto... a vseeno sco..ma, si faca, Ruby! Tisto si ful dobro opisala, kako sta drug drugega obtozujoce gledala v zvezi s smrd. nogami. Tistole pa mi moja mama rada naprej vrze - sem ti rekla (! ), da bos imela same tezave. Jaz pa - kaksne tezave? saj je vse kul (samo pusti me pri miru in me ne delaj se ti zivcne). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 No pa še ena fotka od mojga cukrčka!hah, tale kuža pa je odet kot v tepih sedeža dnevne sobe Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Hvala Marsa in Mick Po pravici povedano mi gode, ko me kdo pohvali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 - zelo naravno... Ce se se tolk taf delamo... Ko smo pa pri zivalcah - a sem vam ze povedala, da Mimi ali ne prenese mojega kihanja ali pa mi vsakic rece 'na zdravje'. Ker namrec VSAKIC, ko kihnem, se Mimi nekaj pritozi oz. v vsakem primeru nekaj zagode nazaj... ampak tako, daljse, kot bi se jezno pritozila vsakic, ces, ma daj s tem kihanjem spet - ali kaj takega.Ma, to bi morala posnet....Najprej nisme bila tako pozorna, potem pa enkrat postekam in sem VSAKIC pozorna in res - vsakic...Vcasih pa celo zagnjavi tudi ce malo pokasljam.Kok je hecna. (*nakljucje, zdajle sem dvakrat kihnila, o Mimi pa ne duha ne sluha... :o|o: - po mojem ne more biti nic drugega kot da je v Timovi sobi - in me ni slisala). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 To je pa od mojga črnuhinja Sara Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 waw Kaj pa je to zaena pasma? Michelle je dog freak Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 To je ena res huda mešanka med pudlom in kokeršpanjelom! Sicer je pa ful brihtna. Moj je na kavo hodil brez dnarja, ker je mala nora na kovance. In so ji vsi tako kovance metal ona jih je pa njemu nosila. Pa si je nabral za kafe! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Naš ima pa zdaj nek nov pristop. Ko prideva jasno zasliši zvok avta, pride una čukasta glava na prag pogledat, če sva res , potem steče tja kjer midva parkirava. Jaz odprem prtljažnik, vzamem ven svoj ruzak, on pa v prtljažnik, da ne bi slučajno doma ostal, če bi midva še kam šla . Pa danes zjutraj se je spet prišel crkljat na posteljo. Full uvideven , masiram možu parkeljčke (sej to je ena kratka zadeva - 10min, glih tok da malo predramim krvni obtok, ker včasih prstov ne čuti ), no in se vsede direkt na nogo. No potem na doooooooolgo prepričevanje se le prepakira k dragemu, zmasiram, potem pa pride k meni, pa tačko na ramo, pa lupčkat , kok je hecen, k je tok neroden k en pubertetnik s prvim , pa najprej se samo mini premakne, tok da ga človek doseže z božanjem, pol se pa cela teža zlekne nate :o|o: . Pismu, prav poživi vsak del dneva in bi mi neznansko manjkal . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 ... masiram možu parkeljčke ... glih tok da malo predramim krvni obtok... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 To je ena res huda mešanka med pudlom in kokeršpanjelom! Sicer je pa ful brihtna. Moj je na kavo hodil brez dnarja, ker je mala nora na kovance. In so ji vsi tako kovance metal ona jih je pa njemu nosila. Pa si je nabral za kafe! A je tvoj dragi Goren'c? Se hecam. Si brava pupa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Moj nikol ne kaže ljubosumja, razen takrat če me kdo kliče na mobitel. Sam da sliš mobitel, prleti. In medtem ko se jaz menim, ga moram božat, pa objemat pol on še men v naročje zleze in me začne kušvat... Na navaden telefon se ne odziva niti če je moj fant zraven al pa da bi jaz katerga druzga psa božala. Sam ta mobitel je njegov trn v peti! Zadnjič je mel mal čudne izpade, ko je spoznal basethoundko. pred kakim tednom se je gonila in je bil tako zmešan, da je mislil da je poza 69 tud pr psih uveljavljena. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Moja tamala bi se pa samo cartala zadnje čase. Jz ne vem. A je tok lena ratala al je že v letih. NO ampak mave se fajn. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Naš Cyberček zdaj poleti uživa na terasi. Ko prideva domov, pojeva, se pozdravimo in potem gremo v naš štuk, pa naredimo "špansko zaveso" na stopnišču. To pomeni, da Cyberček iz bontona spoštuje dejstvo, da do tja sme, dol pa ne. Včeraj smo ekipno zamenjevali žarnico , gledam kje je Volnica , ni ga. Šibam k atu in mami, pa tam naredi okice. Jaz sem ga pa vzgojno prijela za uho in pocukala in da ne sme dol, kje da je.... Pa je bil užaljen in se delal trapastega in sploh ni slišal, da mora gor . No sva odmaglila gor, potem sem pa starima staršema pojasnila, da je lahko pri njiju kadar želita, samo da ne sme kar takole izginit :o|o: . No mož in cyberček potem nekaj časa nista , je Cyberček točno vedel, da ga je polomil, pa se je tako prikupoval, pa prislanjal, samo ej kazen trajala. No kasneje sva šla ven, je spet skakljal in norel, pa z obročem sva se igrala, kdo je močnejši, je čist odkar oskrbujemo ščitnico s hormoni . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 gudy gudy. sej si kar mislm kako smešno more bit kadar one dva ne hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 hja, pri meni pa sta komar in muha mela party.....sta na mobitel palila....ko sem sms-e pošiljala... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Naš Cyberček se je ap danes mulil, ker je padal dež, ko sva šla zjutraj ven lulat . Se je protestno vseskozi stresal in čist na hitr šel na WC in potem švignil domov . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.